RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Jsme přímým dovozcem lešení firem IPPIS a FARAONE - pojízdná lešení, žebříky, prac. schůdky, hydraulické plošiny. Provozujeme: velkoobchod, maloobchod, půjčovnu nářadí, půjčovnu rámové lešení / pojízdné lešení. Dále prodáváme stavební a zahradní stroje a nářadí a provádíme oblíbené, odborné měření - termoměření kvalitní termokamerou Fluke ...

Dodávka, montáž, služby - radiátory - bytové vodoměry - měření tepla - regulace vytápění

Služby, řemesla, montáže -zámečnické práce -montáže měřičů tepla Výroba: -MUH magnetický ukazatel hladiny -měření hladiny kapalin.

Konstrukce, výroba: - měřící přístroje ( vzduchová měřidla) - nastavovací kroužky z kalibrační oceli

Dodávky: -měřící a regulační technika pro měření a regulace budov, topení, vzduchotechnika, klimatizace -systémy zabezpočovací techniky EPS, EZS -přístupové systémy -kamerové včetně projektové dokumentace. Služby: -zprostředkování montáže. Centrála: -160 00 Praha -Evropská 33/A.

Prodej, servis a poradenská činnost: -telekomunikační systémy -sítě -měřicí technika.

Služby, montáž: -elektroinstalace -veřejné osvětlení -technologické linky -hromosvody -bezpečnostní systémy -TV+Radio+SAT -pomoc investorům při zpracování nabídky -mechanické zabezpečení řadící páky automobilů MUL-T- LOCK a M-LOCK -měření a regulace -pískování skel. Prodej: -elektroinstalační materiál -svítidla ...

Výroba, prodej: -hydraulické hadice všech druhů -šroubení, redukce, příchytky -rychlospojky, uzavírací kohouty -příruby a přírubové spoje -měřící technika, bezešvé trubky.

Výroba: -měřicí a regulační technika -elektronická zabezpečovací signalizace

Prodej, maloobchod, eshop: -elektronických zabezpečovacích systémů -systémů kontroly vstupu a docházky -elektrické protipožární signalizace a kamerových systémů.

Tachografy: - prodej - montáž servis - spotřební materiál pro tachografy - zálohování dat z tachografů - pravidelné ověřování tachografů

Autorizované a akreditované měření hluku a světla, akustické a světelné studie, konzultace, monitoring, mikroklima, odpady, ovzduší, EIA, projekty, návrhy a realizace technických opatření, hluk z restaurací, prodej akustických přístrojů CESVA.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Termovizní měření Poradenství - energie - zateplování - vyřízení dotací Zpracování - audity, průkazy

Činnost: - stavební práce - nový výstavba - rekonstruce - stavební dozor - přípravné stavební práce. Prodej: - stavební laserové měřící přístroje

Služby: -veškeré zeměměřické práce -zpracování podkladů pro geometrické, polohopisné a výškopisné plány, projekty a ke vkladu do katastru nemovitostí -vytýčení vlastnické hranice, zaměření staveb, oddělení pozemků -zaměření inženýrských sítí -práce odborného geodeta na stavbách. Prodej: -geodetické přístroje a potřeby.

Prodej: - diamantové brusivo - tmelelé brusné materiály - brusné nástroje a příslušenství Prodej: - mechanické přesné měřicí přístroje pro obrábění a tváření

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Geodetické práce: -geometrické plány -veškeré práce geodetické -zpracování v AUTOCAD, MicroStation -zaměřování inženýrských sítí -vytýčení staveb -vytýčení, zaměření liniových staveb -podklady pro projektování. Prodej: -geodetické přístroje -přístroje pro stavebnictví.

Výroba, prodej a servis: -váhy průmyslové, obchodní, laboratorní -vyhodnocovací jednotky -nářezové stroje -tiskárny -klávesnice vodotěsné.

Dodáváme magnetostrikční snímače polohy, rychlosti a hladiny pro průmyslovou automatizaci značky Temposonics a Level Plus. Jsme výhradními zástupci firmy MTS Sensor technologie GmbH&Co.KG. Vyrábíme hydraulickou techniku na zakázku.

Výroba: -jednoúčelové stroje a manipulátory. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -průmyslové automaty -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -střídače - měnič napětí -termické solární systémy -termostatické ventily. Služby: -energetické audity -poradenská činnost energie -projektová ...

Výroba, prodej: -detektory kovu. Detektor kovů Alfa Amatérský pohybový detektor kovů Detektor kovů Gamma Profesionální, bezpohybový detektor kovů Detektor kovů Omega Profesionální bezpohybový detektor kovů Příslušenství k detektorům kovů.

Výroba, montáž: -akustické prvky. Práce: -měření hluku -instalace ozvučení -truhlářské.

Dodávka, montáže, prodej: -měření a regulace -automatizace -EZS, EPS -přístupové a docházkové systémy -kamerové systémy -komplexní montáže elektro -solární kolektory a fotovoltaické články -bezdrátový rozhlas -sledování vozidel pomocí GPS.