RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej: -osciloskopy, analyzátory výkonu, proudové sondy, generátory, dataloggery firmy YOKOGAWA Test and Measurement -snímače vibrací, síly, tlaku, kroutícího momentu firmy PCB Piezotronics -mikrofony, zvukoměry firmy Larson Davis -RLC můstky firmy Wayne Kerr Electronics -termokamery firmy Infratec -datové rekordéry ...

Výroba, prodej a montáž: -solární energetické systémy -měření a regulace.

Služby: -zeměměřická činnost -geometrické plány -vytyčovací práce -inženýrská geodézie -mapování. Prodej: -měřidla všech druhů a typů -vodováhy, úhelníky, stahovací latě -měřická kolečka a dálkoměry -geodetické přístoje -nivelační přístoje -rotační lasery -signalizační barvy ve spreji a ochranné pomůcky.

Projekce, návrhy, výroba, montáž: -skleníky -světlíky -zimní zahrady -atypické zakrývání bazénů -přístřešky před vchod -zastřešení balkonů -prosklení lodžií. Prodej: -polykarbonátové, plastové sklo -polycarbon -MAKROLON, LEXAN, AKYVER, CARBOLUX a jiné -automatické otvírače -lineární elektrický pohon včetně příslušenství ...

Služby: -zkušebna -vodoměry -kalibrace měřidel -certifikace.

Výroba: -podzemní hydranty -nadzemní hydranty -plovákové spínače, detekční sondy, jednotky a relé pro regulaci hladin. Služby: -slévárenské práce -lití barevných kovů.

Vývoj, výroba, montáž: -komponenty pro měření spotřeby, polohy vozidel, strojů. -provozní záznamník.

Služby: -radonový průzkum pro novostavby -radonový průzkum pro rekonstrukce -předkolaudační měření -radonové diagnostiky -realizace protiradonových opatření -provádění izolací -vlhkostní průzkum.

Prodej, montáž, servis: -váhy-mechanické -elektronické -průmyslové -plošinové -počítací -podlahové -visuté jateční -elektronické váhy a vážící systémy CAS, SOEHNLE, PRECIA MOLEN, CARDINAL DIGI, TONAVA -závaží -mostní váhy, kolejové váhy ...

Služby: -měření radonu na stavebních pozemcích -měření radonu v interierech staveb -vyhotovení posudku o radonovém indexu -konzultace a poradenství v oblasti radonové problematiky.

Dodávka, montáž: -revizní a měřící zařízení.

Divize KraussMaffei Obchodní zastoupení firem KraussMaffei, Sepro, EAS, Ewikon, dovoz a prodej vstřikovacích strojů, dodávky technologických celků Firma Kuboušek se po roce 1990 orientovala vedle dovozu a prodeje měřicích přístrojů i na obchodní a servisní činnost v oblasti technologií zpracování plastů. Zejména se zaměřila na vybudování ...

Dodavatelská činnost: -vzduchotechnika -klimatizace -měření a regulace -přímotopné elektrické vytápění.

Systémový a servisní partner firem DANFOSS, SIEMENS, HACH-LANGE. Projekce, dodávky, montáž, servis: -regulované střídavé elektrické pohony -měření průtoku kapalin, plynů a spotřeby tepla -měření a regulace obsahu kyslíku -řízení technologických procesů.

Služby: -servis a opravy souřadnicových vrtaček -kontrolní měření stroje dle protokolu přesnosti -běžné střední opravy -vyčištění a seřízení optiky -korekce posuvových šroubů -zaškrabávání vodících ploch -revizní prohlídky a pod.

Výroba, montáž, servis: -automatické meteorologické systémy a vybrané snímače -měřící systémy -srážkoměry -sluneční detektory.

Velkoobchod, maloobchod, servis, prodej: -plynové kotle VAILLANT -čerpadla tepelná -izolace tepelné. Měření tepla, regulace.

Nabízíme měření radonu na pozemcích pro stavební povolení či v budovách pro kolaudaci a rekonstrukci. Provádíme návrhy protiradonových opatření.Měření radonu provádíme v těchto lokalitách: Strakonice, Praha, Jižní Čechy, Střední Čechy, Západní Čechy, Východní Čechy. Termíny měření jsme schopni přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka.

Akreditovaná zkušební laboratoř č.1145 pro měření hluku. Služby: -měření akustických výkonů strojů a zařízení -hlukové studie a projekty (hluk z dopravy, průmyslových objektů, optimalizace akustických podmínek) -hodnocení pracovního prostředí- ekologie (výpočty předpokládaných hlukových situací, měření hluku, zpracování ...

Montáž, opravy, seřizování: -měřící a regulační přístroje -zařízení průmyslové automatizace. Záruční a pozáruční opravy: -přístroje firmy KOMEX-THERM.

Výroba: -podpůrné moduly pro rozšíření počtu vstupů a výstupů -volně programovatelné domovní automaty.

Silová a slaboproudá elektroinstalace a hromosvody: -vnitřní kabelové systémy -elektroinstalace průmyslových hal i administrativních budov včetně hromosvodů -vnitřní telefonní a datové sítě -dveřní komunikační systémy a videotelefony -elektroměrové, podružné i regulační rozvaděče včetně montáže a oživení. Měření a ...

Oprava a prodej: -váhy -veškerý sortiment.

Inženýring, projekce, dodávky, montáž, servis a poradenská služba: -systémy pro úsporu energie a techniku prostředí -systémy měření a regulace v oborech energetika, tepelná technika a průmyslová automatizace -komplexní rekonstrukce výměníkových a předávacích stanic -rekonstrukce kotelen z tuhých na ušlechtilá paliva -měření a ...

Výroba rozváděčů. Řídící systémy. Měření a regulace. Přenos a zobrazování dat.