RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej, servis, oprava, výroba: - vázací prostředky - závěsné váhy - váhy nápravové, plošinové - měřící technika - kalibrace a půjčování vah - elektrické kladkostroje - kabelové vlečky - podvěsné dráhy a balancéry.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Projekce, oprava, servis, montáž: - kabelové rozvody - společné, individuální a satelitní antény, satelity. Měření signálu.

Výpočet tepelné ztráty budov. Energetický audit budov a výrobních provozů. Energeticko-ekonomická optimalizace projektu domu. Termovizní měření. Průkaz energetické náročnosti budovy: - energetické štítky.

Činnost: - akustika-stavební a prostorová - snižování hluku - občanské a průmyslové stavby - hlukové studie, posudky, rozbory - protihlukové systémy - projekty - stavby, interiéry. Dodávka, montáž: - akustické prvky a systémy. Konzultační středisko, konzultace: - akustika, hluk.

Měření radonu: - stavební pozemky - objekty. Služby osobní dozimetrie - měření radioaktivity na pracovištích. Návrhy protiradonových opatření. Zpracování radonové diagnostiky.

Oprava, servis: - váhy Servisní místo firmy SARTALEX

Zástupce společnosti Röntgenanalytik Messtechnik GmbH, SRN pro Českou a Slovenskou republiku pro prodej: -rentgenové měřiče tloušťky pokovení -analyzátory drahých kovů-kontinuální, rentgenové -rentgenové mikroanalyzátory.

Konstrukce, vývoj, výroba, montáž, servis: -elektronické zařízení pro průmyslovou a komunální automatizaci. Technika pro měření větru. Ovládací, monitorovací a zabezpečovací technika pro technologie a budovy. Ovládací a monitorovací průmyslová technika.

Dodávky, montáž a opravy průmyslových pecí pro tepelné zpracování. Měření a automatizace pro strojírenství a hutní průmysl. Výroba, montáž, servis: - kyslíkové sondy.

Průmyslová automatizace a pohony. Jednoúčelové stroje. Dopravníky a manipulátory. Montážní linky a technologické celky. Elektrotechnika. Měření a regulace. Stavební inženýrská činnost

Bezdemontážní diagnostika. Měření, vibrace souososti strojů. Posuzování technické stavu strojů.

Stavební projekce, projektování. Výstavba-inženýrské stavby. Výroba měřicích, kontrolních, zkušebních, navigačních přístrojů a zařízení.

Prodej-váhy: -elektronické kancelářské -dopisové balíkové-nosnost: -1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg -solarové universalní úsporné-nosnost: -500 g, 1 kg, 2 kg, 5 kg, 20 kg, 50 kg. Přijatelné ceny, slevy od dovozce. Prodej, obchodní činnost, přímý dovoz z EU zemí: -váhy-kancelářské, solarové, skladové elektronické -podpěrky pod ...

Měření radonu. Zeměměřické a kartografické práce.

Protivýbuchová ochrana. Zpracování dokumentace o ochraně před výbuchem. Provádění elektro revizí v prostředích s nebezpečím výbuchu. Měření úniků hořlavých prachů, plynů a par kapalin. Posouzení požárního nebezpečí.

Pobočka Ostrava. Komplexní dodávka přístrojů, systémů řízení a automatizace technologií budov v celém rozsahu nejmodernějších aplikací: - systémy automatizovaného řízení budov - systémy řízení energetických systémů - volně programovatelné digitální regulátory - EPS-elektronická požární signalizace - EZS-elektronické zabezpečovací systémy a ...

Energetika-měření. Projekce-bezpečnostní systémy. Segmenty elektrárenského, teplárenského, hutního, chemického, petrochemického a vodárenského průmyslu.

Servis a měření. Komplexní služby: -autorizované měření emisí -odborné posudky -soudně znalecké posudky v oboru čistota ovzduší -dodávka a servis kontinuálního měření emisí -revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení -smluvní servis -poradenství. Činnost-silniční nákladní doprava: -technické testování ...

Centrální laboratoř. Zaměřena na komplexní analýzy vod. Analýzy, rozbory: - základní chemický rozbor - speciální anorganický rozbor - speciální organický rozbor - biologický rozbor - mikrobiologický rozbor - radiologický rozbor.

Výroba, dodávka, montáž, oprava, servis, poradenství: -elektronické měřiče spotřeby tepla CALOR 30 -indukční průtokoměry FLOW 30-různé světlosti -simulátor čidla průtoku -zařízení pro rádiový přenos dat MPD-433 -odečítací zařízení s bezkontaktním snímáním pomocí optického přenosu. Služby: -cejchování -ověřování ...

Dodávka: - mikroskopy - profilometry - zařízení pro sledování hodnocení povrchu - zařízení pro mechanické zkoušení materiálů - zařízení pro mletí a třídění sypkých hmot - zařízení pro přípravu vzorků kovových a nekovových materiálů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -komponenty elektro, technická řešení pro průmyslové použití -bezpečnost strojních zařízení: -bezpečnostní spínače -ochranné bezpečnostní spínače -bezpečnostní relé -tahové spínače-lankové spínače -automatizace: -dotykové snímače-senzory -bezdotykové snímače pro speciální použití ...

Prodej: - spotřební elektronika - telekomunikační zařízení - měřící přístroje.