RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření: - emise, imise - škodliviny v ovzduší. Služby - zpracování: - dokumentace EIA - odborné posudky - rozptylové studie.

Meření, regulace v průmyslových aplikacích. Domovní a průmyslové elektroinstalace. Výroba, revize: - rozvaděče.

Dodávky, velkoobchod: - monitorovací a řídicí systémy technologických procesů v oblasti chemického a důlního průmyslu, energetiky a teplárenství - průmyslová automatizace.

Měření a regulace v průmyslu. Vývoj a výroba elektroniky, montáž, oprava: - měřící a regulační technika. Poskytování: - software. Technická a inženýrská činnost se zaměřením na výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd. Kompletní řešení zpracovávání dat v průmyslových elektrických sítích - prostřednictvím MULTI CONTROL SYSTEM ...

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Dodávky regulovaných a řízených soustav a zařízení pro racionální výrobu, rozvod a spotřebu tepla. Projekce: - topení - voda. Realizace, výroba: - topení - plyn - voda - zdravotechnika - včetně materiálu. Měření a regulace.

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Geologická kancelář. Průzkumy, projekty, odborné posudky, realizace, poradenství: - hydrogeologické práce (vsakování vod, studny..) - inženýrská geologie (posouzení zakládání staveb...) - monitoring jakosti podzemních vod.

Vývoj, výroba, projektování, montáž: - přenosné a stacionární zařízení pro detekci, měření a analýzu hořlavých a toxických plynů, měření úniku důlních plynů. Nabízíme přístroje fy INDUSTRIAL SCIENTIFIC - OLDHAM. Mikropočítačové monitorovací a řídící systémy. Měřící a regulační systémy. Systémy elektronické požární signalizace ...

Prodej: - nábytkové kování - stavební kování - těsnění do oken - vlhkoměry.

Stavební akustika. Stavební a prostorová akustika. Měření hluku a akustiky. Protihlukové a akustické úpravy. Monitorování dopravního hluku, zpracování hlukových map. Montáže: - rezonanční obklady. Dodávka, výroba, montáž: - protihlukové dveře, vrata, okna, silniční bariéry, akustické panely a zástěny.

Velkoobchod, dodávka, montáž, servis, ověřování, revize: - vodoměry - měřiče tepla Velkoobchod, dodávka, montáž, servis: - topenářská technika: -- plynové kotle -- plynové a elektrické ohřívače vody -- zásobníky s nepřímým ohřevem -- ekvitermní a pokojové regulátory.

Zakázková výroba, montáž: - kompaktní řídící jednotky pro vzduchotechniku a vytápění - regulace pro řízení chodu a tepelného výkonu vzduchotechnických a klimatizačních jednotek. Dodávky celků měření a regulace.

Monitorování a sledování vozidel. Vývoj, výroba a distribuce: - elektronické systémy pro silniční a kolejová vozidla - vyhodnocení spotřeby pohonných hmot.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál: - svítidla, světelné zdroje, přístroje - přístroje, měřící technika - kabely, kabelové systémy - svařovací materiál. Nákup, prodej: - důlní zařízení, nevýbušná měřící technika, vrtné nářadí, dopravní pásy.

Výroba: - měřicí technika - pneumatické prvky - mazací přístroje - pružiny.

Energetické poradenství. Energetický management. Poradenství: - v oblasti energeticky úsporných staveb, auditů, dotací, stavební fyziky a energetiky. Tvorba analýz, posudků a studií. Energetický audit. Průkaz energetické náročnosti budovy. Energetický štítek. Energetická analýza. Energetická studie. Energetická optimalizace.

Montáž a dodávka: - měření a regulace - silnoproudé elektroinstalace - slaboproudé elektroinstalace. Výroba rozvaděčů. Opravy a údržba el. zařízení do 22 kV Údržba slabo a silnoproudých zařízení systémů MaR. Revizní a poradenská činnost.

Autorizovaná laboratoř: -měření emisí. Vývoj, výroba, oprava, servis: -hořáky. Přestavby na jiná paliva. Garanční měření energetických zařízení. Měření koncentrace tuhých částic.

Prodej, oprava, servis: - měřící a regulační přístroje.

Velkoobchod, prodej: - telekomunikační a elektroinstalační materiál - domácí telefony - videotelefony - elektrické zámky - strukturovaná kabeláž - datové rozvaděče - měřící a testovací přístroje - bezdrátové automatizace. Sídlo společnosti: - Na Zámčiskách 1082/13, Ostrava - Stará Bělá.

Výroba - jeřábová křesla. Prodej: - jeřábová, měřící a regulační technika.

Měření: - rozměry, hladina, hustota - sledování toku materiálu - průměr kulatin - defektoskopie. - detekce horkých kovů. Výroba-měřící přístroje: - detektor horkých kovů - bezkontaktní laserový měřič průměrů.

Opravy: - elektrické měřící a regulační zařízení.