RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Dovoz, maloobchod, velkoobchod, prodej: - digitální teploměry - digitální vlkoměry - dataloggery - meteorologické stanice - krokoměry - outdoorové hodinky - digitální budíky

Prodej, e-shop: - měřící transformátory - měřící přístroje - elektroměry.

Prodej, instalace, montáž, oprava, servis: - optické emisní spektrometry OES - ruční rentgenové analyzátory XRF - procesní NIR spektrometry - THz spektrometry - hyperspektrální kamery - zařízení pro měření radioaktivity

Metrologické středisko AMS K125 Oprava tlakoměrů krve. Prodej teploměrů do lednic. Autorizovaný servis a prodej GCE.

Dodávka, prodej: - průmyslová automatizace - klimatizace, vzduchotechnika. Vývoj, výroba: - jednoúčelové stroje - montážní linky pro automobilový průmysl - dopravníkové systémy.

Ateliér Ja-Mar s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalační práce, měření a regulace, instalaci počítačových sítí, kamerových systémů a požárních zařízení.

Výroba, oprava, servis: - měřící a testovací přístroje, zejména vysokonapěťových zkušebních zdrojů až do napětí 25 000 V AC

Prodej a servis: - měřidla Tesa, Mitutoyo, Mahr, Helios- Preisser, Schut, Bowers, Microtest, - posuvky, mikrometry, dutinoměry, výškoměry, nádrhy, subita, kalibry, měrky, univerzální měřidla, 3D sondy, třídotekové dutinoměry, závitové kalibry, odpichy, pasametry, úchylkoměry, šuplery, - momentové klíče, měřidla momentu, Norbar, Bahco, ...

Termografie staveb dle ČSN EN 13187. Diagnostika: - stavebních konstruce termokamerou. Měření tepelných úniků při projektování zateplení, zjištění účinnosti realizovaných izolací po zateplení budov, jako podklad pro reklamaci. Lokalizace rosných bodů na konstrukci kde se sráží vlhkost a mohly by se zde vytvořit plísně. Kontrola ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, servis, oprava, prodej: - měřící přístroje pro strojírenství. - obráběcí nástroje - otáčkoměry. Maloobchod, prodej, velkoobchod: - fotopapír - fólie - plastové etikety - pauzovací papír - světlotiskový papír - podlhy z PVC.

Prodej, montáž, oprava, servis ukazatele rychlosti.

Služby: - automatizace průmyslových procesů - měření a regulace neelektrických veličin - slabo i silnoproudé rozvody, elektrorozvody - záruční i pozáruční servis - revize elektro, elektrické zařízení.

Průmyslová automatizace, regulace, měření. Řízení - technologické procesy: - řídící systémy: - betonárny, maltárny, obalovny - dávkovací zařízení, vážení, měření - konzistence, vlhkost - technické zařízení budov - kotelny, předávací stanice, vzduchotechnická zařízení, měření - průtok, spotřeba tepla - neutralizační ...

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba a montáž regulačních přístrojů na měření tepla.

Společnost Ing. Jitka Tomisová EKOTECHNIKA Ostrava provádí autorizované měření emisí znečišťujících látek, dále také měření doprovodných vzduchotechnických parametrů, spotřeby tlakového vzduchu a laboratorní rozbory. Poskytujeme ekologické služby a zabýváme se ekologizací provozů veškerých technologií a snižováním emisí.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Technika: -měřící, měření -regulační, regulace. Činnost: -MaR, řízení technologických procesů -projekce, programování a dodávky řídících systémů -komunikace, přenos dat -komplexní manoservis -dodávky předávacích stanic a plynových kotelen.

Služby - intelingentní elektroinstalce - montáž, servis měření a regulace.

- infrastruktura pro dopravní systémy - vývoj nabíjecích a akumulačních systému - Engineering (robotizace a automatizace)

Společnost TDO clima, spol. s r.o. zákazníkům dlouhodobě dodává komplexní služby v oblasti klimatizace, chlazení, vzduchotechniky, topení, měření, regulace, projekce, dodávek, montáže a servisu pro obytné, komerční i průmyslové prostory. V rámci své činnosti se společnost TDO clima, spol. s r.o. zaměřuje na poskytování těchto služeb a produktů ...

Výroba, prodej: - měřící technika - přístroje po měření a dálkový přenos proteklého množství vody, objemu plynu, hladiny (průtoku) povrchové nebo podzemní vody.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, kalibrace: - měřící a regulační technika, příslušenství.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Elektromontáže a elektroinstalace slaboproudu, silnoproudu, MaR, automatizace. Provádíme datové sítě, strukturované a optické kabeláže. Komplexní služby v oblasti elektroinstalací, měření a regulace, automatizace. Výroba: - rozvaděče. Sídlo firmy: - Molákova 573/12, Ostrava - Polanka nad Odrou.