RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej, e-shop, oprava, servis: - měřící přístroje - PID regulátory a převodníky signálů pro montáž do panelu - regulátory na DIN

Činnost: - služby v oblasti managementu kvality a výroby - realizujeme kontrolní, měřící a opravné práce - montážní práce, kompletace, balení

Služby: - hygienická poradna - měření hluku, umělého i denního osvětlení a mikroklimatických podmínek.

Nabízíme měření a komplexní poradenství v oblasti problematiky radonu ve stavebních pozemcích i ve stavbách.

Chemická laboratoř: -analýzy a rozbory vody (pitné, povrchové, z bazénu, koupališť apod.) -monitoring odpadních vod -sledování bazénů a koupališť.

Výroba: - přesné strojní díly. Kalibrace, oprava: - měřidla. Práce: - soustružení CNC - frézování - broušení - navařování - tepelné zpracování - zakázková kalírna, kalení.

Dodávka, montáž, servis: - průmyslová automatizace - měřící a řídící technika.

Obchodní služby, prodej: - ultrazvukové přístroje - bezkontaktní teploměry - pracovní brýle UVEX - přístroje pro metodu magneticko-práškovou - přístroje, měřidla pro metody vizuální - penetrační prostředky, měrky. Prováděcí NDT služby (defektoskopické zkoušky, defektoskopie). Kvalifikace v metodách VT 3, PT 3, MT 3, UT 2. Školení, ...

-Komplexní vývoj a výroba elektronických zařízení a mikroprocesorových aplikací -Zajímavé řešení a produkty pro komunikace MODBUS, BACnet, EnOcean, MP-BUS, 1-Wire

Měřící a regulační technika - prodej, oprava, servis: - snímače a regulátory hladiny - vodivostní - číslicové regulátory.

Montáž, projekce, revize, servis, oprava: - plynofikace - plyn, plynové spotřebiče - autorizované měření emisí - meření hluku - klimatizace - vytápění, topení. Řemeslnické práce: - plynoistalatérské - topenářské.

Servis, opravy, instalace, revize: - tepelné a topné zařízení - plynové, olejové i fosilní kotle. Dodávka, montáž: - měřicí, regulační technika včetně tepelných čerpadel.

Prodej, nákup: - měřící a regulační technika - průmyslová technika - měřící technika-přístroje a zařízení na měření-tlak, teplota - tlakoměry, teploměry - tlaková čidla a spínače - armatury.

Prodej, servis: - plynové kotle - topné systémy. Revize elektroinstalací, hromosvodů. Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Měření regulací.

Pobočka. Maloobchod, prodej: - elektronika, součástky - měřící přístroje - elektroinstalační materiál - příslušenství audio/video.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, dovoz: -elektronické součástky -měřicí přístroje -nářadí -audio, video příslušenství.

Pobočka. Prodej a servis: - digitální váhy DIGI - elektronické pokladny OMRON - fiskální pokladny - pokladní systémy - restaurační systémy - snímače čárkových kódů Scantech, Metrologic - pokladní boxy S.C.S.

Prodej: - lasery - vibrační diagnostika - podložky pod ustavování. Optická měření. Vyvažování strojů. Diagnostika strojů.

Prodej, montáže, servis, oprava, revize: - slaboproudá elektrická zařízení: - přístupové systémy a docházkové systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektronická požární signalizace EPS - kamerové systémy - datové sítě - telekomunikační technika - turnikety, závory - měření a regulace - silnoproudá ...

Vodoinstalatérství, topenářství, měření a regulace

Prodej, oprava, servis: - hardware, výpočetní technika - počítače, PC - tiskárny, skenery, příslušenství Projekce, dodávka: -sítě LAN, WiFi, 5, 8GHz, - kamerové systémy ( CCTV ) - systémy kontroly vstupu a evidence ( EKV ) - Poplachové systémy a Elektrická požární signalizace (EZS a EPS).

Maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické součástky - odpory - potenciometry - kondenzátory - trimry - optosoučástky - měřící přístroje.

Vodoinstalatérství, topenářství. Práce. - vodoinstalace - topenářské. Prodej: - bytové antimagnetické vodoměry Výkup: -staré, použité vodoměry.

Revize elektrického zařízení. Fotovoltaika. Měření a regulace. Provozovna Frýdek-Místek: Černá cesta 3191 73801 Frýdek-Místek tel.: 558 843 780; 607 083 093 mail: info@unimerex.cz