RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Projekční a inženýrská činnost. Průkazy energatické náročnosti budov. Energetické hodnocení pro dotační program Nová zelená úsporám.

Služby - nezávislá inspekční kancelář v oboru kontroly jakosti strojů a zařízení - měření ultrazvukem - certifikace materiálů - termínové kontroly.

Nabízí činnost v těchto oborech: - návrhové a optimalizační výpočty - napěťové-deformační výpočty - dynamická analýza - hodnocení seizmické odolnosti - průkazná dokumentace pro vybraná zařízení jedarených elektráren.

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Prodej a servis - autodiagnostika a kouřoměra pro SME Projekce a dodávka - zkušebny motorů a vozidel Prodej - software pro vývojáře motorů a automobilů

ELEKTROINSTALACE: -rodinné domy -občanská vybavenost -osvětlení interiérů. MĚŘENÍ A REGULACE: -kotelny -vzduchotechnika -elektrické pece -průmyslové pece.

Montáž, realizace, servis: - měření a regulace - topení, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizace - plynové kotelny - měření emisí.

Prodej a servis: - testery na kontrolu alkoholu a testů na drogy. Prodej, instalace: - bidety.

Automatizace technologických procesů Servis, inovace, instalace, projekce: - řídící systémy v papírnách - řídící systémy různých technologií - měření a regulace - instrumentace

Prodej: -kompletní sortiment měřící a regulační techniky. Sortiment: -tlakoměry -teploměry -plynoměry -manopříslušenství. Kalibrační služby v oblasti tlakoměrů.

Prodej, e-shop: - elektronika - měřící technika - kamery, endoskopy - antenní, satelitní technika - televizní příslušenství - led žárovky a svítilny - ventilátory - nářadí - elektroinstalční materiál. Vinotéka U soudku Hranice, Třída 1. máje u Hrušky Prodej, e-shop: - prodej sudového vína - čaje, bylinky, koření - ...

Prodej: - drobné armatury Sigma - pojišťovací a redukční ventily - stavebnicové regulační ventily - zákopové soupravy - čerpadla a čerpací technika - měřící a regulační technika.

Služby: - projekční a měříčské práce pro povrchové dobývání ložisek surovin - zaměřování lomů.

Výroba - měřící přístroje pro letadlové motory otáčkoměry, teploměry, tlakoměry, palivoměry.

Zpracování - průkazy energetické náročnosti budov -kontroly - energetické audity - služby v oblasti získávání dotací.

Dodávky technologických řídicích systémů pro vodárenství: -poradenská a projekční činnost -výroba rozvaděčů -aplikace mikropočítačových řídicích systémů -tvorba software pro řídicí systémy a dispečerská pracoviště -dodávka měřicích sond -instalace přenosových systémů -záruční a pozáruční servis. Uvedené služby ...

Výroba, dodávka: -teplo a teplá užitková voda. Pronájem: -bytových a nebytových prostor Montáž, oprava, servis: -vyhrazených elektrických zařízení Měření budov termokamerou a vyhodnocování energetické náročnosti.

Dodávky: -regulační systémy -meřicí přístroje v oblasti energií. Energetické poradenství, školení.

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Výroba zdravotnických prostředků. Výroba elektronických součástek. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd: - testování, měření, analýzy a kontroly.

Montáž, servis: - řídící programovatelné systémy - regulace zařízení pro dodávku tepla

Projekce: - pozemní stavby - inženýrská činnost. Termodiagnostika staveb: - termovizní měření staveb. Konzultace, poradenství: - stavebnictví.

SMT - Stavební a měřící technika Prodej: - stavební a měřící technika značky Tusch, Leica, Topcon, Stabila a další - nivelační přístroje - teodolity - nivelační latě - měřická kolečka, měřící latě - lasery - řízení zemních strojů - úhloměry a sklonoměry - stolní pily na keramiku, dlažby, obklady - diamantové nástroje - elektrické ...

Výměny bytových vodoměrů, poměrové i kalorimetrické měření tepla v objektech, včetně služby rozúčtování nákladů