RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy RADWAG. Výhradní distributor vah značky RADWAG pro ČR. Prodej: - váhy laboratorní, analytické, přesné, zlatnické, lékarenské, sušící, počítačí, průmyslové, paletové, visuté, nemocniční, mikrováhy...

Energetické poradenství - termovizní měření objektů a zařízení

Obchodní zastoupení GALIKA. Distribuce: -kovoobráběcí stroje a měřící zařízení.

Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Výroba, opravy: -čerpadla -ponorné elektromotory. Výroba: -váhy. Výroba, opravy, montáž: -měřidla.

Výroba: - technické plyny - elektromotory, generátory - měřící a kontrolní přístroje.

Komplexní elektromontážní práce: - elektroinstalace - slaboproudé rozvody a technologie - měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy Prodej: - elektroinstalační materiál.

Provozování: -vodovody -kanalizace -čistírny odpadních vod. Stavební činnost: -provádění inženýrských vodohospodářských staveb. Poradenská činnost. Služby: -měření teplé užitkové vody a studené vody.

Prodej, servis, váhy: - počítací - dávkovací - laboratorní.

Měření: - radonu, radon - protiradonová opatření. Stavební práce: - zateplení budov - sádrokartonářské práce.

Projekce, dodávka, montáž, oživení a zprovoznění, dispečink, servis, vzdálené ovládání technologií: -automatizační, regulační a tepelná technika. Prodej: -automatizační a regulační technika.

Systémy řízení technologických procesů.

Činnost: - opravy a cejchování vah.

Prodej, montáž: - vodoměry.

Maloobchod, prodej: - termostaty.

Montáž, opravy: -měřící a regulační technika.

Montáž, oprava, projekce: - měřící a regulační technika. Rozvádění řídících systémů v kotelnách a výměníkových stanicích. Elektroinstalace všeho druhu.

VTP centrum Velkoobchod, maloobchod: -expanzní a tlakové nádoby k vodárnám -expanzomaty a ČKD -čerpadla -manometry -termostaty, teploměry, kotle -topidla, ohřívače vody -zahradní hadice, těsnění.

Prodej, servis, opravy: - váhy.

Prodej, servis: -váhy všech druhů -závaží -nářezové stroje. Cejchování vah a závaží.

Elektro-Látal. Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem: - jističe - pojistky - relé - kabely - svítidla - stykače - měřící přístroje - vypínače a zásuvky - nářadí.

Výroba, dodávka, montáž, servis: -elektronické přístroje pro měření a regulaci (MaR), slabo a silno proud.

Prodej, servis, kalibrace, cejchování: - váhy a vážicí systémy.

Služby: -energetické audity -tepelně technické průzkumy a měření stavebních objektů, včetně termografie -tepelně technické posudky, výpočty a expertízy -návrhy energetických úprav a zpracování projektové dokumentace -zateplování stavebních objektů -inženýrská činnost ve stavebnictví -posuzování správné realizace zateplení ...

Zavádění aplikace Inteligentní dům: -aplikace, které s pomocí počítače a programového vybavení, dokáží řídit požadované činnosti v domě z jednoho centra.

Výroba, prodej: -dřevěné skládací metry -svinovací metry -teleskopická měřidla -pravítka -úhelníky -vodováhy mechanické, digitální -stahovací altě -laserové systémy. Reklamní potisk. Sušení: -řezivo, přířezy, palety.