RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej, servis vážící a dávkovací techniky: -silniční mostové váhy Schenck -laboratorní váhy -etiketovací váhy -jeřábové váhy -plošinové váhy -dávkovací váhy -váhy v počítači -silniční váhy -počítací váhy -registrační pokladny -příslušenství -zajištění úředního ověření vah -kalibrace pro ISO

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Prodej, servis a opravy: -váhy -kolejové -silniční -průmyslové -obchodní.

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Certifikace systémů jakosti výrobků. Montáž a opravy: -měřící a regulační technika -komponenty pro navíjení elektromotorů a jiných zařízení -navíjecí dráty -manometry -teploměry -kalibrace -měřící přístroje.

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Prodej: -manometrů -teploměry -smyčky kondenzační -ventily -kohouty -přípojky manometrové -manostaty -tlakoměry -kalibrace manometrů -kalibrace teploměrů. Analogové a digitální: -manometry -teploměry -tlakoměry -zprostředkování montáže. Vodoměry: -osvědčení, cejchování měřidel. Regulační a měřící technika ...

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Zkoušky zhutnění zemin a sypanin. Měření únosnosti zemin a kameniva, nestmelených nebo stmelených a jejich průhybů uložených v zemních tělesech, podloží a podkladních vrstvách vozovek, silničních komunikací, letištních a jiných ploch.

Automatizované systémy řízení: -průmyslové řídicí a informační systémy (především ve válcovenství) -informační systémy pro biochemické laboratoře s on-line připojením přístrojů, zejména biochemických analyzátorů -výzkum v oblasti řízení a rozhodování.

Měření, regulace: -měřiče tepla -průtokoměry. Měření, regulace, montáž, servis, dodávka: -měřiče tepla -průtokoměrymontáž -vodoměry. Montáž: -vodoměry.

Měření, testování a analýzy ve strojírenství: -měření a seřizování geometrické přesnosti obráběcích strojů -seřizování přesnosti odměřování CNC obráběcích strojů laserinterferometrem -diagnostika obráběcích strojů systémem Ballbar -nezávislá přejímka nových obráběcích strojů -zprávy o technickém stavu obráběcích ...

Autorizované metrologické středisko AMS K40. Certifikace jakosti ISO 9002. Dodávky, montáže, opravy a servis: -snímače, převodníky, regulátory -manometry, servopohony, apod. -kalibrace teploměrů, snímačů teploty, manometrů, snímačů tlaku, převodníků tlaku, kalorimetrů, ověřování měřičů tepla, clonových měřících tratí, annubarů, ...

Prodej a opravy: -elektrické zařízení. Montáž, prodej: -počítačové sestavy. Návrhy, realizace: -LAN a WLAN sítě. Montáž, opravy: -měřící a regulační technika. Výroba, opravy: -elektrické stroje a přístroje. Provádění výškových stavebních prací.

Výroba, prodej, poradenství: -kondenzační sušičky na řezivo -odvlhčovače a přístroje na udžení vlhkosti -ventilátory -regulační jednotky do sušáren řeziva -přídavná zařízení k sušárnám řeziva -vlhkoměry dřeva a stavebních materiálů -systémy pro sušení prádla -sušení řeziva ve vlastní kondenzační sušárně. Půjčování odvlhčovačů.

Detekce toxických plynů. Montáže a revize: -elektroinstalace -hromosvody.

Servis, instalace, prodej: -školní hodiny se signalizací -systémy pro kontrolu a zaznamenání docházky -radiové hodiny- DCF/Frankfurth n. Mohanem -interiérové hodiny, digitální, na zakázku.

Instalatérství, vytápění, klimatizace: -vzduchotechnika -měření regulace -stavební práce -RD na klíč.

Vodovody a kanalizace, úprava a rozvod vody. -revize a monitoring kanalizací -trasování kanalizací -čištění kanalizací a stok -čištění domácích kanalizací.

Firma se zabývá průmyslovou datovou komunikací. Vyrábí komunikační moduly a modemy pro průmyslové použití v aplikacích s dálkovou správou programovatelných automatů (PLC), měřicích zařízení a zabezpečovacích systémů. Komunikace může probíhat přes analogovou pevnou linku, GSM/GPRS/EDGE síť, ISDN linky, WLAN technologii, Ethernet a další používaná ...

Autorizované metrologické středisko. Prodej, ověřování a servis bytových vodoměrů. Přezkušování vodoměrů s vystavením protokolu. Měření spotřeby tepla v bytech (montáž měřidel, odečty a rozúčtování). Odečty vodoměrů s následným rozúčtováním na jednotlivé uživatele. Výkup použitých vyřazených vodoměrů. Repase vodoměrů výměnným ...

Služby: -zkoušky těsnosti -dodávky zařízení a přípravků pro zkoušení těsnosti -vakuová technika, vakuové sušení, vakuování.

Pomocí termoměření je možné detekovat stavební a kontrukční vady. Termokamerou kontrolujeme obvodové zdi, střechu, okna a dveře. Jednotlivé ztráty se následně podepisují na celkovém úniku tepla a nutnosti vytápění objektu.

Komplexní řešení v oblasti průmyslového topení pro zpracování plastů a tlakového lití zinku. Produkty: -topné patrony -spirálové topné patrony -ohebné topné tyče Hotflex -topné tyče -uzavřená topná tryska pro vstřikolisy -topné elementy pro tlakové lití zinku -silikonové topné elementy Hotform -regulátory teploty ...