RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Prodej a servis digitálních a mechanických vah a vážicích zařízení v Praze.

Nasazování řídících systémů automatizace technologických procesů; implementace řídících systémů do podnikových informačních systémů. Elektrické měřicí, testovací a kontrolní zařízení; elektrické lékařské přístroje. Instalace a opravy vzuchotechnických, topenářských a ...

Prodej měřících přístrojů pro vzduchotechniku a oprava. Vytváříme designové iCON a radiální ventilátory a sušičky rukou.

Vývoj a výroba elektroniky pro radioaktivního záření. Dodávka - laboratorní technika Vývoj a výroba - laboratorní technika - i na zakázku.

Firma I.S.H. Praha, Ing. Hrabánek - inženýrská činnost pro oblast strojírenství, konstrukční činnost -obor pevnosti konstrukcí, analýza konstrukcí MKP, FEM, konstrukční činnost. Počítačová analýza kovových konstrukcí pomocí metody konečných prvků - MKP, FEM. Certifikované pracoviště dle ISO. Firma v současné době provádí následující ...

Přístrojová technika pro analýzu vody. Provozní přístroje: - koncentrace kyslíku - pH - ORP - knduktivita - koncentrace chloru - koncentrace ClO2 - koncentrace ozonu - fotometry: - obsah organických látek - zákal vody - koncentrace ozonu - provozní snímače - pomocná zařízení - analyzátorové ...

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Měření podélných nerovností na vozovkách. Výzkum ve strojírenství, stavebnictví a dopravě.

Výroba a prodej - docházkové systémy a hodiny TIMEBOX - časová razítka - průmyslové a dílenské hodiny - sportovní ukazatele - ukazatele skóre - reklamní totemy, hodiny, vývěsné štíty a efekty - světelná reklama.

Prodej a výroba: - měřící a regulační technika - manometry - teploměry - regulátory - termostaty - armatury k této technice - plynoměry pro podružné měření.

Prodej měřící, řídicí a regulační techniky.

Prodej - GPS systémy pro přesné zemědělství - vlhkoměry - pH metry - meteostanice - anemometry.

Prodej, pronájem a servis profesionálních vysílaček a radiostanic Motorola a systémů MotoTrbo. Výstavba radiových sítí.

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika - klimatizace - vzduchotechnika.

Prodej, e-shop - minipočítače Lady-Comp pro přirozenou antikoncepci a plánování početí Baby-Comp

Prodej, servis: -měřící a analytická technika, přístroje. -přístroje pro měření v chemických procesech.

Výroba - měřící, zkušební a navigační zařízení - optické a fotogrfické přístroje

Činnost: -provozování technického zařízení budov (TZB). -realizace měření a regulace (MaR). Vývoj: -software pro monitorování a řízení budov. Výzkum v oblasti pokročilého řízení budov.

Montáž, servis a revize plynových zařízení. Autorizované měření emisí. Rekonstrukce plynových kotelen. Provoz plynových kotelen. Školení a zkoušky obsluh plynových zařízení a topičů NTL plynových kotelen. Montáže a servis MaR.

Vývoj, výroba - senzory - přístrojová technika Prodej, servis, opravy - měřící a regulační technika - laboratorní analyzátory - vybavení laboratoří - filtrace pro úpravu vody - provzdušňovací systémy - průmyslové systémy chlazení - termostaty, odparky - přesné a analytické váhy - sušárny, inkubátory Výroba: Technologický park ...

Prodej - elektrické pohony - řemenové převody - dopravní pásy - měřící přístroje

Velkoobchod, maloobchod - vodoměry, měřiče tepla - měřící a regulační technika - elektromagnetické ventily - armatury, ohřívače - kompenzátory - trubky, tvarovky - kotle - expanzní a akumulační nádoby - podlahové vytápění - sanitární keramika - vybavení koupelen