RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Činnost - projektování, engineering, poradenství a realizace v oboru výparného chlazení pro energetiku - zpracování teplotechnických výpočtů chladicích zařízení - zpracování hydraulických výpočtů chladicích okruhů - zpracování kompletních projektů chladicích okruhů - měření výkonu chladicích věží i kompletních chladicích okruhů a jejich ...

Správa technického zařízení budov - provoz a údržba technických zařízení budov (vzduchotechnika, chlazení - klimatizace, EPS zařízení, tepelné zdroje, kotelny a výměníkové stanice, systémy ústředního vytápění, systémy měření a regulace) - výstavba a rekonstrukce technického zařízení budov.

Prodej, e-shop, servis - měřící a testovací technika - osciloskopy - digitální multimetry.

Služby: - měření, posouzení zdrojů rentgenového záření, RTG záření.

Dodávka: - nástroje, měřidla pro lehký průmysl.

Služby: - měření radonu a přírodních radionuklidů.

Služby: - poradenství v oblasti úspor spotřeby energie - monitoring, analýza spotřeby energie.

Prodej, montáž, servis, ověřování, kalibrace - tachografy, taxametry.

Společnost C.T.M. Praha, s.r.o. provádí vývoj, výrobu, prodej, instalaci a servis měřících a registračních přístrojů. Naše zaměření je především v oblastech: - dopravní techniky - meteorologie - ochrany životního prostředí. Dále nabízíme vývoj a výrobu speciálních zákaznických aplikací v oboru elektroniky a jemné mechaniky. Naše ...

Služby, technická zařízení budov TZB - servis vzduchotechniky, vytápění, chlazení, měření a regulace - výměna a dodávka náhradních dílů na vzduchotechniku, chlazení.

Automatizované systémy řízení - průmyslové řídicí systémy, vývoj, výroba a dodávky. Dodávky komplexních systémů pro dispečerské řízení (v plynárenství, vodárenství, energetice). Dopravní systémy (metro, vlakové soupravy, kolejová vozidla, palubní počítače letadel) - regulátor trakčních pohonů - řízení komunikace ve vlakových soupravách ...

Akreditovaná laboratoř - kalibrace vlhkosti a teploty, generální opravy klimatizačních a teplotních komor.

Služby - projektování a výstavba optických a metalických sítí, měřicích systémů a softwaru - metalické sítě, optické sítě - geodetická činnost - inženýrská činnost - měření a testování.

Váhy a vážící systémy: -kontrolní váhy -váhy na počítání kusů -dopisní, balíkové, laboratorní -plošinové, jeřábové, závěsné, mobilní -systémy počítacích vah -paletové váhy -váhy do bater.vozíků -speciální vozíky s váhou -paletové vozíky s váhou -ruční paletové vozíky -mechanické jeřábové váhy.

Elektroinstalační práce Výroba - rozvaděče Dodávka - měřící a regulační technika

Prodej a montáž elektronického zabezpečení bytů, telekomunikace, zabezpečovací zařízení, elektroinstalace a televizní a satelitní rozvody.

Společnost VOTOP Praha s.r.o. (dříve VoToP Emil Slabý) provádí instalatérské, topenářské a plynařské práce v Praze a přilehlém okolí. Dále jsme také začali dodávat, montovat a servisovat tepelná čerpadla firem Toshiba, Mitsubishi-Zubadan, Aplha-Innotec, Ariston, Viessmann. Taktéž nabízíme klimatizace s funkcí tepelného čerpadla (v zimě topí, v ...

Autorizované měření hluku a vibrací, vzduchová a kročejová neprůzvučnost, pohltivost, dozvuk, hluková zátěž obsluhy. Zpracujeme hlukové studie, návrh odhlučnění a zvukové izolace. Měření hluku ke kolaudaci, stavebnímu povolení a na základě stížnosti.

Výroba a prodej: - měřících - řídicích - regulačních systémů.

Projekce, dodávky, montáž a nasazení: -řídicí systém zejména v oblasti CZT, TZB a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace.

Výrobci měřící a regulační techniky: -elektrotepelná zařízení -indukční ohřevy -středofrekvenční statické měniče kmitočtu -kovárenské ohřívací stroje -indukční pájecí stroje -kelímkové tavící pece -indukčnížíhací zařízení.

Přední dodavatel řešení na klíč v oboru HVAC & R - vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, chlazení, zdravotechnika, elektrické systémy a správa budov.

Výroba autoservisního zařízení pro osobní a nákladní automobily. Naše výrobky: - cejchování tachografů - přístroje pro kontrolu geometrie řízení - přístroje pro kontrolu světlometů - závlačkové spony a upínací pásky - brzdová stanice pro osobní a užitková vozidla pro STK - brzdová stanice pro nákladní vozidla a autobusy pro ...

Energetika: - zařízení a armatury pro rozvody: - páry, kondenzátu a ostatních technických plynů a kapalin - zařízení pro výrobu a distribuci čisté páry. Měření tepla v páře. Sortiment a služby: - přístroje a armatury pro ostrojení kotlů - měření průtoků - regulační systémy - odvaděče kondenzátu - zvedače kondenzátu, ...