RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
Prodej, e-shop - kapesní a přenosné váhy - laboratorní váhy - analytické váhy - průmyslové váhy a automaty.

Jestliže řešíte, jak z vaší vody odstranit chlór, dusičnany, dusitany, železo.

Projekce - elektroinstalace Měření - vyhodnocovací jednotky tepla (MB) Dodávka a montáž - tepelná čerpadla

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Dodávka, prodej, poradenství - osvětlení, zářivkové trubice, LED technologie JUST - optoelektronické měřicí přístroje TECHKON.

- opravy a seřízení PVC, ALU, Euro oken a dveří - technické návrhy a řešení zabezpečení oken, dveří - výměny kování ( Roto, Maco, Winkhaus, Sigenia, Schúco.... ) - opravy elektrických vrátných a zámků ( Abloy, Bera, Eff Eff.... ) - výměny a seřízení dveřních zavíračů ( Geze, Dorma, Abloy... ) - výměny vadných skel ( prasklé, rozbité, ...

Kalibrační centrum, prodej digitálních vah.

Firma J+Z Tachografy nabízí a poskytuje: - prodej, montáž, servis, ověření tachografů KIENZLE a WEEDER-ROOT a digitálních tachografů SIEMENS-VDO 1381, STONRIDGE SE5000, ACTIA - záruční a pozáruční servis, ověřování tachografů.

Již více jak 20 let zajišťujeme: - měření radonu na stavebních pozemcích - radonový index - krátkodobá měření radonu v budovách Stanovení radonového indexu stavebních pozemků. Měření radonu v objektech před rekonstrukcí a kolaudací. Minimální dopravní náklady účtujeme z regionálních center: Česká Lípa Hradec ...

Výroba, prodej: - měřící nástroje a nářadí.

Práce: -měření radonu -hydrogeologické -inženýrsko-geologický průzkum -meřičské -geodetické.

Služby: -měření, regulace a rozúčtování spotřeby tepla a vody -komplexní služby v oblasti správy domovního a bytového fondu.

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - instalace a správa počítačových sítí - instalace a konfigurace software Prodej, montáž, servis: - prodej a montáž měřící, regulační techniky - servis a opravy - prodej výpočetní techniky - peodej PC komponentů.

Služby: - montujeme, prodáváme a provádíme servis tepelných zařízení Buderus - dodáváme solární systémy, tepelná čerpadla a solární kolektory Viessmann - montáž a plynová instalace, podlahové vytápění - provádíme měření a regulaci.

Pantin s.r.o. je obchodní společnost, která rozšířila v roce 2003 svou specializaci v oblasti elektro i o přímý dovoz různých produktů, především drobných domácích spotřebičů..

Dodávka, montáž, projekce a opravy veškeré měřící a regulační techniky: -kotelny -výměníkové stanice -přímotopné a elektrické podlahové vytápění -vzduchotechnická zařízení -řídící systémy -elektroinstalace -měření spotřeby tepla. Výroba: -rozváděče NN(nízké napětí). Provozovna-sklad:-ulice Vrchlického ...

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -výrobky od firem SIEMENS Trutnov, ELEKTROPŘÍSTROJ Písek, Křižík, Elko, Finder, Logitron, Balluff, Turck, Relpol -elektromateriál pro rozvody nízkých napětí do 500V -elektrovýrobky-relé, komponenty nízkého napětí -kompletní celky pro měření a regulaci výrobních procesů. Většina ...

Velkoobchod: - dodávky pro měření a regulaci výrobních procesů ve všech průmyslových a dalších oblastech. - specializace na dodávky kompletního sortimentu firmy Siemens.

Prodej, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací zařízení JABLOTRON. Maloobchod, prodej: -aktivní, pasivní prvky pro elektroniku. -reproduktory. -měřící technika. -tiskárny OKI včetně příslušenství. Služby: -barevné kopírování. E-shop.

Přímý dovoz a prodej materiálů Brillux: -zateplovací systémy -fasádní a interiérové barvy -laky a lazury -podlahové nátěry -měření vlhkosti stěn

Dodávka, prodej: - automatizované systémy řízení a regulace

Projekt, dodávka, montáž, servis: -poradenská činnost v oblasti průmyslové automatizace, měření a regulace, elektrotechnologie -kompletní dodávky elektročástí pro investiční celky -dodávky řídicích a regulačních systémů včetně vizualizace -dodávky telemetrických systémů (sběr, přenos a monitoring dat) ...

Měření emisí průmyslových zdrojů. Energetický audit, PENB, účinnost užití energií, kontrola kotle, kontroly kotlů, revize VTZ - kotlů a TNS, prohlídka kotelny, kontroly komínů a spalinových cest.