RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Služby - autorizované měření emisí stacionárních zdrojů - měření znečišťujících látek. Provozovna - adresa: Masarykova ul. 393/II, Klatovy.

Projekce, dodávka, montáž: - systémy měření a regulace - elektromontáže - výroba rozváděčů. Pronájem: - plošiny DL18, DK18.

Služby: - poradenství, konzultace a zpracování průkazů energetické náročnosti budov

Dodávky, montáže a servis: - měření tepla a vody - rozúčtování tepla a vody - ekologické kotle ATMOS. - bytové vodoměry - měřiče tepla. Bydlíme v2KK V Oblouku 583. 3dny neteče teplá voda. ale paní Kazimourové teče a ve 3+1 také. Lístek na teplou vodu co mi dala do schránky je mi na prd když to neteče..jen studenější. Nic se neděje ...

Služby: - energetický audit - termovizní měření - výpočet tepelných ztrát - dotační poradenství. Montáž, instalace: - tepelná čerpadla.

Služby: - termodiagnostika - termovizní diagnostiky a termografie - audity zateplení

Kalibrační laboratoř. Kalibrace, prodej, opravy: - měřidel.

Sluužby: - měřením hluku, prachu, vibrací, osvětlení a mikroklima

Výroba, prodej, servis, opravy a ověřování vodoměrů a měřičů tepla.

Výroba: - regulátory, stabilizátory výkonu, včetně kompenzace jal. energie - regulace / úspora el. energie u motoru a osvětlení - regulace diodových svítidel - testování diodových svítidel Montáž a dodávka : - fotovoltaické elektrárny Výroba: - nábytek na zakázku - dodávky produktů z lamina i masivu

Služby - koordinátor BOZP - stavební dozor - projekční práce - inženýring - zpracování průkazu energetické náročnosti budov.

Prodej, oprava, servis: - váha na alkohol pro inventury baru

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál, svítidla - kabely, jističe, stykače, ovladače - pojistky, relé, elektromotory, baterie - přímotopy, motorové spouštěče - rozvaděče, měřicí přístroje.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Poskytování komplexních služeb v oblasti řídících systémů zahrnující jejich návrh, dodávku, modernizaci a servis. Díky integraci naší firmy ve společenství INELSEV jsme schopni dodávat celé investiční celky.

Elektromontáže, elektroinstalace. Montáž a servis - regulační technika - automatizační technika - elektrické vytápění.

Činnost: - služby v oblasti hygieny životního prostředí: - hlukové, akustické studie - měření hluku - měření intenzit osvětlení pracovních prostor - měření prašnosti, vibrací v pracovním prostředí

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Montáž: - měření a regulace Výroba: - rozvaděče

Dodávka, montáž, servis - měřicí technika pro sledování kvality a průtoku vod.

Již více jak 20 let zajišťujeme: - měření radonu na stavebních pozemcích - radonový index - krátkodobá měření radonu v budovách Stanovení radonového indexu stavebních pozemků. Měření radonu v objektech před rekonstrukcí a kolaudací. Minimální dopravní náklady účtujeme z regionálních center: Česká Lípa Hradec ...

Prodej, maloobchod: -měřicí a regulační technika

Projekce, dodávka, montáž, servis: - systémy měření a regulace - slaboproudé a silnoproudé rozvody - kotelny a předávací stanice

Prodej, montáž, oprava, servis: - kotle - kotelny - tepelná čerpadla - měřící a regulační technika