RS2000, s.r.o.

Průmysl se nemůže obejít bez měřidel a regulační techniky pro přesné a jednoznačné měření. Mezi tuto techniku patří tlakoměry, laboratorní a revizní měřící přístroje, hlukoměry, otáčkoměry, teploměry a snímače teploty i technika pro měření vodivosti.

Váhy Pecha s.r.o.
Společnost Váhy Pecha s. r. o. se zabývá dodávkou, výrobou, montáží a servisem široké škály vah. V nabídce naleznete průmyslové váhy, obchodní váhy, automobilové váhy, lékařské váhy a také příslušenství pro váhy. Na přání jsme schopni zrekonstruovat jakékoli mostní váhy. Zakoupit lze také použité neboli bazarové váhy.
Váhy Pecha s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Společnost ifm electronic, spol. s r.o. se specializuje na vývoj, výrobu a prodej senzorů, řídících jednotek, softwaru a systémů pro průmyslovou automatizaci. ifm electronic, spol. s r.o. spojuje flexibilitu a individualitu rodinné firmy s kvalitou a profesionalitou celé skupiny. Sídlo firmy se nachází v Praze a pobočka v Brně.
ifm electronic, spol. s r.o.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Firma Greif-akustika, s.r.o. z Prahy je odborník na snižování hluku. Vytvoření samotného projektu předchází odborné měření a modelování hluku, což provádějí zkušení odborníci s letitou praxí v oboru za pomoci moderního vybavení ve vnitřních i venkovních prostorách. Cílem je monitorování hluku a akustické úpravy vedoucí k jeho snížení.
Měření, modelování a projekty na snižování hluku Praha
Kominictví, kominík. Kominické práce: -vložkování komínů pro plynná, tuhá a kapalná paliva atestovanými materiály z nerezu a hliníku -čištění komínů a spotřebičů -připojování spotřebičů paliv na komínové systémy -technické a revizní zprávy -kolaudace pro stavební řízení. Generální rekonstrukce, opravy: -komíny, komínové cesty a ...

Průmyslová automatizace, řídící systémy, měření a regulace, servis řídících systémů, elektromontáže, elektroinstalace, kamerové systémy.

Prodej, poradenství, záruční a pozáruční servis u snímačů polohy, teploty a tlaku, elektrických pohonů, regulátorů teploty.

Rozvod: - teplo - plyn. Výroba, opravy a montáž: - měřidla - vyhrazené tlakové zařízení - kotle - tlakové nádoby Zámečnictví.

Vývoj, výroba, prodej: - systém pro regulaci vytápění a měření spotřeby tepla - programová úspora tepla - použití: pro vytápěcí systémy teplovodní, elektrické a kombinované - vodoměry, stabilizátory teploty - aplikace s průtokoměry TRASCO. Stabilizátory teploty, regulátory: - kaskádní řadiče a připínače zdrojů tepla - diferenční ...

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Montáž, opravy: - elektrická zařízení - detektory pohybu a přítomnosti, detektory kouře a zaplavení, kvality vzduchu atd. - klasická domovní elekroinstalace (zásuvky, vypínače, TV-R-SAT a DATA rozvody) - audio a videotelefony atd. Služba: - měření a regulace (MAR). Výroba, montáž: - ...

Výroba, prodej, dovoz, instalace, servis: - měřící a zkušební technika pro strojírenský průmysl: - měřící přístroje, snímače a čidla různých oborů měření - zkušební, kalibrační a monitorovací systémy a zařízení - prostředky pro sběr a vyhodnocení dat z měřidel.

Služby, práce: - geologický průzkum - inženýrská geologie - geotechnika Měření: - radonu - polní zkoušky (statická zatěžovací zkouška, ...)

Dovoz, import, distribuce, velkoobchod, maloobchod, prodej: -alkohol tester -náhradní hygienické náustky -detekční trubičky, detekčních trubiček alkoholu -testy na drogy -testy ze slin.

Prodej, autoservis, servis, oprava, leasing: -automobily ŠKODA. Prodej: -náhradní díly -ojeté vozy. Montáž: -zabezpečovací zařízení do automobilů -tažná zařízení -kodování skel. Měření: -emise. Vysokozdvižné a přepravní vozíky. Pobočka: -Chropyně, Plešovec tel.:573355110.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Projektová činnost ve výstavbě: -termovizní měření.

Vývoj, výroba a prodej: - měřicí a regulační technika

Revize, správa a databáze revidovaných: -elektrických zařízení. Projektování: -elektroinstalace -měření a regulace.

Kamenný obchod, maloobchod, prodej: -alkoholové testery -dárkové zboží -sudové víno. Internetový obchod, eshop, e-shop www.Alkohol-tester.cz: -provozovatelem IO je firma TAOX, Zdeněk Sviták.

Měřící přístroje pro strojírenství: -posuvná měřítka -dutinoměry -mikrometry -kalibry -základní měrky -výškoměry -úhloměry -páčkové úchylkoměry -úchylkoměry -tloušťkoměry -tvrdoměry -siloměry -gaussmetry -příměrné desky -stojánky -lupy -měřící mikroskopy -měřidla tloušťky vrstev ...

Práce: -instalace elektro, elektroinstalace: -technologický silnoproud -regulace, měřící a řídící systémy -slaboproud -zámečnictví, zámečnické, zámečník. Kovovýroba: -obrábění kovů, kovoobrábění -lisování, sváření.

Zakázková výroba, prodej: -kapacitní snímače a napájecí jednotky pro indikaci kapalin, prášku a granulátu.

Výroba a opravy měřicí i regulační techniky.

Služby: -měření radonu: -v půdním vzduchu: -před zahájením stavebních prací -v budovách: -pro kolaudační řízení -před rekonstrukcí.

Řemeslo, práce: -vodo-topo -vodoinstalatérské -topenářské -zámečnické: -vrata, brány. Montáž: -vodoměry, měřidla.

Oprava, montáž: -váhy, -závaží.

Prodej, opravy a montáže: -váhy -měřídla.

Oprava, montáž, poradenství: -měřící a vážící zařízení.