Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Naše služby: - opravy a převíjení elektromotorů - opravy čerpadel.

Plynové a naftové stacionární motory a systémy. Výroba a prodej: - záložní dieselagregáty - kogenerace - strojovny na klíč - projekty. Průmyslové a lodní motory Volvo Penta. .

Výroba: - elektrických rozvodných a kontrolních zařízení - elektroniky a elektrických pohonů.

Elektroinstalace. Výroba: -elektromotory -generátory -transformátorů. Výroba: -elektrické rozvodné -řídicí -spínacíc zařízení.

Maloobchod, prodej, e-shop: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - drátěný program - nádobí na indukci - chladničky, mrazničky CALEX, SAMSUNG - elektrospotřebiče ETA (vysavače) - elektrické a kombinované sporáky MORA - pračky WHIRPOOL, PHILCO, ROMO, ARDO - elektrické bojlery TATRAMAT - elektroinstalační materiál - holící ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Pronájem - elektrocentrály - v lokalitě Brno a okolípůjčovna - rozvaděče - prodlužovací kabeláž - osvětlení - pro zahradní akce, párty, stavebnictví - při výpadku proudu.

Elektroinstalační práce Převíjení motorů

Výroba elektromotory, generátory, transformátory.

Výroba - elektromotory, generátory, transformátory.

Výroba, prodej: -hydraulické čelní nakladače řady FL na traktory -přímočaré hydraulické motory.

opravuje : -elektrospotřebiče ETA -elektronářadí NAREX, HILTI, BOSCH, METABO, AEG, KANGO, ATLAS COPCO zajišťuje : -převíjení motorů a transformátorů -vyvažování točivých zařízení prodává : -bílou techniku firem MORA, FAGOR, ASPEC, INDESIT, AEG, ARISTON, ELEKTROLUX, ZANUSSI -poskytuje záruční servis -dodává, montuje a poskytuje servis ...

Prodej, servis: - čerpadla - elektromotory - transformátory.

Opravy, záruční i pozáruční servis: - elektromotory. Dynamické vyvažování.

Poradenství, prodej: -elektronické zabezpečovací systémy pro objekty, automobily -radiostanice a příslušenství -elektronické součástky -bezdrátové dálkové ovládání.

Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti vodních turbín. Zabýváme se výrobou, prodejem, opravami a příslušenstvím včetně možnosti výroby nízkootáčkových generátorů pro přímé použití. Působíme po celé ČR. Jsme zde pro Vás denně. Jestliže Vám nevyhovuje otvírací doba, kontaktujte nás telefonicky.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Záruční i pozáruční servis spotřebičů. Opravy a prodej elektromotorů s kotvou na krátko a elektrického ručního nářadí.

Oblast strojírenství. Projekce, konstrukce, poradenství, výroba, dodávka, obchod, prodej, montáž, školení obsluh a servis i pozáruční: -průmyslové hydraulické komponenty a systémy: -čerpadla, hydromotory, hydraulické válce, ventily, rozvaděče, filtrační technika, příslušenství, diagnostické přístroje, zařízení na ošetření hydraulických olejů, ...

Výroba: - elektromotory - generátory - transformátory.

Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC. - filtrace přívodu vzduchu, motorových olejů, paliva a hydraulických olejů Výhradní distributor - dieslové motory a generátory CUMMINS INC.