Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Služby-řemesla: -elektromontáže -revize elektro, hromosvody -opravy elektromotorů -elektroinstalace do 1000 w -domovní rozvody, přípojky. Prodej: -elektroinstalační materiál -elektromotory. Kadeřnictví:t.č. 728317764 -vlasová technika Goldwell.

Vybavení pro autoservisy a pneuservisy. Likvidace nebezpečných látek a chemikálií. Zdroje, generátory a transformátory.

Výroba technologií pro malé vodní elektrárny. Oprava vodních turbín včetně turbín zahraničních výrobců. Dodávka a zakázková výroba turbíny typu Kaplanova, Francisova, Peltonova.

ANPETRADE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stínění, ventilátorů, chladičů, motorů, LED pásek a mnoho dalšího.

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Postaráme se Vám o opravy a převíjení elektromotorů, opravy čerpadel, elektrického nářadí, domácích vodáren, sekaček a vysavačů.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

Zednictví Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Zprostředkování služeb

Montáž, údržba, oprava: -elektrické zařízení.

Vývoj, výroba: - nízkoobjemové závodní a klasické spalovací motory.

Společnost Turbo-Tec CZ s.r.o. zabezpečuje distribuci a opravy: - turbodmychadla pro benzínové a dieslové motory - vstřikovací systémy pro dieslové motory Bosch, Delphi s elektronickým řízením a VDO - vstřikovací jednotky PD/UIS, Bosch, Delphi, Siemens - sdružené, vstřikovací jednotky PLD/UPS

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti ...

Prodej - pneumatické komponenty, válce a příslušenství - automatizační technika - motory - konstrukční díly.

Výroba : -elektromotory pro pohony pojezdu, zdvihu a řízení ve vysokozdvižných vozících. Společný podnik firem: LINDE AG JUNGMEINRICH AG.

Prodej, servis: -dieselové naftové motory -dieselagregátů -malotraktorů -dieselelektrická soustrojí -elektrobubny vyrobené firmou -plnících kompresorů -náhradní díly.

Obchod, prodej-výrobky, produkty firmy Control Techniques Brno s.r.o.: výroba vždy dle ISO 9001 HOT LINE po-ne: 0-24, tel.: 511 180 119 -regulované elektrické pohony a řídící systémy: -průmyslové automatizace EMERSON -stejnosměrné pohony -střídavé pohony -servopohony -frekvenční měniče -servomotory -stejnosměrné servopohony ...

Projekty, dodávky na klíč, montáž, revize, opravy, údržba, poradenství, inženýring: -olejové a suché transformátory 22/0, 4kV (nákup, prodej) -transformační stanice kioskové, kobkové, sloupové, stožárové i příhradové -elektrorozvody a zařízení NN, VN, (kabelové i venkovní a veřejné osvětlení) -kioskové trafostanice venkovní ...

MONEL, spol. s r.o. zajišťuje výrobu, projekcí, prodej: - elektromotory - vodní a kalová čerpadla - kovoobráběčské práce.

Fabrexi s.r.o. se specializuje na automatizaci technologických procesů, řídící systémy, elektrické pohony a strojové vidění.

Vytoz - EKO, s.r.o. se specializuje na výrobu, prodej a vývoj ventilačních turbín. Provádí také instalace automatických závlahových systémů.

Prodej, opravy, servis: - elektromotory - čerpadla. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - měděné smaltované dráty (vodiče) - elektrický a elektroizolační materiál. Výroba zařízení pro ochranu před kontaminací půdy ropnými deriváty.

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

JKO MEZ CZ spol. s r.o. zajišťuje výrobu a prodej: -náhradní díly -elektropohony -motor, motory.

Internetový obchod, e-shop: - elektrické ruční nářadí - elektrocentály - zahradní technika, nábytek - elektrokola - trezory.

Opravy spalovacích a dieselových motorů, renovace a opravy rozbitých dílů, zámečnické práce, lakýrnické práce. Lze i mobilně.