Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

přerušení: od: 22.6.2009. Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Bazar, prodej, výkup: -použité i nové zboží a materiál -motory, elektromotory -elektrické nářadí -bílá technika -kuchyňské potřeby -bojlery, průtokové ohřívače Stavobazar, prodej, výkup: -pracovní doba: Po-Pá:7-17hod.;So:7-12 hodin -použitý i nový stavební materiál -stavební nářadí, stroje a nástroje -okna, dveře, obklady, dlažba, ...

Výroba: - elektromotory - kovoobráběcí stroje (pásové a kotoučové brusky, leštičky, sloupové vrtačky).

Výroba, dodávka, oprava, servis: -široké spektrum průmyslové parní turbíny 150MW pro všechny typy aplikací. -servis parních a plynových turbín. Typické aplikace: -průmyslové a městské teplárny -spalovny odpadu a biomasy -těžba ropy a plynu (pohony generátorů a kompresorů) -chemický a petrochemický průmysl (pohony ...

zánik poslední živnosti: 6.1.2012. Prodej, oprava: -elektromotory SIEMENS -CU lakovaný drát průměr 0.040-4000 mm -kuličková ložiska -materiál pro opravu a výrobu elektromotorů a čerpadel.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Opravy, servis: - elektrické nářadí - čerpadla - elektrospotřebiče Zajišťujeme převíjení elektromotorů do 30 kW.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory Prodej - hutní materiál.

Prodej a opravy turbodmychadel IHI. Prodej nových a repasovaných viskózních spojek na všechny typy motorů. Montáže, opravami a prodeje klimatizací na vozidla.

Čištění rozvaděčů, elektromotorů, generátorů, transformátorů. Průmyslové odmašťování kaloriférů, strojů a strojního zařízení, vzduchotechniky, jeřábových drah. Prodej: - čisticí technika.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory