Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Služby, práce: -dodávka, instalace: -elektrické zdrojové soustrojí motorové řady DEUTZ a VOLVO s alternátory MECC ALTE -půjčovna odhlučněných mobilních dieselagregátů do 800 kVA -poradenství v oblasti energetiky.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000 Inženýrsko dodavatelská organizace: -komplexní dodávky v oboru automatizace -řízení technologických procesů (ASŘTP) a jejich modernizace, rekonstrukce -realizace systémů MaR na bázi: programovatelné automaty firmy SIEMENS řady S5 - S7. Dodávky automatizace: -regulované ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Provádíme montáže, údržby a revize elektrických zařízení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Výzkum, vývoj, výroba: -kompresory -čerpadla -vývěvy -ventilátory -spalovací motory -turbíny -turbo kompresory -expanzní turbíny -extdery -hnětače a jiné.

Prodej, oprava a servis: -čerpadla -armatury. Navijárna elektromotorů.

Společnost je držitelem systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001. Autorizovaný dealer firmy BONFIGLIOLI, VECTRON (fotovoltaické střídače), MAV, ASTRO, ORIENTAL MOTOR, SOGA, GROSS+MORSE, CMD Partner firem SCHNEIDER GROUPE, SIEMENS, TECNOMOTOR: -frekvenční měniče Telemecanigue. Poradenství, obchodní zastoupení, prodej, montáž, servis i pozáruční: ...

Výroba: -pohonná, poháněcí technika (převodovky, motory, frekvenční měniče, servoregulátory).

Poradenství, technického řešení, dodávky na klíč, oprava, servis: -přenos a rozvod elektrické energie -výrobky, systémy, zařízení pro přenos a rozvod energie NN, VN, VVN -rozvodny včetně řízení a ochrany -elektrická rozvodná zařízení -elektroměry -výkonové a distribuční transformátory -silnoproudé kabely, vedení -spínací, ...

Vše okolo plynových turbín od 1 do 51 MW. Representant firem: -Solar Turbines Europe S.A. pro ČR, SR a Polsko -TURBOMACH S.A. ČR a SR. Dodávka, poradenství: -plynové turbíny od 1 do 51 MW jako: -mechanické pohony -komplet pohonu kompresorů -kogenerační jednotky Technické poradenství v oborech: -strojírenství -hutnictví -energetika.

Prodej a servis dieselových motorů DEUTZ. Záruční a pozáruční servis, opravy a generální opravy. Dodávky originálních náhradních dílů..

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Oprava: -elektromotorů, generátorů a transformátorů. Elektroinstalace.

Prodej výpočetní technika, počítače, PC, servis: -hardware -software -doplňky a příslušenství k počítačům -počítačové sítě -tvorba webových stránek.

Oprava a servis: -elektromotory do 100kW -převíjení do 24 hodin -transformátory, nabíječky akumulátorů -elektrohydraulické motory ELHY -sekačky -elektrické ruční nářadí NAREX, EINHELL: -vrtačky, brusky, závitořezy, elektrická kladiva, elektrické pilky -čerpadla SIGMA LUTÍN -tlumivky -elektroválce. ...

Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Pronájem - elektrocentrály - v lokalitě Brno a okolípůjčovna - rozvaděče - prodlužovací kabeláž - osvětlení - pro zahradní akce, párty, stavebnictví - při výpadku proudu.

Výroba elektromotory, generátory, transformátory.

Výroba - elektromotory, generátory, transformátory.

Opravy, záruční i pozáruční servis: - elektromotory. Dynamické vyvažování.

Naše firma Vám nabízí komplexní služby v oblasti vodních turbín. Zabýváme se výrobou, prodejem, opravami a příslušenstvím včetně možnosti výroby nízkootáčkových generátorů pro přímé použití. Působíme po celé ČR. Jsme zde pro Vás denně. Jestliže Vám nevyhovuje otvírací doba, kontaktujte nás telefonicky.