Na výrobu, prodej a případný servis pohonné techniky, jako jsou spalovací motory, elektromotory, elektromechanické pohony, pneumatické a hydraulické systémy se specializují české i zahraniční firmy, které dále nabízí i příbuzné strojní součásti.

Prodej: napájení, záložní zdroje UPS, motorgenerátory, stejnosměrné napájecí systémy a kogenerační jednotky.

Prexim Diesel spol.s r.o. nabízí: -náhradní díly pro všechny typy diesel motorů a dieselagregátů značek ČKD a ŠKODA viz -kompletní diesel motory a dieselagregáty -kvalifikovaný servis a konzultace o možnostech přestavby motorů na různé druhy paliva.

Společnost P&S a.s. byla založena v roce 1994, přišli do ní zkušení odborníci, kteří mají mnohaleté zkušeností s vodohospodářskými konstrukcemi. Hlavními směry, kterými se společnost nyní zabývá je výroba a dodávky vodních turbín, zařízení na vybavení vodních elektráren, všech druhů čistících strojů česlí vodních elektráren, veškerých ...

Vanep s.r.o. - Brusírna válců, Domažlice : - broušení klikových hřídelí - výroba vložek válců - výroba pístů dle vzoru - výroba litých ložisek.

VANEP s.r.o., Praha : - prodej náhradních dílů na motory: - LIAZ, AVIA, KAROSA, TATRA a ostatních značek. Opravy, autoopravy a prodej: - náhradní díly na vozidla MULTICAR. Autoopravna, prodejna, autodílna. Oprava - ojnice. Broušení: - klikové hřídele, hlavy, bloky, atd. - do všech typů motorů.

Elektrické regulované pohony a automatizace. Frekvenční měniče projektování, dodávka, zprovoznění . Řídicí systémy projektování, dodávka a naprogramování.

Somfy je největším světovým výrobcem a dodavatelem pohonné techniky a řízení pro: - předokenní rolety - markýzy - žaluzie - garážová vrata - zastínění zimních zahrad. Bezpečnostní systémy pro rolety. Automatizace pohybu garážových vrat, roletových vrat a roletových mříží.

Dodávky technologií pro čerpací stanice a průmysl (hadice, výdejní stojany, řídící a pokladní systémy, potrubní rozvody, rekonstrukce čerpacích stanic a průmyslových celků, čerpadla, servis čerpacích stanic, atd.). Specialisté na práce ve výbušných prostředích a nakládání s nebezpečnými látkami. Jako člen skupiny GIA nabízí společnost PH GIA ...

Import, přímé zastoupení: - dieselové motory zn. Kubota.

Návrh, výroba, realizace: - rozvaděče Prodej, půjčovna: - dieselgenerátory Caterpillar.

Prodej, oprava, servis, repase turbodmýchadel včetně náhradních dílů.

Výrobce pohonů pro vrata, brány a závory vč. veškerého příslušenství, ovladacích a bezpečnostních prvků. Jedná se o pohony v nejvyšší kvalitě při použítí progresivních technologických inovací. Jedinečné provedení jak vlastního pohonu tak i řídících systému u pohonů použitých.

Výroba a dodávky kogeneračních jednotek s plynovými motory.

Pohony pro ovládání vratové a bránové techniky. Sekční vrata hřídelové a řetězové. Rolovací vrata roletové nástrčné, roletové převodové a roletové trubkové.

Prodej a servis dieselových motorů DEUTZ. Záruční a pozáruční servis, opravy a generální opravy. Dodávky originálních náhradních dílů..

Zastoupení amerického výrobce motorů: - motory pro zahradní techniku a průmyslová zařízení - elektrocentrály - čerpadly - tlakové mycí stroje - elektrocentrály pro sváření - čtyřtaktní motory - dieselgenerátory - motorgenerátory - dieselagregáty - originální náhradní díly.

Profil činnosti - vysoké napětí. Návrh, poradenství, prodej, nákup, servis: Transformátory - olejové - suché zalité pryskyřicí - distribuční - měničové, usměrňovačové - trakční - pecní - speciální. Trafostanice - plechové - betonové. Měřící transformátory - proudu - napětí - kombinované. Svodiče ...

Distribuce pohonů pro vrata a brány a automatické dveře.

Prodej - elektrické pohony - řemenové převody - dopravní pásy - měřící přístroje

Obchodní společnost s elektroinstalačním materialem a svítidly: -vodiče, lana, šňůry, silové, datové a sdělovací kabely -kabelová oka, spojky, koncovky, pásky -elektroinstalační úložný materiál s příslušenstvím -jističe, stykače, relé, chrániče, svodiče blesku a přepětí -domovní a průmyslové rozvaděče, přípojkové a rozpojovací skříně ...

Dodávka, velkoobchod - automatické ovládání bran a vrat - příslušenství, ovládání a řídící jednotky - závory, parkovací systémy a kontrolovaný průchod - automatické dveřní systémy Pobočka, sklad: Žitavská 583/60 460 01 Liberec 11 tel. 602 833 966 e-mail: sklad@faaccz.cz

Výroba a prodej: - střešní, radiální, axiální, potrubní a kanálové ventilátory, klimatizační jednotky, elektromotory a vzduchotechnická zařízení

Půjčovna a pronájem mobilních elektrocentrál (agregátů) s profesionálně vyškolenou obsluhou. Elektrocentrály (agregáty) značky Caterpillar a Mercedes splňují veškeré emise a normy hluku. Působíme na trhu od roku 2005. .