Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Prodej, maloobchod: -domácí spotřebiče -vestavné spotřebiče, TV, audio a SAT techniky. Splátkový prodej.

Výroba - jednoúčelové stroje a zařízení - náhradní díly - chladící zařízení Projekce - strojírenství Montáž - chladící zařízení.

Projekce gastro, stavební, projekční a kompletní zpracování žádostí dotací ZELENÁ ÚSPORÁM. Prodej a eshop: (www.gastrotech.cz) -gastronomické zařízení -obchodní zařízení -vybavení restaurací, kuchyní.

Prodej: - domácí spotřebiče - spotřební elektronika.

Výroba, velkoobchod: -gastronomická zařízení: -chlazení i na míru -velkokuchyně. Velkoobchod, servis: -plynospotřebiče

Prodej, servis, instalace: - chladící zařízení.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Nefunguje chladicí zařízení? Potřebujete odstranit závadu na Vašem mrazáku nebo chladicím boxu? Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Specialista na chladicí zařízení - firma Jaroslava Hamerníka, je pro Vás to pravé! Nabízíme kompletní služby v oblasti oprav různých chladicích zařízení a servis klimatizačních zařízení. ...

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

- etiketovací lepidla REMY pro potravinářský průmysl - čistící a sanitační prostředky pro potravinářský průmysl - sanitační programy pro potravinářský průmysl - lepidla pro kartonáže. Obchodní činnost ( technologická zařízení pro potravinářský průmysl ).

Výroba: - průmyslová a speciální chladicí zařízení výrobních technologií - chlazení sladovacích a výrobních prostor - zařízení pro chlazení vody, chlazení oleje, čistění a dezinfekci klimatizací - v potravinářské výrobě a čističky vzduchu - sterilizátory.

Prodej, servis a montáže: - klimatizace - chladící technika.

Firma Ladislav Šraga se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Dále zabezpečujeme opravy ledniček a mrazniček. Zakázky přijímáme dohodou. Naším cílem je poskytovat kompletní profesionální služby. Odborné práce pro klimatizace a chlazení provádíme vlastními zaměstnanci. Přesvědčte se o kvalitě poskytovaných služeb a kontaktujte nás!

Montáž, projekce, revize, servis, oprava: - plynofikace - plyn, plynové spotřebiče - autorizované měření emisí - meření hluku - klimatizace - vytápění, topení. Řemeslnické práce: - plynoistalatérské - topenářské.

Servis: - chlazení - záruční a pozáruční opravy domácích chladniček a mrazniček - opravy zmrzlinových strojů, výrobníků ledu - opravy a montáže chladících a mrazících boxů, průmyslové chlazení.

Montáž, opravy a rekonstrukce: - chladicí zařízení a tepelných čerpadel.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Dodávka, montáž, oprava: -chladících a klimatizačních zařízení -klimatizace -záznamníky teploty, teplota -tepelná čerpadla, čerpadlo -chladící nábytek -chladírny, chladírna, mrazírny, mrazírna -sušárny řeziva, zdiva -chladící technika, techniky. Montáž PUR panelů, panely, panele.

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Prodej - chladničky a mrazničky Servis - chladničky a mrazničky Servis - chladicí zařízení Prodej - chladicí zařízení

Komplexní řešení, realizace, prodej: -dodávky technologie pro stavby, stravovací provozy (chladírenská zařízení, topení, voda, plyn, vzduchotechnika a pod.) -vybavení staveb (zajištění interierových dodávek a montáží) -projektová činnost ve výstavbě.

Prodej a montáž - chladicí zařízení pro domácnost Servis - chladicí zařízení pro domácnost Opravy, montáž a prodej - chladicí zařízení pro živnostníky Montáž - autoklimatizace

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...