Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Služby: -servis bílé techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -prodej spotřebičů WHIRLPOOL.

Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Zdeněk Daněk se zaměřuje na chladící a mrazící zařízení pro mrazírny, obchody a to jak v České republice, tak i pro Slovensko. Další činností je výroba nábytku pro prodejny.

Společnost ENTIRE servis s.r.o. se sídlem v Plzni se zabývá především nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční dopravou nad 3, 5 t a spedicí. Dále zajišťujeme služby v oblasti nákladní a speciální dopravy (nosiče lodních kontejnerů, auta s hydraulickým čelem), denní a jednorázové rozvozy, (odvoz zboží z obchodů k zákazníkovi) a také nabízíme ...

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

AJ Kompresory s.r.o. se zaměřuje na prodej, servis a montáž kompresorů, revize chladících a tlakových zařízení.

Prodej, montáž, oprava, servis, l easing: - gastrozařízení - chladící zařízení - profesionální chlazení na míru - vybavení obchodů

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Hlavní činností společnosti 2XCHB je servis chladicích a mrazicích zařízení, stavba chladicích a mrazicích boxů, dodávka a montáž klimatizací a tepelných čerpadel a výroba nerezových chladicích vitrín a pultů. Profesionální servis 365/24 vám zajistí 7 plně vybavených servisních vozidel a vyškolených techniků.

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Velkoobchod. Gastronomické zařízení. Varná technologie, kuchyňské roboty, mycí stroje, chladírenské zboží. -chladící vitríny, skříně, mrazničky -vodní lázně a kotlíky -myčky nádobí -krouhače zeleniny.

Prodej, montáž a servis: - chladící zařízení - klimatizace

Oprava: -chladicí zařízení Chladničky mrazničky a klimatizace -plnění autoklimatizace Prodej: -pračky, sporáky, vysavače -televize -chladící boxy, vitríny -mrazící boxy

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Opláštění objektů. Dodávka, montáž: - chladící a mrazící boxy.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Prodej a oprava, opravy, servis, montáž: -chladící zařízení, klimatizace -chladnička, chladničky -lednička, ledničky -mraznička, mrazničky, mrazák

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...

Firma Chladírenský servis Klíma s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti oprav, servisu a montáží chladicích a mrazicích zařízení. Provádíme také výstavbu chladicích boxů z PUR panelů či montáže lamelových clon z měkčeného PVC. Zabýváme se také pravidelnými revizemi těsnosti chladících zařízení. Sídlíme v obci Líně, okres Plzeň - sever. Oprava, ...

Služby - provozujeme síť specializovaných e-shopů. E-shop - espresso kávovary NIVONA a příslušenství - domácí kávovary JURA a příslušenství - domácí vinotéky - chladničky na víno - lednice a chladící technika LIEBHERR - další.

Prodej: -klimatizace -chlazení -mražení -tepelná čerpadla.

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Vyrábíme nerezové zařízení pro gastronomii, zdravotnictví a stavebnictví. Mimo jiné vyrábíme pracovní stoly, mycí stoly, umyvadla a dřezy. Dále vyrábíme akumulační odsávače-digestoře, tukové lapače-filtry, rošty. Také se specializujeme na výrobu chladících zařízení: vitríny, lednice, boxy a ohřívacích zařízení - vodní ...