Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Chladící a klimatizační technika, zajistíme návrh, prodej i montáž: - boxy, chladírny, mrazírny - klimatizace - tepelná čerpadla - přepravní chlazení - výrobníky ledu - vybavení prodejen.

Instalace a servis chladících systémů, klimatizací a vzduchotechniky.

Společnost ALPEXKLIMA s.r.o. se zaměřuje na montáž a opravy chladících zařízení a tepelných čerpadel.

Pavel Chromý provozuje servis chladicích zařízení. Jedná se o záruční i pozáruční opravy a servis pro: -chladničky, ledničky -mrazničky -veškerá chladící zařízení -výčepní zařízení včetně montáže -vzduchotechnika -klimatizace. Oprava, servis: -značky WHIRLPOOL, ZANUSSI, CALEX, SAMSUNG CALEX, ARDO, ELCOLD, LEC, WESTFROST, GORENJE, ...

Instalace, opravy, servis: -chlazení, chladící zařízení -ledničky, chladničky, mrazáky, chladírenský nábytek, vitríny, pulty, boxy -klimatizace.

Milan Kostka se specializuje na opravy a servis chladících a mrazících zařízení, servis a montáž tepelných čerpadel.

Výstavba chladících boxů. Servis, opravy: - chladících zařízení - průmyslového chlazení vody. Servis, montáž: - klimatizačních zařízení značky Sinclair, Fujitsu aj.

Prodej, dodávka na klíč, montáž, servis, oprava: - chladící technika HAUSER, ELECTROLUX, LINDE, ARNEG, COSTAN, CARRIEL - chladírenské zařízení pro obchody, hypermarkety, supermarkety, kuchyně, výrobní provozovny - stavba a prodej hluboko chladící, mrazící boxy, boxů, skříně, skříní - budování vinotéky, vinotéka - klimatizace, ...

Dodávka, montáž: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - tepelná čerpadla

Nabízíme instalaci na klíč tepelných čerpadel, klimatizace, chlazení a solárních panelů. Poskytujeme kompletní instalace na klíč, 5-ti letou záruku a dotaci Zelená úsporám. Dále nabízíme klimatizace, chladící a mrazící pulty a boxy a gastro vybavení.

Výroba: -nerezový program pro vinařský a potravinářský průmysl -nerezové nádrže -vinofikátory -sběrné vozy -chladící nádoby -skladové tanky -násypky -doplňkové služby.

Prodej, montáž a servis: - průmyslové chlazení - klimatizace - autoklimatizace - chladírenské nářadí - chladničky - mrazničky - chladící pulty - chladicí vitríny - chladicí boxy - výrobníky ledu a sody

Návrh, montáž, servis: -tepelná čerpadla -klimatizace -radiátorové, podlahové, nástěnné topení -stropní topení, chlazení -chladící, mrazící zařízení aj.

Opravy, montáže, prodej chladících zařízení, klimatizací, servis chlazení, opravy, plnění autoklimatizací Znojmo. Průmyslové chlazení - lednice - chladící boxy - mrazáky - přistěnné vitríny - chladící vitríny - chlazení nápojů - chladící zařízení pro restaurace, gastrozařízení, jídelny Klimatizace bytové, nebytové. S rostoucím ...

Výhradní dovozce chladící a mrazící techniky značky ELCOLD. Velkoobchod, prodej, sklad: -mrazničky, mrazáky -konzervátory -nízkoteplotní kabinety na zmrzliny.

Specializujeme se na realizace průmyslových technologických celků na klíč. Naše služby zahrnují dodávku, montáž a servis v těchto oblastech: - stlačený vzduch - kompresorové stanice, úprava stlačeného vzduchu, rozvody stlačeného vzduchu - generace dusíku pro průmyslové aplikace, in-line/off-line řešení - průmyslové chlazení, průmyslové ...

Společnost DALIX, s.r.o. je certifikovaným distributorem světových značek v oblasti mobilního chlazení a nabízí jejich produkty. Profi autochladničky ENGEL, DOMETIC, ARB, VITRIFRIGO. Přepravní transportní chladicí a mrazicí boxy EUROENGEL / COLDTAINER. Vše vhodné na potraviny, distribuci léčiv a vakcín. Kompletní sortiment Dometic-WAECO - ...

Pobočka. Elektromarket. Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče, domácí elektrické spotřebiče - elektronika - televizory, videorekordéry, radiomagnetofony - lednice, mrazničky, pračky, sporáky, myčky nádobí - mobilní telefony - fotoaparáty - výpočetní technika - zahradní technika - nářadí pro kutily.

Elektromarket. Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče, domácí elektrické spotřebiče - televizory, videorekordéry, radiomagnetofony - lednice, mrazničky, pračky - výpočetní technika.

Zastoupení firmy mytron GmbH pro Českou a Slovenskou republiku. Servis pro klimatotechnologii a chlazení. Prodej a servis klimatotechnologických zkušebních zařízení, klimatizací, chladících zařízení: -klimatotechnologické zkušební zařízení -klimatizace -chladící zařízení: domácí chladničky a mrazničky -zakázková výroba chladících a ...

Servis, prodej, montáž Chladicí a Mrazicí technologie.Stavby PUR boxů, chladicích Pultů, Vitrín.. Kompletní dodávky Klimatizace..

Firma Fastro - Martin Straka se sídlem v okrese Nymburk se zabývá prodejem prodejem a montáží profesionální chladícího a mrazícího zařízení pro obchod a gastronomii. Nabízíme klimatizační jednotky a tepelná čerpadla, kompletní montáž a servis – DAIKIN, LG, HAIER, HISENSE, TOSHIBA a provádíme revize chladícího zařízení a klimatizací. V našem ...

Prodej, servis, montáž, revize chladící, mrazící a klimatizační technologie

Maloobchod, e-shop: -elektrospotřebiče -televize, videa, videokamery, rádia, magnetofony -pračky, ledničky, mrazničky, sušičky -vysavače, mikrovlnné trouby, roboty.

Dodávka, montáž, servis: -kompresory šroubové, pístové - GARDNER DENVER -sušiče, filtry. Chlazení, klimatizace: -chladící jednotky MTA. Tepelná čerpadla IVT.