POLAR CHLAZENÍ, s.r.o.

Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Velkoobchod: -komponenty k chlazení -chladící technika.

Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení obchodů a restaurací -autoklimatizece -klimatizace budov. Služby: -vybavení provozoven chladící technikou.

Web se zaměřuje na zákonné revizní prohlídky zařízení obsahující regulované a fluorované skleníkové plyny, které poškozují ozonovou vrstvu. Nabízíme kompletní činnosti v oblasti revize chladících zařízení.

Služby: -záruční a pozáruční servis všech značek chladniček a mrazniček různých typů a značek -servis průmyslového chlazení -opravy, montáž chladícího a mrazícího zařízení pro laboratoře, zdravotnická zařízení, obchody -montáž klimatizací u Vás doma, ve Vašem obchodě, laboratoři, zdravotnickém zařízení, kanceláři, i jinde, dle ...

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Servis, montáž, prodej: -mrazící, chladící technika -gastronomické zařízení -renovace chladicích boxů na nová ekologická chladiva -klimatizace. Dodávka: -agregáty -automatika. Velkoobchod: -měděné trubky, tvarovky, příslušenství.

Chladírenský servis. Záruční a pozáruční servis domácího chlazení. Servis autoklimatizací. Opravy a montáže chladící a klimatizační techniky.

Chladírenský servis. Opravy, servis: -chladící zařízení -chladící box, vitríny -výčepní zařízení -chladničky, ledničky -záruční i pozáruční servis -tepelná čerpadla

Prodej: gastro vybavení a zařízení pro velkokuchyně, školní jídelny gastrotechnika gastrozařízení -konvektomaty UNOX, RETIGO -kávovary JURA -šokery -pizza pece -chladící nerez stoly -vitríny, myčky -fritézy -digestoře -výrobníky a drtiče ledu -gastrobazar a servis v oboru gastrotechnika. Výroba: -nerez nábytek. Internetový ...

Dovozce a distributor domácích spotřebičů značky Snaige, Perfekt, Whirlpool, Bess, Tesy, MPM Product: -chlazení, sporáky, pračky, myčky ohřívače vody, TV, domácí spotřebiče.

Služby: -chladírenský servis -instalace, opravy chladicích zařízení.

Prodej, montáž, servis: -chlazení a klimatizace -mrazící, chladící zařízení, technologie -tepelná čerpadla-opravy -servis autoklimatizací. Návrhy, servis klimatizace. Značkový servis Whirpool.

Oprava, servis, prodej: -chladírenské zařízení -sanitace pivního vedení.

Oprava, servis: -ledničky -mrazničky.

Montáž, servis: -chladničky -mrazničky -průmyslové chlazení.

Kuchyňské studio. Maloobchod, prodej: -bílé zboží, vestavné spotřebiče elektrospotřebiče -lednice, mrazničky, vinotéky, pračky, myčky, sporáky, dřezy, vestavné chladničky, vestavné trouby, varné desky, vestavné mikrovlnné trouby, espressa, vysavače, sušičky, odsavače par.

Maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis a opravy: -televizory -videorekordéry -radiomagnetofony -satelitní komplety s montáží -antény s montáží -chladničky a mrazničky -mikrovlnné trouby -drobné domácí elektrospotřebiče -vysavače, žehličky.

Prodej, maloobchod: -elektrospotrebiče pro domácnost -lednice, mrazáky, sporáky, pračky, myčky, bojlery, vysavače, mikrovlnné trouby, vestavné spotřebiče a elektronika-t.j.televize, videa, videokamery, hifi věže, DVD, autorádia, audiosystémy, satelitní technika, GSM mobilní telefony a další. Zakázková výroba: -nábytek ...

Servis, opravy: -chladírenské zařízení -autoklimatizace, klimatizace.

Služby-řemeslo: -opravy chladniček,mrazáků -servis klimatizací.

Služby-řemeslo: -opravy ledniček a mrazáků v domácnosti -montáž a opravy chladícího a klimatizačního zařízení -servis, opravy dojícího zařízení.

Prodej, montáž, servis: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení -zažízení pro chlazení mléka. -záruční a pozáruční servis chladniček a mrazniček.

Prodej, montáž, servis: -chlazení mléka -výčepní, restaurační, kuchyňské zařízení -chladící vitríny -chladící, mrazící boxy. Velkoobchod, maloobchod: -mrazící, chladící zařízení VESTFROST. Prodej, servis: -chladničky -mrazničky.