POLAR CHLAZENÍ, s.r.o.

Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Maloobchod, servis, oprava: -bílá technika -pračky -myčky -mrazáky, ledničky -drobné zboží.

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Dodávka a servis klimatizací a chladících zařízení.

Prodej, montaže a servis: - chladící, klimatizační a výčepní zařízení. Instalace a dodávky: - chladící vitríny a pulty. - chladící a mrazící boxy.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

Dodávka, montáž: -chladící a mrazící skladovací boxy -panelové boxy.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

Opravy: -chladničky -mrazničky.

Opravy, servis: - chladničky, mrazničky - autoklimatizace - chladírny, mrazírny - pozáruční servis všech typů.

Oprava: -chladící a mrazící zařízení -záruční a pozáční servis. Stavba: -chladící a mrazící boxy -průmyslový nábytek. Montáž a oprava: -výčepní zařízení -sanitace pivního vedení -klimatizace -záruční a pozáruční servis.

Oprava: - chladící zařízení - mrazící zařízení - klimatizace - autoklimatizace (plnění, čištění) - montáž klimatizace - záruční a pozáruční servis lednic a mražáků.

Servis chlazení: - obchodní a průmyslové chladicí zařízení - klimatizace - chladicí boxy - chladicí a mrazicí skříně - instalace chladicí zařízení.

E-shop: - elektronika - foto - kamery - vestavěné spotřebiče - bílé zboží - domácí potřeby - nářadí - produkty pro zdraví.

Elektro: - plazmové televizory - bílé zboží - vestavěné spotřebiče - nářadí - kuchyňské potřeby.

Projekce, dodávka, montáž: -kompletní zařízení a suroviny pro potravinářský průmysl.

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Dodávka, montáž, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla - chladicí jednotky - mobilní klimatizační jednotky - odvlhčovače.

Odborný velkoobchod: - voda, topení, plyn - chlazení, klimatizace - zateplovací systémy.

Pobočka. Výroba, velkoobchod, prodej, export, oprava, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně - gastro zařízení - konvektomaty - nerezový nábytek, nádobí, vaničky, umyvadla.

Oprava, montáž, dodávka: - klimatizační technologie - průmyslové chladící zařízení - chladící zařízení - klimatizace.

Opravy a servis - chladničky - mrazničky Montáž a servis - chladící zařízení

Projekce, dodávka, montáž, rekonstrukce, modernizace: - technologická zařízení obilných sil, posklizňových linek na obilniny a osiva, výroben krmných směsí, sladoven, mlýnů - části briketovacích linek dřevního odpadu. Výroba: - šnekové dopravníky - řetězové dopravníky - elevátory - speciální řetězové ...

Opravy: - chladničky,mrazničky - průmyslové chlazení,klimatizace - autoklimatizace. Montáž: - klimatizace.

Prodej, e-shop: - elektronika značky Olympus.