POLAR CHLAZENÍ, s.r.o.

Chladničky, mrazničky, lednice s mrazákem, chladící vitríny, chladící pulty, skříně, bary a vinotéky – to vše je mrazírenská a chladící technika, která je potřeba v domácnostech i provozovnách, jako jsou restaurace, bary, obchody a další gastro podniky.

Firma DUO SERVIS ELEKTRO spol. s r.o. Otrokovice poskytuje záruční i pozáruční servis chlazení a bílé techniky v regionu Zlínský kraj. Opravujeme hlavně myčky, pračky, lednice, chladničky i sporáky. Prodáváme také náhradní díly na spotřebiče. Klientelu máme především v okolí měst Otrokovice, Zlín, Luhačovice, Slavičín, Valašské Klobouky, ...

Společnost DUO SERVIS ELEKTRO spol. s r.o. je prodejce bílé techniky a chlazení a dodává i náhradní díly. Poskytujeme záruční i pozáruční servis na myčky, pračky, ledničky, chladničky i sporáky pro Zlínský kraj. Naši zákazníci jsou především z okolí měst Otrokovice, Zlín, Vsetín, Valašské Meziříčí, Rožnov pod Radhoštěm, Uherský Brod, Uherské ...

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domácí spotřebiče, pračky, ledničky, vysavače - mobilní telefony, kopírky, tiskárny - elektrinika.

Maloobchod, prodej, oprava, pozáruční servis: -akumulační kamna -vzduchotechnika -ohřívače vody -domácí elektrospotřebiče: -pračky, sporáky, ledničky, bojlery, odsavače par, žehličky, plynová topidla.

Oprava: -ledničky, chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby, mrazící boxy

Lošák elektro firma s dlouholetou tradicí se věnuje nejen prodeji bílého zboží a elektroniky, ale i na odborné poradenství při výběru výrobku. Zajistíme veškerý servis a opravu nabízených spotřebičů a elektroniky. Servis, opravy, oprava: -chladničky -ledničky -mrazničky. Prodej i splátkový, doprava a instalace zdarma, odvoz vyřazených ...

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Servis, generální a dílčí opravy a repase: - potravinářských strojů - specializace zavírací stroje na plechové obaly kruhových, čtvercových a jiných tvarů - zavírací stroje na TWIST OFF sklenice Konstrukce a výroba: - zařízení pro potravináře - strojů a zařízení pro plastikáře - odtahová zařízení, chladící vany - strojů a zařízení na ...

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - hifi technika, hifi audio, AV přijímače a zesilovače - autoHiFi - fotoaparáty, videokamery, DVD rekordéry - spotřební elektronika - televizory (plazmové TV, LCD TV) - navigace - bílé zboží (pračky, chladničky, myčky nádobí, mrazničky, sporáky, digestoře, sušičky prádla) - kuchyňské ...

Opravy, servis (záruční, pozáruční): - chladničky, ledničky - mrazničky - klimatizace. Značky: Zanussi, Calex, Candy, Electrolux, Gorenje, AEG, Hajer, Amica, Vestfrost, Eurotech, Snaige a jiné.

Opravy - autoklimatizace - chladničky - mrazničky

Montáže technologií chlazení chladicího nábytku a chlazených prostorů. Výroba a montáže technologie chlazení průmyslové vody. Montáže klimatizací a tepelných čerpadel.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: -elektrospotřebiče, domácí spotřebiče -audio, video, foto -kancelářská technika -telekomunikace.

Výroba, velkoobchod: -gastronomická zařízení: -chlazení i na míru -velkokuchyně. Velkoobchod, servis: -plynospotřebiče

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Výroba: -speciální materiály, komponenty a systémy v průmyslových odvětvích. Vyrábíme pro průmysl farmaceutický, automobilový, domácí spotřebiče, solární energii. Na trhu máme zaspouní ve všech zemích světa.

Vývoj, prodej, dodávka: -balící, potravinářské stroje a technologie -dávkovací, plnící a počítací technika -balení: -skupinové balení -karton -aseptické do kelímku, do plochých sáčků -krájení -servis, montáž a údržba strojů -skladová automatizace a manipulace -metaldetektory -klimatizace.

Výroba průmyslových ventilátorů: -pro potravinářských, chemický, průmysl -pro kotle (biomasa) -prodej generátorů proudu.

Servis, opravy: -ledniček, mrazniček, průmyslového chladicího zařízení -výrobníků ledu -chladících boxů -čištění a plnění autoklimatizací -prodej a montáž bytových klimatizací

Maloobchod, prodej: - bílá technika: - ledničky - chladničky - mrazničky - pračky - elektrospotřebiče: - televizory - videa - videorekordéry - fotoaparáty, fotopříslušenství - mobilní telefony, příslušenství - telekomunikace.

Oprava, servis: -chlazení: - ledničky, chladničky, mrazničky.

Prodej, servis, opravy: -elektrospotřebiče pro domácnost. Dovoz, zapojení, servis záruční a pozáruční, opravy: -domácí spotřebiče všech značek: -pračky -myčky -ledničky -sušičky -mikrovlnné trouby -vysavače -roboty -žehličky.

Maloobchod, prodej, montáž, servis: - maloobchodní prodej spotřební elektroniky - široký sortiment domácích spotřebičů - počítačů a telekomunikační techniky - zabezpečovací a kamerové systémy - revize el. zařízení a hromosvodů - montáž anténních a satelitních rozvodů tel.: 603 189 721 - prodej a montáž vestavných spotřebičů a dřezů

Opravy chladírenských zařízení.