I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Půjčovna stavební mechanizace: - rypadla a traktorbagry - pily, křovinořezy a řezačky - kompresory. Prodej příslušenství k pneumatickému nářadí firmy Permon: - kompresory - vrtací tyče - vrtací korunky.

Prodej: -náhradní díly pro traktory a zemědělské stroje -nářadí -malá zemědělská mechanizace.

Nástrojářské prácevýroba - animační lišty

Nástrojářství Zámečnictví

Dodávka - upínací systémy EROWA AG

Konstrukční činnost v oblasti automobilového průmyslu Konstrukční činnost v oblasti všeobecného strojírenství

- - obchodní činnostnákup, prodej - obráběcí, tvářecí stroje - strojní zařízení pro dílenskou výrobu Nákup, prodej - obráběcí stroje Nákup, prodej - strojní zařízení pro dílenskou výrobu Nákup, prodej - tvářecí stroje

Nákladní autodoprava - vnitrostátní Kovoobrábění Strojírenská výroba

Kovoobrábění - frézování - soustružení včetně tepelného zpracování Renovace a konstrukce strojních dílů na zakázku

Výroba - přípravky pro montážní firmy Montáž a demontáž - strojní zařízení Výroba - strojní zařízení Zámečnictví - stavební zámečnictví