I stroje a zařízení se časem opotřebují. Pro navrácení do původního stavu použijte náhradní díly, mezi kterými najdete ventily, akumulátory, elektromotory, spojky, příruby, spojovací materiály, kompenzátory, manometry, progresivní mazání nebo třeba filtry.

Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Vylepšete výkonnost svých strojů a zařízení díky pogumovaným válcům. Ty kvalitní dodává společnost Asociace gumárenské technologie Zlín s.r.o.. V našem sortimentu tak můžete najít válce pogumované pěnovou gumou nebo černou či světlou gumovou směsí. Našim výrobkům můžete důvěřovat už téměř 20 let!
Aby Vaše stroje šlapaly - AGT Zlín s.r.o.
Výroba a prodej strojů a náhradních dílů pro obalovny živičných směsí a betonárny.

Firma začínala výrobou razníků. V roce 1988 ji převzal syn Vladimira Kerna, Viljem. Dlouhodobý rozvoj a investice umožnily firmě rozšířit výrobní program a objem výroby. Dnes může firma Kern - normalije zákazníkům nabídnout více než 20 000 normalizovaných dílů pro střižné nástroje, formy pro vstřikování plastických hmot a tlakové lití.

Prodej, maloobchod: - filtry, náhradní díly pro osobní a nákladní automobily, autobusy a stavební stroje.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej. - stroje, strojní zařízení - náhradními díly pro stroje - zboží průmyslové výroby.

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stroje, strojní zařízení - náhradní díly.

Prodej: - normované strojní součástky - ovládací prvky - upínací páky - průmyslové rukojetě - díly k hydraulickým prvkům.

Export, vývoz: - stavební a silniční stroje - kompaktory - zemědělská technika - čerpadla - kompresory - nářadí - náhradní díly.

Autorizovaný zástupce firem Lazersafe, Cybelec, Axor a Visel. Servis a prodej CNC strojů a náhradních dílů, CRT i LCD monitorů.

Firma byla založena v roce 1994 jako ryze česká soukromá společnost. Zaměření společnosti navazuje na tradici servisních služeb pro stavební a zemní stroje, poskytovaných ve zdejším areálu již od padesátých let minulého století. Ve firmě pracuje 35 odborných zaměstnanců s mnoha dlouholetými zkušenostmi v oboru oprav a provozu zemních strojů. ...

Společnost je pokračovatelem obchodních aktivit předchozího státního podniku. Organizační strukturaOTS Chladicí zařízení: - OTS Velkokuchyňská zařízení - OTS Čistírenská a prádelenská zařízení - OTS Skladování a logistika - OTS Servis. Chladicí zařízení: - chladiva - kompresory - kondenzační jednotky - potrubí, izolace a oleje ...

Výroba a prodej trakčních baterií a nabíječů pro vysokozdvižné vozíky, čisticí stroje, zdvihací plošiny a bezobslužné transportní systémy. Opravujeme a udržujeme baterie a nabíječe, full servis, pronájem a leasing. Bezplatný odběr použitých baterií.

Obchodní společnost TST servis, a.s. vznikla 1.7.1990 jako akciová společnost, založená 21 podniky vyrábějící obráběcí a tvářecí stroje v České republice a na Slovensku.

Firma se specializuje na výrobu lanovodů pro osobní a nákladní vozy, motorky, stavební a zemědělské stroje a další motorová vozidla. Dále vyrábíme a dodáváme lanovody pro nové vozy DAEWOO AVIA.

Prodej - profilovací stroje Kovovýroba - zámečnické práce

Výroba - pásové dopravníky Dodávka - komplexní technologické celky a linky Výroba - strojní a technologická zařízení

Revize - elektro bez omezení napětí - přenosné elektrospotřebiče - nářadí - pracovní strojeveškeré práce v sítích PRE a ČEZ po celé ČR Revize - hromosvody Revize - nářadí Revize - pracovní stroje Školení - vyhlášky 50/1978 Sb.

Nástrojárna CNC obrábění - elektroerozivní obrábění Výroba - vstřikovací formy

Distribuce - ocelové a litinové drtě, granuláty Výroba - ocelové a litinové drtě, granuláty

Prodej - tlakové, zkrutné a listové pružiny Kovovýroba

Dodávka - stroje pro výrobu kabelů a vodičů Výroba - stroje pro výrobu kabelů a vodičů

Autopůjčovna Opravy - silniční vozidla Výroba - motorová vozidla Reklamní činnosti Výroba - stroje a zařízení

Výroba - nástrojářská - speciální zařízení pro zkušební stroje včetně kardanových kloubů - výhradní zastoupení firmy PIERCE CONTROL AUTOMATION s.r.o. Dodávka autogenní svařovací techniky HARRIS

Dodávka - náhradní díly pro lokomotivní, lodní, průmyslové motory, diesel agregáty Servis - dieslové motory značky CATERPILLAR Autobusová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Obchodní letecká dopravavyhlídkové lety Instalace, diagnostika, servis - lokomotivní, lodní, průmyslové motory - diesel agregáty Výcvik ...

Dodávka - ekologické odmašťovací kapaliny Dodávka - ekologické mycí stoly - ekologické odmašťovací kapaliny Dodávka - vybavení dílen

Prodej - veškeré elektrické a hydraulické navijáky, včetně jejich příslušenství Servis - veškeré elektrické a hydraulické navijáky, včetně jejich příslušenství