Pro průmyslovou výrobu jsou podávací, vibrační a dávkovací zařízení zcela klíčové. Vybírejte z nabídky elektromagnetických i klasických vibračních třídičů a zásobníků. V sortimentu dále najdete také podavače polotovarů anebo dávkovače sypkých materiálů.

V současné době se zaměřuje na čištění a dezinfekci v: - nápojovém průmyslu - gastronomii - zemědělství - zdravotnictví. Další naší činností je poradenství v oblasti hospodárných aplikací čištění a dezinfekce a výroba zařízení pro jejich dávkování. 13.5.2009 Anti-Germ CZ s.r.o. Vážení obchodní přátelé, Dovolujeme si Vám ...

Prodej, servis: -stavební stroje UNC* 060*, 061*, 750*, 200*, 201*, UNK* 213*, DH** 112*, 113*, UN** 053, MF** -vybrační válce THOMAS -vysokozdvižné vozíky HYTRACK. Opravy jiných typů strojů dle dohody se zákazníkem.

Prodej, servis: - lesní a zahradní technika - rozbrušovací pily a hydrocentrály - profesionální sekačky, traktory, rypadla - hutnicí a vibrační technika - elektrocentrály.

Půjčovna stavební a zahradní mechanizace: - bourací, vrtací kladiva - brusky, drážkovačky, rozbrušovačky - řezačky, lámačky keramické dlažby - vibrační hutnící technika - vibrátory - čerpadla - pily - kompresory včetně příslušenství - elektrocentrály, rozvaděče - míchačky - stavební vrátky - zahradní technika - křovinořezy, ...