Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Maloobchod, prodej, e-shop: -lodě -čluny -lodní motory

Oprava, servis: -průmyslové stroje -tiskové stroje -truhlářské stroje

Školení BOZP - kompletní servis v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci - revize elektro, plynových a tlakových zařízení.

Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - docházkové, vstupní systémy - bezpečnostní fólie na skla

Projekce, dodávky, montáže, servis: -měřící a regulační technika -služby pro měření, regulaci a energetiku.

Lesní výroba. Komplexní obhospodařování lesních porostů. Prodej a pěstování: -lesní kultury. Prodej: -lesní a zahradní technika. Výroba, prodej, export: -palisády -plotovky -rýgle, kůly.

Služby: -správa počítačových sítí -virtualizace infrastruktury -vývoj webových aplikací -zpětný odběr elektrozařízení Dodávka, prodej, montáž: -kamerové systémy

Maloobchod, prodej, e-shop: -detektory kovů

Prodej, servis: - šicí stroje - vyšívací stroje Zakázková výroba: - stroje pro textilní průmysl

Projekce, dodávka: - měřicí a regulační technika (MaR) - průmyslová automatizace

Elektroinstalace, montáž, servis, revize. Měření a regulace.

Zastoupení společnosti Komax. Prodej a servis strojů pro opracování vodičů a kabelů.

Zakázková výroba komponentů pro pásové dopravníky. Stroje a zařízení pro průmysl. Kovovýroba.

Výroba, prodej a distribuce zmrzliny, oplatek a kornoutků. Možnost zapůjčení prodejních vitrín a dalšího nutného vybavení pro prodej zmrzliny.

MK nástroje: V oboru strojírenství se zaměřujeme na prodej nástrojů pro třískové obrábění: soustružení, frézování, vrtání, závitování, zapichování. Mezi naše hlavní dodavatele nástrojů patří: ARNO, WTE, KEMMLER, MITUTOYO, MAHR, POLAK CZ, BAUER, NABRU, REIME-NORIS, SPPW, KELCH, BöHLERIT, KOHN, WENDT. MK e-shop: Elektronický webový obchod s ...

Prodej, dodávka, oprava, servis: -solární systémy -kotle -topenářský materiál

Dodávka, prodej, oprava, servis: -zavlažovací systémy -čerpadla zn. Wilo Práce: -pokládka travních koberců

Komplexní požární servis. Hasicí přístroje: - opravy - plnění - revize - plnění všech typů lahví CO2 Prodej: - hasicí přístroje - hydrantové skříně a vybavení

Dovoz, prodej a servis vyprošťovací a odtahové techniky - nástavby a příslušenství pro odtahové vozy.

Prodej, opravy, servis - chladící technika - domácí spotřebiče - elektronika - klimatizace - tepelná čerpadla - zahradní technika.

Bazar, maloobchod, prodej: -omítací stroje -náhradní díly

Výroba, dodávka, montáž a servis: -vzduchotechnické zařízení -klimatizační zařízení.