Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Firma Saton servis, s.r.o.realizuje práce v několik oborech - stavení práce, kovovýroba. Dále provozuje půjčovnu strojů - jeřábů, Tatry a dalších, a také poskytuje služby pneuservisu.

Společnost Truck Filter CZ, s.r.o. je dceřinou společností výrobce filtrů ASAS a je oficiálním distributorem pro Evropskou unii, ale uspokojuje zákazníky i mimo eurozónu. Specializujeme se na prodej filtrů pro nákladní vozy, autobusy, osobní a užitkové vozy, stavební a zemědělskou techniku a také filtry dle individuálních požadavků.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektromontážní, elektoinstalační. Montáž, projekce, revize: - elektrická zařízení - inteligentní domovní elektroinstalace Moeller. Výroba: - rozvaděče. Montáž: - vzduchotechnika - audiovizuální technika.

Výhradní zastoupení, distributor pro ČR a SR: - razítka SHINY a příslušenství - speciální razítkové barvy COLORIS - materiály a zařízení pro výrobu razítek - servisní středisko laserových gravírek Universal Laser Systems - distributor a servisní středisko LaserPro. Výroba, prodej, servis : - tiskařské zařízení BLACK LINE DIGITAL ...

Komplexní služby v oblasti požární techniky. Velkoobchod, prodej, dodávka, montáž, servis, záruční a pozáruční opravy, oprava, revize: - hasící přístroje - hasící technika - protipožární zařízení - školení BOZP, PO - práce s montážní plošinou.

Svoji činnost jsme zahájili již v roce 1992. Hlavní činností naší firmy je prodej, servis, kalibrace a kontrola těchto zařízení: - Ruční rentgenové spektrometry NITON – Thermo fisher Scientific (USA). - Laboratorní a stolní jiskrové optické spectrometry OBLF (Německo) a ARUN (Velká Británie). - Ruční a stacionární systémy pro detekci ...

Zaměřujeme se na zahradnictví a zahradnické práce: - kompletní realizace okrasných zahrad okolo rodinných domů a firem - dlouhodobé i krátkodobé údržby soukromých zahrad, areálu firem a zeleně - střešní zahrady - profesionální automatické závlahové systémy - výsadba údržba veřejné zeleně.

Společnost Aesthe-Med s.r.o. je dodavatel zdravotnických prostředků a doplňků pro estetickou medicínu a anti-aging.

Společnost GASTRO QUICK s.r.o. zajišťuje prodej italské kávy Bazzara, Lazzarin, dále prodej velkokuchyňského zařízení. Realizují projekty kuchyní a barů, nerez výroba na míru a opravy kávovarů profesionálních i domácích značek.

Společnost OGH Style s.r.o. provádí poradenství a školení služby BOZP, požární ochrany.

Společnost T & S Ostrava s.r.o. se zabývá analýzami rizik strojních zařízení a linek, včetně průmyslových, dále pak projekčními pracemi (EPLAN P8), realizačními, výrobními, obchodními a servisními službami v profesích elektro a MaR. Dále zajišťujeme odborné poradenství a autorský dozor. Sídlíme ve městě Klimkovice na adrese 30.dubna ...

Údržba zeleně: - kosení trávy - provzdušňování - stříhání keřů a stromů. Montáž: - automatické závlahy TORO, GARDENA - okrasná jezírka - koupací jezírka. Prodej, servis: - zahradní technika: - motorové sekačky HONDA, STIGA, TORO, KUBOTA, BRILL - pily ACTIVE - štěpkovače, drtiče - motory: - KOHLER - BRIGGS+STRATTON - ...

Zařízení pro gastronomii a prádelny. Projekce, dodávka, vybavení: - gastronomické provozy - velkokuchyňská zařízení - zařízení pro prádelny. Vysoká kvalita služeb je zajištěna výpočtovými metodami při projektování kuchyní. Největší projekce v ČR. Legálnost projektů je garantována živnostenským listem a autorizací. Kvalita dodavatelských a ...

Společnost KDTMAC s.r.o.je lídrem v jihovýchodní Asii v navrhování, výrobě a dodávkách technologicky vyspělých řešení pro nábytkářský průmysl

Projekce, realizace, montáž: -klimatizace. -vzduchotechnika.

Společnost PHK servis s.r.o. se zabývá energetickým poradenstvím, instalacím fotovoltaik, montáži tepelných čerpadel a plynových kotlů.

Zabýváme se prodejem a pronájmem elektrocentrál po celém území České republiky.

Implementace novodobých technologií: - nano glass membrány.

Profesionální tiskárna - laminace - velkoplošný tisk - nažehlování triček - kopírování - řezané reklamy - tónování autoskel Dále TARDEM print s.r.o. dodává náhradní díly pro stavební, manipulační i zemědělskou techniku. Provozují osobní přepravu vozy vyšší střední třídy.

Stavební firma, výstavba: - novostavby - občanské stavby - průmyslové budovy - rekonstrukce, modernizace - ocelové konstrukce, haly. Pronájem, půjčovna: - stavební stroje.

Služby - měření TBD a sběr dat v geotechnice - prohlídky inspekční kamerou - velkoplošný tisk, planografie - tvorba digitálních archivů - fotodokumentace - zpracování a analýza dat

INK & MEDIA s.r.o. Frýdek-Místek. Distributor, distribuce, obchodní zastoupení: -japonské firmy HITACHI pro Českou a Slovenskou republiku. Velkoobchod, dodávka, prodej, servis, oprava: -průmyslové značení, kódování (Industrial Coding) -průmyslové tiskárny určené pro potisk, kódování a značení produkce (bezkontaktní ...

Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Společnost BM LURO CZ s.r.o. poskytuje širokou škálu služeb v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, dodávek rozvaděčů pro fotovoltaické elektrárny, úklidových služeb a stavební činnosti.

Vývoj a výroba příslušenství pro motory elektrokol.