Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Železářství Třinec Věra Gachová V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky. Maloobchod, prodej: - železářství - elektrické ruční nářadí - zahradní technika - stroje a nářadí - sekačky, drtiče větví, plotostřihy, křovinořezy a motorové kosy, strunové sekačky - ...

Společnost KROSMA stav s.r.o. provádí zemní, výkopové a bourací práce.

Komplexní služby: - požární ochrana - bezpečnost a ochrana zdraví při práci, BOZP - prevence závažných havárií. Prodej: - prostředky požární ochrany - požárně bezpečnostních zařízení.

Dodávky, servis a náhradní díly pro vozidla na svoz odpadu a zametací vozy (komunální technika). Maloobchod, prodej: - dodávky vozidel pro svoz TKO s lineárním stlačováním HALLER - dodávky zametacích vozů SCARAB - dodávky užitkových vozidel MULTICAR vč. nástaveb - dodávky náhradní díly

Prodej a servis zemědělské, lesní a komunální techniky - traktory, kombajny, pluhy, secí stroje, podmítače, řezačky a postřikovače.

PROFITUBE PROCZECH s.r.o. se zaměřuje na technologie, logistiku a jejich automatizaci v oblasti nemocniční logistiky.

Efektivní dům se zaměřuje na všechny typy vytápění, fotovoltaiky, rekuperace a dalších druhů technologií.

Na kompletní dodávku a realizaci vybavení prodejen se již několik let specializuje firma intaPLASTIC s. r. o. V našem širokém sortimentu naleznete vysoce kvalitní výrobky v dostupných cenových relacích.

Revize-opravy-nákup a prodej hasících přístrojů a tlakové zkoušky nástěnných a zemních hydrantů.

Vyvíjíme zakázkový systém zaměřený na metrologické, měřicí a evidenční systémy. Vyrábíme měřicí přístroje. Prodáváme, servisujeme a kalibrujeme manometry a snímače tlaku.

Společnost ARCTIS Čeleda, s.r.o. se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizačních technologií všech typů. Klimatizace a tepelná čerpadla: Montáž a servis klimatizačních technologií všech typů. Obchodní zastoupení, prodej a servis značek ACOND, TOSHIBA, LG, MIDEA, SINCLAIR, IVT a NIBE. Živnostenské chlazení: Dodávky, montáže a servis ...

Barboni Stay SE je sdružení 20firem z různých oborů

Výroba, prodej, servis: - kotle na biomasu HAMONT - dopravníkové systémy paliva - kontejnerová řešení - prodej náhradních dílů.

Společnost MORAVEC engineering s.r.o.je firma s 20iletu tradicí, specializuje se na vývoj, výrobu a montáž svařovaných ocelových konstrukcí, atypických strojních zařízení, potrubních celků a technologií včetně revizí plynových zařízení a kotelen.

Společnost KIBKE KLIMA s.r.o. se specializuje na klimatizace, tepelná čerpadla a podlahové vytápění.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž: - chladící, mrazící a klimatizační technika - vitríny, pulty, boxy, lednice, ledničky, mrazničky - klimatizace.

Projekce, zpracování výrobní dokumentace, výroba: - zařízení pro povrchovou úpravu kovů - linky pro moření ocelí, neželezných kovů a speciálních slitin - linky pro žárové zinkování - neutralizační stanice - absorbéry - plastové ventilátory - výrobky z plastů - výrobky z oceli Projekční činnost v oblasti povrchových úprav kovů

Společnost Taurid Ostrava s.r.o. se specializuje na automatizaci a řízení technologických linek, strojů a zařízení.

Vývoj, výroba, dodávka, oprava, servis: - nářadí - strojní zařízení a technologie určené pro uhelné hornictví a dobývání hornickým způsobem.

Prodej, servis, oprava, půjčovna: - profesionální nářadí, stroje - nástroje, i diamantové - brusivo - kotevní, svářecí a zahradní technika - elektrocentrály.

Výroba, projekce, opravy, rekonstrukce, servis: - hydraulické zařízení - pohony, agregáty, řídící bloky, potrubní rozvody. Hlavní oblasti působnosti společnosti: - hydraulické pohony lisů a technologických celků - hydraulické řídící bloky a nádrže - hydraulické agregáty a miniagregáty - systémy centrálního mazání - rekonstrukce a ...

Naše společnost kompletně zajistí instalaci topných systémů, kupříkladu podlahového vytápění. Vytvoříme projekt, dodáme potřebné zařízení a provedeme samotnou realizaci.

Společnost AB konzultační a poradenská společnost s.r.o. Vám pomůže vyřídit dotaci v oboru stavebnictví a vyhodnotit budovy při hospodaření s energiemi.

Cernin s.r.o. je společnost, která se zabývá výrobou a prodejem závěsných krmných vozů, pojízdných provozních nádrží, mobilních kompostáren a dezintegrátorů pro bioplynové stanice. Sídlo firmy je v Budišově nad Budišovkou v Moravskoslezském kraji. Firma byla založena v roce 1992 a má více než 30 let zkušeností v oboru. Firma Cernin s.r.o. ...

Výroba: - ocelové konstrukce. Dodávka, montáž: - údržba strojně technických zařízení a celků - dodávky náhradních dílů pro technologická zařízení - rozvody technologických látek pro zemní plyn, vzduch - rozvody pro hydrauliku vzduchotechniky - ocelové konstrukce dopravních a potrubních mostů, plošin, lávek - rekvalifikace jeřábových ...