Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
SCHIMEK ESTATE s.r.o. se zaměřuje na zemní a výkopové práce, vrtání, přesun materiálu a odklízení sněhu.

E-shop s úklidovými pomůckami. Pomůcky pro úklid je možné zakoupit i v kamenné prodejně v Prostějově. Prodej úklidových vozíků, pomůcek na mytí oken a podlah, ometače prachu a pavučin. Dodáváme odpadkové pytle a sáčky, dávkovače na toaletní papír, mýdla.

Drahomír Zavadil se zaměřuje na vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravu, spediční služby a na pronájem obytných přívěsů.

Internetový obchod se zbožím na zahradu i do domácnosti. Zákazníci mohou objednávat venkovní dlažbu, pletiva a sítě, pomůcky pro psy, krmítka pro ptactvo, respirátory, úklidové rukavice, dezinfekční prostředky, vybavení do dílny apod.

Prodej, servis, leasing, bazar garážové a autoservisní techniky: - kompletní vybavení pro pneuservisy, vybavení karosáren, zvedací technika - vybavení STK - servis podvozku (geometrie náprav, válcové zkušebny, deskové zkušebny, vibrační desky) - nářadí, ponky, svářečky - nabíjecí a startovací zdroje - lisy, diagnostika - odsávání výfukových ...

MojeMT, s.r.o. provozuje portál pro inzerci nové, repasované i používané manipulační techniky.

Firma Jiří Matyska se zabývá prodejem, servisem i revizemi hasicí techniky a hasicích přístrojů. Mezi naše služby patří také revize a tlakové zkoušky požárního potrubí či montáž požárních ucpávek. Najdete nás v Hranicích. Prodej, servis, práce: - hasicí technika - hasicí přístroje - montáž požárních ucpávek. Revize: - hasicí ...

čistírny odpadních vod vsakovací systémy retenční nádrže elektroinstalace silnoproudá elektroinstalace zabezpečovací systémy - EZS tepelná čerpadla kanalizace

Prodej: -stroje pro výrobu elektromotorů -navijárenská technika stříhání vodičů a odizolování -příprava izolačního materiálu obráběcí stroje (úpravy, přizpůsobení) -stroje pro mezioperační a konečné tvarování vinutí.

Protipožární ochrana staveb: -protipožární nátěry, nástřiky a obklady ocelových -protipožární okna a dveře -kabelové ucpávky, kanály, podhledy. Provádí: -hydroizolace a sanace betonových konstrukcí -vysoušení, izolace. Stavby: -drobné stavební úpravy.

Společnost Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o. se sídlem v Olomouci vyrábí širokou řadu čerpadel a jejich příslušenství. Zaměřujeme se nejen na domácí vodárny, úsporná, oběhová nebo ponorná čerpadla včetně zajištění energetického auditu čerpadel, ale zajistíme vám také čerpadla pro vytápění a chlazení. Výroba, instalace, provoz a servis ...

Konstrukce, výroba, prodej a servis lékarénské techniky. Dodáváme zařízení k individuální přípravě léčiv, nábytkové doplňky pro lékárny, laboratoře a další zdravotnická zařízení. prodej forem na čípky, strojků na plnění tobolek, rámečků pro strojky, nakladače tobolek, infralampy, dusátka pro strojky a další.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

Zajištění a dodávka technologie vodohospodářských staveb: - čistírny odpadních vod - úpravny vod - tlakové stanice, čerpací stanice - poradenství - technicko obchodní spolupráce - projekce staveb Výroba, dodávka, montáž: - technologické zařízení. Práce: - komplexní zkoušky a uvedení do provozu technologických zařízení - inženýrská ...

Dodáva, montáž, oprava, servis: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - tepelná čerpadla - podlahové vytápění.

Internetový obchod s horkovzdušnými fritézami, odšťavňovači a multifunkčními hrnci. Prodej sušiček potravin, mlýnků, lisů na výrobu čerstvě lisovaných olejů, mixérů.

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

E-shop s přípravky pro péči o zahradu a trávník. Prodej robotických a vřetenových sekaček, zahradního nářadí a nářadí pro obrábění půdy. Instalace a servis závlahového systému, venkovního osvětlení, robotických sekaček. Údržby zahrad.

ZATOMI Pv s.r.o. se zaměřuje na zateplování, nátěry a čištění fasád, klempířské a tesařské práce, opravy omítek a zídek.

Výroba: - čerpadla - potrubní systémy pro záplavy, povodně, stavebnictví a ostatní odvětví.

Vývoj, konstrukční návrhy, výroba: - průmyslová čerpadla, speciální čerpadla, systémy - mechanické ucpávky a další těsnící systémy pro média - regulační ventily

Prodej a dodávka malých čistíren SoftWash, prádelen konceptu Speed Queen. Síť samoobslužných prádelen. V našich velkých pračkách si vyperete cokoliv, co se do Vaší domácí pračky nevejde. Přineste si přikrývky, deky nebo potahy na matrace. Prádelny: - Olomouc, Šmeralova 1122 - koleje G.Svobody - Olomouc, Šmeralova 1090/8 - koleje ...

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.