Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Opravy zemědělských strojů a zahradních systémů, sklizeň kombajny. Prodej domácích produktů. Poradenství v zemědělské a opravářské problematice.

Libor Struhár se zaměřuje na elektrikářské práce, opravy klimatizací, instalaci zásuvek a montáž jističů.

Les-Agro-Komplex poskytuje již od roku 1997 služby vlastníkům lesů, městům či obcím spravujícím parky a městskou zeleň. Samozřejmě jsou naše služby určeny také pro zahradníky nebo drobné zemědělce. Součástí našeho podnikání je také prodej malotraktorů, mulčovačů, sekaček na trávu a mnoho dalšího. Veškeré stroje a techniku si můžete vyzkoušet v ...

Prodej, oprava, servis: - vozíky DESTA - prodej náhradních dílů - generální oprava vozíků - generální oprava agregátů - revize - broušení klikových hřídelů - vysokozdvižné vozíky - zemědělské stroje.

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

Nákup, výkup a prodej použité techniky: - nákladní vozy LIAZ, AVIA, TATRA - přívěsy, návěsy - bagry, nakladače, stavební stroje - hasičská technika - hydraulické ruky - nástavby, korby - traktory - zahraniční nákladní vozy.

Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

Výroba, montáž a testování: - stacionární šroubové kompresorové soupravy . - malé pístové kompresory.

Společnost Šálek, s.r.o. je český výrobce čtyřkolových malotraktorů. Produkujeme kompletní, vícefunkční čtyřkolové malotraktory do 60HP včetně široké škály přídavného zařízení. Malotraktory z Prostějova mají tradici nejen v České republice, ale i v Evropě již přes půl století, vždyť první malotraktor opustil brány Prostějova v roce ...

Vývoj, výroba, dodávky, montáž: -technologické skupiny a komponenty pro vybavení velkokapacitních průmyslových pekáren: - linky na výrobu rohlíků - vyvalovací a vykulovací stroje - dopravníky - rohlíkové stroje - pečené plechy. Opravy strojů a linek, výroba náhradních dílů.

Poradenství v oborech: - energetika - elektronická evidence tržeb EET - eRecept pro lékaře - eVodník zařízení monitorující a chránící nemovitosti před vodou. V oblasti energetiky navrhujeme nejmodernější a energeticky nejúspornější systémy vytápění a osvětlení. Realizujeme monitorovací systém Energomonitor na měření spotřeby energií. V ...

Ondřej Horáček se zaměřuje na instalace a poradenství v oblasti tepelných čerpadel, fotovoltaických elektráren, rekuperace, zateplení a izolace.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Prodej a servis čistící techniky WAP: - mycí stroje Nilfisk - Alto - centrální vysavače - montáž tlakových rozvodů.

Velkoobchod: - asynchronní elektromotory Siemens - frekvenční měniče - převodovky a spojky - softstartéry - spínací technika, jističe, stykače, spínače, relé.

Společnost URC Systems, spol. s r.o. realizuje komplexní řešení náročných požadavků zákazníků v rámci celého řetězce od výzkumu, vývoje, výroby a servisu našich softwarových a hardwarových produktů až po výcvik a vzdělávání uživatelů v oblastech velení, řízení a výkonu činností vojskového a elektronického sledování, průzkumu a rádiového rušení, ...

Výroba, prodej, montáž a servis: - baterie. Prodej: - startovací baterie - trakční nabíječe Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Projektace nabijáren a nabíjecích stanic. Distribuční sklad - Přerov Battery Charger CZ Letiště Bochoř 750 00 Přerov

Prodej: - zemědělská technika - úplný sortiment náhradních dílů na traktory Zetor - rotační a žací stroje.

Radovan Olejníček pronajímá obytné vozy a provozuje autoservis a pneuservis.

GODEM s.r.o. se zaměřuje na elektromontážní práce, opravy v domácnostech, realizace a servis solárních panelů a mnoho dalšího.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Distribuce, montáže a komplexní služby: - solární systémy - podlahové vytápění - tepelná čerpadla - instalatérské práce - topenářské práce - zednické práce.

Michal Šišma se zaměřuje na vodoinstalace, solární systémy, tepelná čerpadla, topení, rekuperace a centrální vysavače.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.