Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro velké firmy, univerzity a státní podniky. - průmyslové osvětlení a vzduchotechnika využitelná ve skladech, halách, restauracích, barech, hernách, šatnách, v domácnostech při pěstování ovoce, zeleniny a okrasných rostlin ve sklenících a boxech. - měřící přístroje a ...

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Strojírenská výroba: - stroje - technologické zařízení - ocelové konstrukce. Výroba: - drtiče, třídiče kameniva - pasové dopravníky - elevátory - násypky.

Prodej: - průmyslové šicí stroje - žehlící technika - střihárenská technika - náhradní díly - zařízení pro šicí dílny a servisní služby.

Provádíme montáž, demontáž, instalace i stěhování standardních a nadrozměrných břemen jak váhových, tak rozměrových.

Prostředky požární ochrany a požární zařízení, jako je hasící technika, přístroje, ale také oděvy, přilba a rukavice pro hasiče, pořídíte ve firmě Jaroslav Žálčík - hasící technika a hasičská výzbroj v Šumperku. Prodává prostředky požární ochrany a další požární zařízení - je dodavatelem výstroje a výzbroje pro hasičské záchranné sbory a sbory ...

Společnost ERMITA Solution, s.r.o.je dodavatelem zdravotnických prostředků pro klinické, veterinární i průmyslové objekty.

Výroba a prodej nafukovacích člunů: - kanoe a rafty postavené na zkušenostech z expedic a řek celého světa - rafty Hobit a Profi a kanoe Yukon a Amerika - příslušenství - pádla, pumpy - dlouhodobá záruka.

Zabýváme se dodávkami, montáží, demontáží, opravou a renovací velkokapacitních smaltovaných sil, nádrží a zásobníků typu Vítkovice, Permastore a Harvestore. Naše společnost je zaměřená na poskytování komplexních služeb svým zákazníkům při řešení jejich potřeb a požadavků na dodávku, renovaci, montáž a demontáž smaltovaných sil, zásobníků, ...

Firma KOVO AGRO Koutný s.r.o. - Servis zemědělských strojů a užitkových vozů Hledáte spolehlivého partnera pro opravy vaší zemědělské a zahradní techniky nebo užitkových vozidel? Obraťte se na firmu Bohuslav Koutný, která působí v Olomouci a okolí. Nabízíme vám kvalitní služby v těchto oblastech: -Opravy zemědělské techniky - opravujeme ...

Prodej ponorných čerpadel a domácích vodáren

Firma Čištění koberců Olomouc.cz se zaměřuje na čištění koberců, sedaček a čalounění a provozuje také půjčovnu s parními čističi, čističi oken a koberců.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Společnost Rapid System, spol. s r.o. provozuje vývojovou, obchodní a servisní činnost v oblasti software - restaurační a recepční informační systémy pro hotely a restaurace, vývojovou, výrobní a prodejní činnost v oblasti pokladních systémů.

Chmelařské středisko. Výroba, pěstování: - chmel - chmelnice - produkty rostlinné výroby. Prodej: - náhradní díly na potřikovače - díly na čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektrické ohradníky - stříhací strojky - dojírny, dojící technika - jezdecké potřeby.

Prodej, e-shop: - pivo - víno - limonády - lihoviny - výčepní technika

Firma prodává stroje na zpracování těsta - hnětače, děličky, vyvalovače a další zařízení. Provádí repase starých pekařských strojů.

MSA Moravia s.r.o. se zaměřuje na projektování a dodávku vybavení pro automatizaci a robotizaci.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

H+V VMD Grygov je rodinná firma, která se zabývá prodejem a výrobou zařízení pro předpovrchovou a povrchovou úpravu, tepelné zpracování kovů a rozvaděčů nízkého napětí. Firma byla založena v roce 1992, kdy převzala od Českých drah výrobně montážní dílny. Od té doby si vybudovala silnou pozici na trhu a získala řadu spokojených zákazníků z různých ...

Distributor technologie flock ve střední Evropě: - ruční flockovací zařízení, flockovací komory - výplňová polypropylenová vlákna pro stavebnictví.