Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba: - čtyřhranné potrubí sk. I a II - kruhové potrubí sk. I a II - kruhové potrubí sk. III - tlumiče hluku deskové (kulisové) - protidešťové žaluzie - regulační a uzavírací klapky - tlumící vložky - odsávací zákryty - digestoře (i v nerezu) - atypické výrobky dle dohody - lapače tuku (filtry pro digestoře) - hlavice výfukové a ...

Vývoj, prodej, srvis: - malé a střední ekologické lesní stroje. Produkty: - vyvážecí soupravy - harvestrové hlavice - švédské řetězy - hydraulické ruky - rotátory - Harvestory.

Projekce, výroba, dodávka: - průmyslové pece - pece pro průmysl keramiky - tavící pece - pece na tepelné zpracování kovů - pece pro povrchové úpravy kovů

Společnost SaK TECHNOLOGY s.r.o. se zabývá návrhem, výrobou a distribucí kompaktních sestavních vzduchotechnických jednotek.

Prodej: - hydraulické jeřáby - hydraulické testry Webster Instrument - prvky pro hydraulické obvody Výroba: - armování vysokotlakých a nízkotlakých hydraulických hadic - nádstavby nákladních vozidel. Velkoobchod: - technické hadice - rozvody tlakového vzduchu.

Jeřábnické práce a pronájem autojeřábů. Mobilními autojeřáby zajišťujeme výškové jeřábnické práce, montáž a demontáži konstrukčních celků, betonování nosníků, manipulaci s pilíři a jinými těžkými nebo objemnými celky apod.

Výroba ložisek a kladek pro automobilový a strojírenský průmysl. Portfolio ložisek: - jehličková - válečková - axiální.

Návrhy, prodej, instalace, profi servis: -chlazení a vytápění klimatizací či tepelným čerpadlem. Údržba – čištění a dezinfekce vnitřních i venkovních jednotek.

Automat-Ing s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci a robotizaci a na vývoj a výrobu strojních zařízení.

Servis - chladící zařízení - klimatizace.

Firma BAUSERVIS CZ s.r.o. se specializuje na prodej, pronájem, poradenství, servis strojů pro: -míchání, dopravu a aplikaci zdících malt, omítek, betonových potěrů a samonivelačních betonů -výrobu teplého vzduchu a odstraňování vlhkosti -prodej suchých maltových a omítkových směsí -prodej příslušenství pro omítání a betonování -prodej ...

Firma dodává nábytkové vybavení do nemocnic, ordinací a pečovatelských domů. Na zakázku vyrábí nemocniční a pečovatelská lůžka, stolky k lůžkům, stretchery, transportní a vyšetřovací křesla, vyšetřovací lehátka, stolky k lůžkům.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

Konstrukce, návrh, realizace přepravní vozíky, nerezové prvky.

SEZAKO PŘEROV s.r.o. je společnost zajišťující především výstavbu technologických linek, servis drtící a třídicí techniky. Opravujeme stroje jako jsou kuželové a čelisťové drtiče, vibrační třídiče. Mimoto realizujeme všechny práce související s výrobou v kamenolomech jak v České republice, tak i v zahraničí. V našich bohatě vybavených halách se ...

Firma KVM3-CZ, spol. s r.o. se zabývá dodávkou a instalací fotovoltaických systémů pro domácnosti, firmy i veřejný sektor. Fotovoltaické systémy jsou zařízení, která využívají sluneční energii k výrobě elektrického proudu. Tím přispívají k ochraně životního prostředí, snižování emisí skleníkových plynů a úsporám za energii. Firma KVM3-CZ, spol. ...

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba a instalace: -elektronické komponenty na základě mikrokontrolérů Microchip PIC Opravy NC strojů Vývoj, výroba a opravy výcvikových zařízení (armádních střelnic) pro pozemní vojsko armády ČR Výroba, montáž: -plastová okna.

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

POSP Invest s.r.o. se zaměřuje na prodej automatických líhní na drůbež, kurníků a lisů na ovoce.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných - protéz, - trupových ortéz, - končetinových ortéz, - měkkých bandáží -Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Prodej, servis a montáž chladící, mrazící, klimatizační techniky a obchodním vybavením: - chladírenské a mrazírenské boxy - průmyslové chlazení - klimatizace - gastro vybavení prodejen.

Oprava, servis, modernizace, rekonstrukce: - zvedací zařízení - mostové jeřáby - prostředky manipulační techniky

Školení požární ochrany a bezpečnosti práce