Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby: -v oblasti požární ochrany a zpracování pořárně bezpečnostních řešení.

Maloobchodní prodej, železářství: -ROJEK-dřevoobráběcí stroje -elektrické ruční nářadí a příslušenství BOSCH, MAKITA, METABO, DEWALT, ELU, NAREX, PROTOOL, WAGNER, STEINEL, BEA, FEIN, ELEKTRA BECKUM, SKIL -vysokotlaké čističe WAP ALTO -motorové pily -sekačky -křovinořezy HUSQVARNA -svářečky, invertory -kompresory AIRCRAFT, ELEKTRA, ...

Služby: -realizace automatických závlah rodinných domů, firem.

Obrábění kovů, plastů a nástrojářská výroba. Soustružení, frézování, vrtání a vyvrtáváni, broušení na kulato, na plocho, tepelné zpracování dílů. Výroba: -střiýné nástroje a náhradní díly -nástroje pro obrábění kovu, dřeva -náhradní díly pro různé oblasti průmyslu.

Montáž - zabezpečovací systémy EZS - kamerové systémy CCTV - satelitní technika SAT E-shop - systémy (zabezpečovací, protipožární, kamerové, ...) - domácí telefony - satelitní technika - výpočetní technika - elektroinstalační materiál - nářadí - měřící přístroje - bezdrátové detektory - zabezpečovací technika PARADOX.

Zakázková výroba a prodej kovových pramic s dřevěnými vesly. Možnost objednání pramic a vesel přes e-shop. Zámečnické práce a kovovýroba.

Velkoobchod, e-shop: - vybavení autoservisů - zvedák - vyvažovačka - zouvačka - geometrie - testovací linky - vysavače Ghibli - plničky klimatizací - ostatní vybavení - PNEU SETY - karbonové folie - čistící technika - modulové hliníkové lešení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny. Montáž, opravy, revize a zkoušky zdvihacích zařízení.

Cestovní kancelář: Adresa: Nádražní 985, 675 71, Náměšť nad Oslavou.

Odtahová služba. Půjčovna stavební techniky. Kontejnerová doprava. Pneuservis. Prodej náhradních dílů nových i starších. Výkopové práce.

Opravy a servis elektromotorů. Převíjení elektromotorů a cívek, opravy elektrického ručního nářadí.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Údržba a opravy elektrických zařízení. Montáž měřící a regulační techniky.

Vydavatelství: -pohlednice měst, obcí, hotelů, rekreačních zařízení, lázeňských ústavů, penziónů -leporela k propagaci měst a obcí, přírodních a architektonických památek -kalendáře kapesní, stolní a nástěnný pro firmy, města a regiony -brožury, prospekty, letáky -katalogy a další tiskoviny. -možné zajistit zpracování dějin obce či ...

Služby: -fotografie na pasy, občanky -vyvolávání fotografií -výroba fotografií z filmu digi od 9x13 až 60x90 cm kvalitně -rychle kopírování A3, A4, černobíle a barevně Prodej: -fotosortimentu. Půjčovna: -videokamery.

Bc. Jan Malach se zaměřuje na pronájem lodí a jachet.

E-shop, oprava, servis: - zahradní technika - sekačky - křovinořezy - pily - foukače - čerpadla, vodárny - skleníky - zahradní nábytek

MANN + HUMMEL Service s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku filtrační techniky.

Práce: -topenářské -solární kolektory -podlahové topení -tepelná čerladla -instalatérské Adresa: Havlíčkova 751 664 42 Mořice

Služby: -měření emisí středních zdrojů od 200 kW do 5 MW plynové spotřebiče -detektor topných plynů Detektor Winter L880 -regulace topných systémů, topení -revize plynových zařízení -prohlídky kotelen -kontroly plynovodů -revize vytápění PB v automobilech Prodej: -plynové spotřebiče -plynové kotle značky VAILLANT, JUNKERS, VIADRUS, ...

Maloobchod, prodej: -centrální vysavače HUSKY. Výroba: -elektronky -elektronické součástky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Dalibor Jaroš se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Zámečnictví, nástrojářství

Opravy silničních vozidel Klempířství a oprava karoserií Lakýrnictví

Jiří Marszálek se zaměřuje na izolace i montáž sádrokartonu a vzduchotechniky a stavební práce.