Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Návrh, montáž, autorizovaný servis: - tepelná čerpadla Stiebel Eltron, DAIKIN Altherma. Rekuperátory, rekuperační jednotky, ventilační jednotky, větrání rodinných domů. Montáž : - podlahové vytápění, radiátory, fancoily - vzduchotechnika, klimatizace - elektroinstalace domovní, průmyslová. Měření a regulace, MaR. Elektroinstalační ...

Čištění laserem. Využíváme čistícího pulzního laseru pro čištění různých povrchů. Využiží u technických dílů, součástí, uměleckých předmětů, zbraní, nožů, součástek na veterány apod.

Specialista na tepelná čerpadla: -kompletní dodávky vytápění -nabízíme tepelná čerpadla všech typů (země, voda, vzduch). Pobočky: Brno - 777842800, Šumperk - 606591374.

Vývoj, výroba: - elektronika - radarové měřiče rychlosti - digitální hodiny, stopky - digitální termostaty - univerzální procesorové čítače impulzů - spínací jednotky.

Výstavba: - solární elektrárny - větrné elektrárny. Fotovoltaika. E-shop, prodej: - solární nabíječky - solární světla - solární fontány, pumpy - vánoční světla - vánoční ozdoby - veřejné osvětlení - pouliční LED osvětlení - silniční lampy - solární tašky - solární větrací systém - tepelná čerpadla.

Prodej, distribuce: - startovací baterie - trakční nabíječe. Prodej a montáž: - náhradní díly na trakční baterie a nabíječe Distribuční sklad.

Montáže, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace, rekuperace - fotovoltaika.

Firma TEZAMO Valašské Meziříčí s.r.o. je specialistou v řešení ekonomického vytápění a klimatizování objektů. Navrhujeme technologie, které šetří hlavně energii a uspokojí Vaše konkrétní potřeby tak, aby byly elektivní a zajistili návratnost. Svou práci věnujeme těmto technologiím: - solární systémy - klimatizace a chlazení - podlahové ...

Dodávka a servis - solární vakuové kolektory OPC AMK SOLAC Dodávka a servis - tepelná čerpadla

Instalatérské práce: - vodoinstalatérství - rozvody, montáže potrubí vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení - plynařské práce, instalace, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny. Rekonstrukce: - rozvodů topení - rozvodů plynu - sociálních zařízení - vodovodního vedení. Návrhy, montáže, ...

Společnost Albera Morava s.r.o. ze Strání je tradiční prodejce zahradní techniky včetně zajištění záručního a pozáručního servisu na většinu známých značek. Naše společnost se specializuje na prodej, návrh a kompletní instalaci a servis robotických sekaček Husqvarna Automower - jednička na trhu a Gardena. V našem prodejním portfoĺiu najdete ...

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Montáž: - solárních systémů a kolektorů - tepelných čerpadel - rekuperace.

Instalatérství Práce: - instalatérské: - vodoinstalatérské, rozvody vody - topo, topenářské - plynařské, plynoinstalace - montáže - solární panely - montáž solárních kolektorů - montáž čerpadla Výměna: - stupačky

Projekce, služby, práce, poradenství: - tepelná čerpadla - vyhledávání vodních zdrojů - hydrogeologický průzkum - vrtané studny - komplexní zhotovení vodního zdroje - čerpací zkoušky - monitoring životního prostředí.

Vyhledávání: -zdroje vody -podzemní voda. -vyvrtání studny. Projekce, prodej. -tepelná čerpadla -projekce v oblasti hydrogeologie a sanačních prací. Průzkum, sanace: -ekologických zátěží -monitoring zemin a vod -hydrogeologické posudky.

Poradenství, prodej, montáž a servis: - solární systémy (vakuové kolektory) - tepelná čerpadla - kotle, krby, kamna, zásobníky - rekuperace, klimatitzace - izolace - kompletní vytápění RD na klíč - podlahové či stropní topení, radiátory - voda, topení - dotace

Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj provozuje eshop kde najdete nejširší výběr ochranných pracovních pomůcek OPP, pracovní oděvy, obuv a další sortiment jako čistící a dezinfekční prostředky, sortiment hygieny, nářadí, technické materiály, potřeby pro domácnost, zahradu, obalové materiály i kancelářské potřeby nebo bytový textil. ...

Návrh, montáž: - solární systémy.

Společnost Aleš Bechný se sídlem ve Valašském Meziřící se již od roku 1996 zabývá komplexními službami v oblasti instalatérských, plynařských a topenářských prací. Působíme především ve Zlínském a Moravskoslezském kraji, nicméně naše zakázky realizujeme v celé ČR a SK. Pomůžeme vám s realizací kotelen, solárních systémů a tepelných čerpadel v ...

Výroba, montáž, servis: - bezdrátové rozhlasy - varovné systémy pro města a obce - veřejné osvětlení - elektronické zabezpečení budov - ukazatele rychlosti.

Erik Rohleder se zaměřuje na instalace vody, odpadu, plynu, topení a klimatizace.

Služby v oblasti fotovoltaiky, tepelných čerpadel, klimatizace, úspory energií a chytré domácnosti včetně vyřízení dotací. Řešení na klíč. Montáže: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - rekuperace - klimatizace - chytrá domácnost.

Vývoj, výroba a prodej odporových snímačů teploty, snímačů proudění a vlhkosti. Vyrábíme párované snímače, převodníky, termostaty, digitální teploměry, teplotní sondy, příslušenství - návarky, jímky, redukce. Sériová a zakázková výroba. Metrologické pracoviště.

Firma AZS Černoch se sídlem v Lešné v okrese Vsetín se zabývá realizací závlahových systémů, plastovou výrobou a servisem bazénů. Realizujeme závlahové systémy pro fotbalová a golfová hřiště, zahrady rodinných domů, parky a reprezentační prostory. Zakázky závlahových systémů realizujeme kompletně, od návrhu přes projekt, dodávku, údržbu či ...