Stavba vyžaduje jeřáby, bagry, buldozery, rypadla, frézy, nakladače, bourací kladiva, řezačky dlažebních kostek, vibrační desky, nákladní vozidla či ruční nářadí. To je možné pořídit zcela nové anebo si techniku pronajmout, a to případně i s obsluhou.

Pronájem: - pracovní plošiny - stavební stroje.

Autodoprava - nákladní vnitrostátní Půjčovna - stavební stroje Demolice (hydraulické bourací kladivo) Zemní práce - řezání asfaltu a betonu Půjčovna - hutnicí technika

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Prodej, servis, půjčovna: -Wacker stavební stroje -minirypadla -kolové nakladače -příložné a ponorné vibrátory -měniče frekvence napětí -hladičky betonu a vibrační lišty -vibrační pěchy.

Stavebnictví. Kompletní zemní práce. Pronájem s posádkou: -stavební mechanizace, stroje -CATERPILLAR 428C, 432D (traktorbagr) lopaty, hydraulické kladivo -CATERPILLAR M315, M316C (kolový bagr) lopaty, svahovací lopata dosah 10m, šířka 2m, UNC 060 a CATERPILLAR 226 (nakladač), radlice, vrtací zařízení, paletizační ...

Firma DITES Teplice zajišťuje a realizuje především: - komplexní dodávky řídících systémů - projektování elektrických a strojních zařízení - dodávky a rekonstrukce silnoproudých a slaboproudých zařízení - dodávky a rekonstrukce vah a dopravníků - konzultační a poradenská činnost v oboru vážení a řízení - zajištění servisu.

Provádíme: - pronájem autojeřábů s obsluhou - autodoprava (valník s HR 10, 5t).

Prodej a nákup - použitá nákladní vozidla - použité pracovní stroje, jeřáby a bagry

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Výroba, prodej, opravy: -speciální stroje a zařízení -nástavby a adaptéry -přívěsy, návěsy -bagrovací lžíce, pluhy, radlice -sněhové frézy -jeřáby -ocelové konstrukce, kovovýroba. Servis: -traktory -nákladní automobily -nakladače -speciální stroje. Stavební a zemní práce, autodoprava: -stavby rodinných domků ...

zemní práce, výstavba inž. sítí, servis zemních strojů

Po celé ČR pronájem autojeřábů s autojeřáby značky Liebherr, Grove a Tatra o nosnosti 8 až 120 tun. Pronájímáme mobilní vysokozdvižné plošiny do výšky 21 m /1 200 Kg. Nabízíme komplexní jeřábnické práce a zemní práce s možností převozu - autodoprava.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Mezi hlavní činností firmy patří krátkodobý a dlouhodobý pronájem autojeřábů a provádění jeřábnických prací po celé ČR. Disponujeme moderními autojeřáby Liebherr a Demag o nosnostech 20-350t. Konzultace, termíny a obchodní podmínky sjednává náš odborný technik. Stroje jsou obsluhovány řádně vyškolenými zaměstnanci, kteří používají kvalitní ...

Služby: - zemní a výkopové práce - úpravy terénů pozemků - vedení a opravy inženýrských sítí - nákup prodej a servis stavebních strojů do 5ti tun

Bazar. Prodej, výkup: - ojeté nákladní automobily - ojeté pracovní stroje - ojetá stavební a zemědělská technika - ojeté speciální, užitkové i obytné automobily.

Stavební a výkopové práce: Pronájem: - stavební stroje a vozidla. - bagry, kontejnerové auto, vibrační válec, bourací kladivo - stavby chodníků, komunikací, všechny druhy přípojek - stavby domů, garáží, plotů -prodej štěrků a písků Nákladní doprava. Možnost uložení sutě a zeminy na skládku.

Prodej, servis, půjčovna: -stavební výtahy, -lešení.

Stavební stroje a zařízení. Pronájem montážních vysokozdvižných plošin. Výškové práce i horolezeckou technikou. Montáže reklamních zařízení. Elektroinstalace včetně revizí a přihlášek.

Výroba, dodávka, montáž: - výtahové šachty - prosklené stěny. - prosklené fasády Projekce, rekonstrukce: - výtahové šachty. Stavby na klíč.

Prodej, servis: - pneumatické nářadí PERMON (sbíjecí a vrtací kladiva, sekací kladívka, ponorná vrtací kladiva, vrtací korunky, škrabky a příslušenství) - hydraulickéagregáty s příslušenstvím - diamantové řezací kotouče - stroje na řezání - šroubové kompresory - kompresové hadice - půjčování sbíjecích a vrtacích kladiv ...

Opravy, servis: - jeřáby.ruční a elektrické zdvihací zařízení Prodej: - ruční zdvihací zařízení.