Stavba vyžaduje jeřáby, bagry, buldozery, rypadla, frézy, nakladače, bourací kladiva, řezačky dlažebních kostek, vibrační desky, nákladní vozidla či ruční nářadí. To je možné pořídit zcela nové anebo si techniku pronajmout, a to případně i s obsluhou.

Prodej stavebních strojů a malé mechanizace: - vibrační pěchy - vibrační desky - vibrační válce - ponorné vibrátory - bourací a vrtací kladiva - řezačky spár.

Zemní a výkopové práce. Prodej: - stavební stroje.

Stavby, konstrukce: - výstavba - rodinné domy, domky - projekční a inženýrská kancelář D projekt. Stavební práce: - betonáž, ukládání výztuže, zdění. Výroba: - kovové konstrukce a konstrukce z lehkých kovů. Vypracování stavební a montážní dokumentace. Pronájem: - stavební stroje.

Výroba, kovovýroba, oprava, servis, montáž: -jeřábů do nosnosti 50 tun -kozové jeřáby -jeřábové dráhy a konstrukce i v nepřetržitých provozech -kladkostroje. Rekonstrukce, údržba - jeřábů.

Maloobchod, prodej: - použité stroje pro zemní práce CAT*, JCB*, CASE, MENZI MUCK, O&K - kompresory - vibrační technika - recyklátory.

Výroba, dodavatel: - vícenosníkové mostované jeřáby - vázací prostředky.

Pronájem, servis, demontáž, montáž, převoz: -věžové jeřáby -stavební výtahy.

Služby: - pronájem strojů a přístrojů bez obsluhy

Prodej: -vibrační a hutnící technika -řezače spár, diamantové kotouče -věžové jeřáby -veškerá stavební mechanizace -bagry, nakladače, šroubové kompresory -bagela-recyklátor na asfalt -termobedny na živici. Bazar, výkup, prodej: -stavební mechanizace ze zahraničí.

JLG – manipulátory KUBOTA – minirypadla o provozní hmotnosti 0, 85 – 7, 5 t, pásové minidumpery, kolové nakladače SCHAEFF – kolové nakladače, kolová a pásová rypadla AHLMANN – otočné kolové nakladače ATLAS COPCO – hydraulická kladiva, hydraulické mobilní zdroje, ruční hydraulická kladiva, hydraulické nářadí TEXACO – kompletní sortiment olejů ...

Obchod s použitými stavebními stroji a užitkovými automobily.

Pobočka. Export, dovoz, nákup, prodej, oprava, servis: - stavební a zemní stroje, zařízení KOMATSU - FURUKAWA Rock Drill - bourací kladiva a demoliční zařízení - MOXY - kloubové dumpery.

Oprava, servis: - jeřáby a zdvihací zařízení - elektronické přetěžovací vypínače. Pronájem, půjčovna: - věžové jeřáby. Školení jeřábníků, vazačů a obsluhovatelů ZZ.

Naše společnost je členem silné rodiny firem KUHN, jež vznikla před více než 30 lety. Původně pouze rakouská rodinná společnost KUHN začala po roce 1990 vytvářet v okolních zemích své dceřiné firmy a vznikl tak silný celek KUHN Gruppe. Tento celek zahrnuje jednak mateřské firmy v Rakousku - KUHN Baumaschinen, prodávající stavební stroje a ...

Pronájem, půjčovna: - interiérový jeřáb.

Výroba, vývoj: - přídavné zařízení pro stavební a silniční stroje - podkopové lžíce - nakládací lopaty - rychloupínače - drapáky - hydraulická kladiva - čepy a pouzdra.

Prodej: - stavební, demoliční, recyklační technika.

Montáž, oprava, servis, rekonstrukce, revize: -jeřáby -jeřábové dráhy. Stěhování jeřábů na jiná pracoviště.

Prodej, pronájem, půjčovna: -lešení, lešenářská technika -pojízdné lešení HAKI -stavební stroje a zařízení.

Servis, opravy, revize: -rypadla Unex, Fusch, O&K, Rexroth, Hydromatic.

Výhradní zástupce a dovozce firmy Brevetti MONTOLIT – světového výrobce profesionálního nářadí pro stavebnictví. Servis speciálních stavebních strojů a prodej vrtného nářadí.

Stroje a zařízení na výrobu betonového zboží. Firma zajišťuje: -projektovou dokumentaci, technologickou a ekonomickou přípravu akce,dodávky,montáž,zprovoznění, záruční a pozáruční servis (opravy). Výrobky: -strojní zařízení na přípravu betonové směsi (betonárky) -stacionární, vibrolisovací stroje (vibrolisy) -stroje ...

Prodej: - diamantové řezací kotouče a vrtací nástroje - řezací stolové pily a řezačky spár - lehká stavební technika - lešení, lávky, kladkostroje.