Kromě známých technických a strojních zařízení se v průmyslu uplatňují i méně známé technologie. Speciální dopravníky, impulsní svářečky, vstřikovací automaty na termoplasty, odhlučňovací zařízení nebo také automatické vzorkovače a převíjecí zařízení.

TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Chcete si zakoupit či případně je zapůjčit zařízení a příslušenství pro tryskání? Potom se neváhejte využít služeb společnosti TRYTECH s.r.o. Našim zákazníkům nabízíme pískovačky, mobilní tryskací jednotky, tryskací kabiny, lakovací pistole a vysokotlaké stříkací zařízení či recyklační systémy pro zpětné získávání abrazivního materiálu.
TRYTECH s.r.o. -  zařízení a příslušenství pro tryskání
Vývoj, projekce, výroba, prodej, dodávky, servis, oprava: -fluidní aparáty ROTOFLUID -fluidní sušárny (sušárna), sušička (sušičky) -chladiče a zmrazovače -zařízení na výrobu instantních granulí -zařízení pro obdukci částic nástřikem tuku, čokolády apod. -reaktory pro chemické procesy do teploty 600 °C -nízkoteplotní sušárny. ...

Vogelsang CZ s.r.o. - dceřinná společnost Hugo Vogelsang Maschinenbau GmbH Vývoj a výroba: - výkonné stroje a zařízení pro průmysl, zemědělství a potřeby obcí.

Výroba: -strojů, zařízení a dílů na zakázku.

Naše firma nabízí služby pro energetiku a průmysl, teplárenství, termovize, chromatografie, PCB, metrologie, monitoring ovzduší. Dále se provádíme měření emisí a imisí, záruční testy a zkoušky, regenerace transformátorových olejů, inženýrské služby a řízení projektů.

Prodej a e-shop - klempířské a pokrývačské stroje - nářadí - potřeby - nářadí pro klempíře a pokrývače nůžky, kleště - stroje pro klempíře a pokrývače (ohýbačky plechu, profilovací stroje, ...)

Prodej - chemie - nástroje - nářadí - vrtáky - řezací kotouče Maloobchod - spojovací materiál - stavební vruty - závitové tyče - vrtáky - řezací kotouče - železářské zboží

Dodávka - stříkací pistole na barvy. Prodej: - barvy, laky a ředidla pro kovy - tmely pro kovy Kompletní stavební činnost Dodávka - otryskovací stroje.

Prodej, poradenství, servis: - vybavení lakoven - stříkací zařízení a systémy - vzduchové, tlakové, dvousložkové, elektrické statické - zastoupení ITV, BINKS.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Prodej - chemie Prodej - elektrické nářadí - nástroje Prodej - stroje Prodej - svařovací technika

Prodej: - výdejní stojany pohonných hmot PETROTEC. Služby pro čerpací stanice pohonných hmot.

E-shop, prodej: - včelařské potřeby - včelí produkty. Výroba, prodej: - elektrické pohony k medometům - zdroje k pohonům - včelařské pomůcky zaměřené na elektrotechniku - termostaty k boxům na rozpouštění medu - zatavovací trafa na mezistěny.

Reklamní služby v zahraničí Podpora obchodu a exportu Dodávka - odjehlovací stroje - magnetické upínací desky - honovací stroje - lešticí stroje - stroje na odstraňování otřepů Tvorba - www stránky.

Zastoupení společností: - SBM Mineral Processig GmbH pro ČR a SR. -výrobce betonáren EUROMIX, VARIOMIX, TOWERMIX - BIBKO Umwelttechnik & Beratung GmbH - výrobce recyklingů zbytkového betonu Nákup a prodej starší betonářské techniky

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Výkup a prodej - spotřební elektronika Bazar - stroje - nářadí - zařízení - technické zajímavosti - stroje a přístroje - sběratelské předměty - hodiny a hodinky - zlaté a stříbrné šperky - starší sklo - porcelán - hračky - historické zbraně - militárie Zastavárna

Výroba: - speciální stavební prvky injektážní pakry. Prodej: - mazací technika.

Kompletní řešení - čištírny odpadních vod Dodávka, realizace - kotelny Pokládka - koberce Zateplování panelových domů Kompletní realizace - inženýrské sítě Výkopové práce Výstavba - nízkoenergetické domy

Výroba - hrnčířské kruhy kopací, zatáčecí a modelářské kruhy

Opravy - automobilové chladiče všech typů a velikostí Opravy - strojní chladiče všech typů a velikostí Svařování hliníku a jeho slitin metodou TIG a MIG, nerez ocelí i ocelí běžných jakostí metodou TIG, MIG a MAG, litiny metodou TIG a MMA, mědi - navařování lisovacích nástrojů, otěruvzdorných vrstev, střižných a pinčovacích hran - pájení ...

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Opravy vřetenových jednotek a elktrovřeten obráběcích strojů - diagnostika vřetenových jednotek - střední a generální opravy vřetenových jednotek a elektrovřeten - maloseriová výroba vřetenových jednotek a elektro vřeten - vývoj a prototypace vřetenových jednotek Obráběcí stroje - měření geometrie - seřizování ...

Prodej Nové a použité stroje všech typů pro zpracování plastů, kovoobráběcí, dřevoobráběcí, laserové, plazmové, CNC Servis - použité stroje všech typů dřevoobráběcí Prodej a servis - vstřikovací lisy - vyfukovací stroje - extrudery na plasty - periferie pro plasty Servis - použité stroje všech ...