V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Prodej montáž servis: - výčepní technika rozvody - potrubí nerez - výčepní pulty.

Prodej, servis, nerezová výroba a návrhy technologií: - gastronomická zařízení - profesionální mycí stroje -sporáky - smažící pánve.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -topná a ohřívací zařízení -zařízení pro velkokuchyně

Prodej, e-shop - gastro vybavení - hotelový porcelán, sklo - vybavení kuchyní.

Výroba, obchodní činnost: - vybavení gastronomických provozů(velkokuchyně, hotely, restaurace, školní jídelny, cukrárny - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - gastropotřeby - řeznické a kuchařské potřeby

Servis. - pračky, myčky, sporáky. Specializujeme se na prodej gastro zařízení pro veřejné kuchyně. Zajistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníky jsou školní kuchyně, závodní jídelny i restaurace.

Prodej a servis: Váhy, závaží Nářezové stroje Čistící a úklidová technika Délková měřidla na metrové zboží Pokladny Mlýnky na maso

Prodej, servis, opravy: - nářezové stroje - mlýnky na maso - váhy - balící stroje - pily na kosti - pokladny - grily - teplé a chladící vitríny a pulty - konvektomaty - lapače hmyzu - nerezové gastro zařízení.

PALUX je již více než 50 let jedním z nejdůležitějších výrobců špičkového kuchyňského zařízení pro všechny oblasti veřejného stravování. Díky našim letitým zkušenostem jako výrobce a dodavatele kompletních kuchyní víme, že profesionální kuchyně je vždy investice vyžadující důkladnou úvahu, aby zákazníkovi zaručila úspěch i z dlouhodobého ...

Služby: - sanitace výčepních zařízení - servis výčepních zařízení

Výroba, oprava: -pekařské stroje -pece -plničky koblih -nudličkovače -plynové stoličkové vařiče -vykulovače těsta -mlýnky na mák. Výroba: -odznaky, plakety -přívěsky na klíče, otvíráky -drobné reklamní předměty.

Prodej, montáž, servis: - gastrozařízení, gastrovybavení - velkokuchyňská zařízení Gastrobazar.

Prodej, servis: - gastro zařízení - vybavení velkokuchyní, hotelů, restaurací

Poradenství, plánování, projekce: -gastronomické provozy. Dodávka, montáž, servis: -gastronomická zařízení -provozní inventáře. Velkoobchod gastro nerez: -pracovní stoly -sporáky, fritézy, grily -mikrovlnné trouby, salamandry -konvektomaty, kávovary -výčepní zařízení -nářezové stroje, nože -chladící a mrazící stroje, ...

Internetový prodej, e-shop: - gastronomické vybavení kuchyní, kuchyňské techniky, nádobí a veškerých doplňků. - vybavení hotelů, výčepů, barů, restaurací a jídelen.

Maloobchod, prodej, oprava, servis, bazar: -gastrozařízení

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

GASTRO: -nejvýznamnější český distributor gastronomického vybavení. CHEMO: -nejvýznamnější český distributor keramických barev pro dekoraci užitkového skla, porcelánu a automobilového skla. -dodavatel základních surovin výrobcům barev a laků. STAVO: -distributor kompletního sortimentu kanalizační litiny a odvodňovacích žlábků ...

Velkoobchod, prodej: -sklo, porcelán, nerez -vybavení gastronomických provozů.

Velkoobchod: - mycí prostředky - lednice - papírový sortiment - alkoholické i nealkoholické nápoje - potraviny - gastronomické potřeby a zařízení - potravinářské technologie