V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž chladící techniky.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Výroba, prodej: - gastronomického zařízení - nerezového nábytku. Ohýbání plechů. Svařování metodou TIG. Řezání a prodej nerez materiálu.

Miloslav Gazárek se zaměřuje na sanitaci a servis pivního vedení.

Stroje na krouhanou-strouhanou zeleninu. Prodej: - průmyslových gastro zařízení pro zpracování zeleniny - kráječe zelí a zeleniny. Dovoz, prodej ovoce a zeleniny.

Společnost zabezpečuje projekci, poradenství, montáž, dodávky na klíč, opravy, servis záruční, pozáruční pro: -zařízení pro gastronomii (kávovary, sporáky, konvektomaty, grilovací desky, grily, fritézy, vodní lázně) -obchody (chlazení, včetně chladíren, mrazíren) -kuchyňská zařízení pro hotely, restaurace i závodní, rychlá občerstvení ...

Internetový obchod, e-shop: - italská káva - čaj - kávovary - doplňky ke kávě (porcelán, balený porcovaný cukr...) Služby: - kávový servis pro kanceláře.

Obchodní a technické středisko Praha. Výroba, dodávka: -průmyslové chlazení. -klimatizace. -výčepní zařízení. -výrobníky sodové vody.

Činností MECHANIZACE ZPRACOVÁNÍ MASA je konstrukce, výroba, dodávky, montáž, montáže, servis pozáruční, rekonstrukce, repase: -strojní zámečnictví -nerezové stroje na zpracování masa: -stavební prvky (pro potravinářství, bankovnictví...) -dveře i chladírenské a mrazírenské -žlaby odvodňovací -stoly, vozíky, poličky, polička, regály, ...

KOLMEK SPOL. S R.O. poskytuje poradenství, prodej, dodávky a montáže : -chladících a mrazících zařízení pro obchody, supermarkety, chladírny, mrazírny, velkokuchyně -klimatizační jednotky -vitríny ARNEG Itálie, OSCARTIELLE Itálie, PASTORKALT Slovensko. -mrazicí truhly AHT Coolingsystems Rakousko -stavebnicové boxy Bratři HORÁKOVÉ z PUR ...

Prodej, pronájem - nápojové, potravinové a prodejní automaty, stojany na vodu, sodabary, kancelářské automaty

Prodej, e-shop, oprava, servis: - zmrzlinové stroje - barové a prodejní pulty - EET poklady

TOP GASTRO TRADE s.r.o. se zaměřuje na prodej kuchyňského vybavení.

Výroba, servis: -kamerové systémy: -robotizace -jednoúčelové stroje -obráběcí stroje -potravinářský, chemický, automobilový průmysl Komplexní automatizace, automatizace všech fází výrobního procesu počínaje přísunem surovin až po výstupní kontrolu hotové produkce - používání automatických soustav strojů v celých provozech a ...

Máte-li v oblibě kvalitní kávu, pak se obraťte na naši společnost FOODEX s.r.o. se sídlem v Brně. Prodává a pronajímá výdejní potravinové a profesionální nápojové automaty a pákové kávovary pro restaurace, hotely, firmy a kanceláře v České republice. Pro klienty poskytuje poradenství a servisní služby zdarma do 24 hodin.

Firma Fareli - Jiří Bojda se sídlem v Českém Těšíně se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Nabízíme prodej, montáž a opravy klimatizací Toshiba, Panasonic, LG či Samsung. Veškeré služby týkající se klimatizací provádíme po celém Moravskoslezském kraji. Provádíme kompletní dodávku klimatizačních a chladicích zařízení pro ...

Vybavení hotelů a restaurací stolním, barovým a kuchyňským inventáře. Velkoobchodní importér gastrozařízení a inventáře pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pomůcky a potřeby pro řezníky a uzenáře - technika pro gastronomii a prodejny.

ŠANCE Týn nad Vltavou spol. s r.o. se specializuje na stroje a zařízení pro gastronomii, vybavení do kuchyně a restaurací, prodej drobného inventáře.

IMESO spol. s r.o. se zabývá projekcí, prodejem a montáží zařízení v gastro průmyslu počínaje restaurací, čerpací stanicí a fastfoody konče. Do profesionálních kuchyní nabízí konvektomaty, pece, vysokovýkonné fritézy apod.

Výroba zařízení cnc technologií, velkoobchod, maloobchod, instalace, servis, oprava: -technologie pro gastronomii -gastro zařízení. Služby: -vizualizace.

Výroba: - vybavení restaurací, jídelen - nerezové pulty - pracovní stoly - dřezy - skladovací skříně

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Dryspex s.r.o. je dodavatelem stlačených potravinářských plynů pro sycené nápoje. Rozvoz tlakových láhví - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Prodej, montáž, servis výčepních zařízení. Zařízení Post-Mix pro míchání nápojů k zapůjčení.

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.