V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Firma Fareli - Jiří Bojda se sídlem v Českém Těšíně se zabývá prodejem, montáží a servisem klimatizací. Nabízíme prodej, montáž a opravy klimatizací Toshiba, Panasonic, LG či Samsung. Veškeré služby týkající se klimatizací provádíme po celém Moravskoslezském kraji. Provádíme kompletní dodávku klimatizačních a chladicích zařízení pro ...

Vybavení hotelů a restaurací stolním, barovým a kuchyňským inventáře. Velkoobchodní importér gastrozařízení a inventáře pro Českou a Slovenskou republiku.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - pomůcky a potřeby pro řezníky a uzenáře - technika pro gastronomii a prodejny.

Výroba: - vybavení restaurací, jídelen - nerezové pulty - pracovní stoly - dřezy - skladovací skříně

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - gastrozařízení - nerezové výrobky - grilovací a smažící desky.

Dryspex s.r.o. je dodavatelem stlačených potravinářských plynů pro sycené nápoje. Rozvoz tlakových láhví - Moravskoslezský, Zlínský a Jihomoravský kraj. Prodej, montáž, servis výčepních zařízení. Zařízení Post-Mix pro míchání nápojů k zapůjčení.

Dodávka gastronomického vybavení včetně kuchyňské hygieny, nerezového nábytku, kompletní sortimentu vybavení kuchyní a gastronomických zařízení.

Prodej, dodávka, oprava, servis, e-shop: - kompletní zařízení pro gastronomii - gastronomické vybavení pro velkokuchyně, jídelny, bistra, restaurace.

Specializovaný obchod s kávou: - kávovary - barová zařízení - káva.

Prodej, projekce, montáž, servis: - gastronomická zařízení - konvektomaty, víceúčelové multifunkční pánve a varná zařízení - klasické varné technologie (sporáky, grily, varné kotle, fritézy, pizza pece) - technologie pro rychlozchlazování a zmrazování pokrmů - mycí zařízení (podstolové a korbové myčky, mycí automaty) - transportní systémy ...

Půjčovna, pronájem: - výčepní a chladící zařízení E-shop: - sudové pivo - nealkoholické nápoje

Prodej, montáž, servis, opravy, projektování, velkoobchod. Profesionální gastronomické a prádelenské provozovny. Dodáváme: - profesionální gastronomické stroje, zařízení, gastrozařízení: - konvektomaty, sporáky, fritézy, smažící pánve, grily, kuchyňské roboty, myčky nádobí, varné kotle, šokery, dřezy, pracovní stoly a jiné výrobky z ...

Prodej, servis: - gastronomické vybavení.

Internetový obchod se širokým sortimentem (viz níže) gastro vybavení za výhodné ceny. Maloobchod, velkoobchod, prodej: -kávovary -kuchyňské náčiní: -hrnce a poklice -mísy a misky -pánve -cedníky, síta, odkapávače -vědra -termosy a termoporty -kuchyňské příslušenství: -otvíráky na konzervy -lopatky -desky ...

Výroba, prodej: - gastro zařízení: - digestoře všech druhů - dřezy - stoly - nerezové regály - hrnce - příslušenství k nerezovému zařízení.

Pronájem, servis: - výčepní zařízení a příslušenství.

Stramis drink. Distribuce, prodej, e-shop: - alkoholické nápoje - pivo, víno - káva, čaj - nealkoholické nápoje - pochutiny. Půjčovna, zapůjčení: - výčepy.

Výroba, servis, opravy - nerezové vybavení výroben, kuchyní, restaurací a jídelen hromadného stravování - pracovní stoly - výčepní pulty - skříně, regály - dřezy

Prodej, montáž, servis, oprava, poradenství, projekce, dodávka na klíč, odkup, výkup, nákup: - nové gastronomická zařízení (hotely, bary, stravovací zařízení, závodní jídelny, restaurace, kuchyně) - použité gasto zařízení (gastrobazar) - nové i použité zařízení pro obchody (regály-nerezové, zátěžové) - varná technika ...

Služby: - poradenství v gastronomii - školení - catering

Servis chlazení, gastro servis. Prodej, servis, opravy: - kávovary, výrobníky ledu - chladící, mrazící technika - myčky nádobí - gastro zařízení.

Internetovým obchod: - profesionální gastronomické vybavení.

Pražírna. Prodej, E-shop: - pražená káva (káva upražená max. 24 hodin před expedicí). Prodej, servis: - zmrzlinové stroje.