V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Prodej: - káva - nápojové automaty - kávovary.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - profesionální vybavení pro gastro provozy - restaurace, hotely, pizzerie, kavárny, jídelny: - komplexní nabídka veškerých produktů nezbytných pro přípravu, servírování a skladování potravin. Sortiment: - sklo, porcelán, keramika - sortiment pro přípravu a servírování mícháných napojů - ...

Dodávka, prodej: - gastronomické technologie - profesionální gastronomické vybavení CONVOTHERM, WINTERHALTER.

Pronájem, půjčovna, oprava, výroba: - kulečníky, šipky, jukeboxy a jiné zábavní přístroje. Pronájem, půjčovna: - zmrzlinové stroje.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Dodávka, prodej, velkoobchod, služby: - gastrozařízení, vybavení prodejen: -pokladny a pokladní systémy -váhy -nářezové stroje -chladicí a mrazicí technika -regály -obslužné pulty. Centrála: -Hošťálkova 117, 169 00 Praha 6-Břevnov.

MANIPULAČNÍ TECHNIKA: Prodej: -náhradní díly pro manipulační techniku -trakční baterie -nové a starší manipulační techniky -ruční paletové vozíky. Servis, oprava: -vozíky Caterpillar, Atlet, Hyundai, Linde a Jungheinrich. -technické prohlídky dle ČSN. GASTRO SERVIS: Prodej: -sirupy v ...

Půjčovna výčepní techniky, výčepů, píp a pivního chlazení. Máme na pronájem velkokapacitní a nůžkové stany, grily na selata, prosklené vitríny, hotdogy, stoly, lavice, pivní sety, varné konvice. Půjčovna talířů, sklenic a jídelních příborů Půjčovna: - gastro vybavení - velkokapacitní stany - chlazení k čepování piva z KEG sudů - grily ...

Prodej, oprava, servis, bazar: -váhy a příslušenství: -Obchodní a etiketovací -Technologické - kontrolní -Expediční a etiketovací systém -Počítací -Můstkové -Visuté jateční -Podlahové vážící jednotky -Jeřábové -Nájezdové -Mostní automobilové váhy -Nástěnné -Paletové váhy -Paletové vážní vozíky -Vážní indikátory ...

Výroba, velkoobchod, prodej, export: - chladící zařízení, chladicí a mrazicí skříně, chladicí stoly, saladety, šokovací zařízení, obslužné a přístěnné vitríny - gastro zařízení - konvektomaty - teplé a neutrální vydávací vitríny - plynové a elektrické stoličky - nerezový nábytek, stoly, dřezy, regály, digestoře, vpustě, bezdotyková ...

Prodej: - stroje na výrobu točené zmrzliny - stroje na výrobu ledové tříště, sorbeta, mraženého jogurtu - chlazené nápoje - stroje na výrobu horké čokolády - směsi.

Oprava, montáž, servis: - elektrické spotřebiče, elektrospotřebiče. - gastronomické zařízení - elektro ohřevy průmyslového potrubí topnými kabely. Revize elektro.

Prodej: - zařízení pro obchod a gastronomii (chladící vitríny, obslužné vitríny, přístěnné vitríny, cukrárenské vitríny, salátové vitríny, chladící a mrazící skříně, nerezová zařízení pro gastronomii a mnoho dalších).

Výroba, velkoobchod, prodej, export: - chladící zařízení, chladicí a mrazicí skříně, chladicí stoly, saladety, šokovací zařízení, obslužné a přístěnné vitríny - gastro zařízení - konvektomaty - teplé a neutrální vydávací vitríny - plynové a elektrické stoličky - nerezový nábytek, stoly, dřezy, regály, digestoře, vpustě, bezdotyková ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, dovoz, import: - drtiče kuchyňského odpadu - gastronomické zařízení.

Velkoobchod, maloobchod, provoz, prodej, pronájem, oprava, servis: - nápojové automaty - instantní směsi a kelímky - prodejní automaty na kusové zboží - espresso kávovary - výdejníky vody, vodní ochlazovače na výdej teplé i studené vody - dovoz stolní vody - plastové barely. Sídlo společnosti: - Okružní 851/30, Karviná - Ráj.

Výroba, prodej: - zařízení pro gastronomii, velkokuchyně - nerezové zařízení - vybavení pro catering, zdravotnictvím, jiný průmysl. Práce: - opracování na CNC - svářečské - brusičské - zámečnické.

Prodej: - zařízení, pro gastroprovozy a velkokuchyně (gastronomické zařízení a vybavení, gastrozařízení) - řeznické potřeby - kuchyňské potřeby. Výroba: - nerezový gastro nábytek. Sídlo firmy: - Na Potůčku 700, Hradec nad Moravicí.

Výroba, oprava, servis: - odsávače páry, digestoře. Povrchová úprava: - práškové barvy, KOMAXIT - kov, sklo, keramika, bakelity - tryskání pískem - antikorozní základ zinkovou barvou.

Zpracování nerezi: - soustružení - frézování - svařování - broušení. Výroba, servis: - operační stoly RAMED, jejich doplňky. Vestavby na převoz rakví pro pohřební služby do různých typů vozidel. Výroba: - gastrozařízení - vevařování a broušení dřezů.

Zpracování nerezového materiálu, výroba: - zařízení pro gastronomii a zdravotnictví - dřezy, vozíky, výlevky, digestoře, regály, police, rošty - myčky, stolky, kontejnery, vany, vaničky.

Výroba: - řeznické, uzenářské, kuchařské potřeby.

Nerezová výroba - gastronomické vybavení Výroba - zábradlí - nerez Zámečnické práce