V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Dodávka - nářezové a repasované stroje

Programování na zakázku Instalace - kamerové systémy Vedení - jednoduché účetnictví Tvorba - www stránky Instalace - počítačové sítě

Winterhalter konstruuje a vyrábí efektivní mycí systémy pro: - restaurace - hotely - bary a výčepy - catering - školní a závodní stravování - nemocnice - pekařství a řeznictví. Profesionální mycí systémy „made by Winterhalter“ jsou ty nejlepší na trhu. Našim zákazníkům poskytujeme spolehlivý a rychlý servis. Jsme dodavateli kompletních ...

Výroba a konstrukce: - speciální stroje na zakázku - díly pro automobilový průmysl - čelní brusky na dřevo, plast, hliníkové slitiny. Kovoobrábění. Zámečnická výroba. Obchodní zastoupení firmy ROJEK. Výroba z nerezavějících ocelí. HYdraulický upínací systém. Grilovací zařízení.

Výroba: - pekařské a cukrářské formy s antiadhézní silikonovou, PTFE a FEP úpravou Renovace poškozených silikonových a teflonových nástřiků. Mechanické opravy plechů a forem Provozovna: Svéradice 166 tel.: 376 514 531

E-Shop nabízející výčepní chlazení na pivo.

Prodejní velkosklad, dodávky: -kompletní zařízení pro velkokuchyně, hotely, bistra včetně chladírenského zařízení a náhradních dílů.

Pronájem, půjčovna, prodej: - výčepní zařízení - chlazení včetně instalace - půjčovna a prodej nůžkových stanů - prodej sudového piva a limonád. Služby: - sanitace výčepních zařízení.

E-shop, prodej: - výčepní zařízení pro chlazení a stáčení piva - vína a limonády pro domácí použití i restaurační účely.

Gastrobazar. Nové zboží: -kuchyňský nábytek -kuchyňské stroje -grily -tepelná zařízení -chladící zařízení -ostatní.

Služby: -gastro vybavení pro hotely a restaurace -hygienické doplňky -úklidové prostředky -rozvoz objednávky na telefon.

Prodej a servis: - klimatizace - chlazení - topení. Nabízí: - - klimatizace - čistička vzduchu - bílá technika - výčepní a nápojová technika.

Dodávka, montáž a půjčovna: - chladící a výčepní zařízení

Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Zprostředkovatelská činnost mimo zprostředkování práce. Čištění a údržba stáčecího zařízení v potravinářství. Autodílna. Výroba z nerezu. Sanitace a servis a prodej výčepních zařízení. Zemní práce.

Chlazení, klimatizace: - opravy chladniček a mrazniček, - dodávky, montáže a opravy chladících a mrazících boxů, - dodávky a montáže klimatizačních zařízení, - dodaní výčepních zařízení, - servis výčepních zařízení.

Sanitace výčepního a nápojového zařízení. Nabídka čištění chladičů párou.

Specializovaný gastro obchod nabízí profesionální zařízení do gastronomie, nerezový nábytek, sklo, porcelán, nerez nádobí, náčiní a gastronomické doplňky pro gastro provozy. On line gastro bazar, gastrobazar a vybavení pro gastronomii.

Bazar - gastronomické vybavení nože, váhy, trouby Internetový obchod - gastronomické vybavení nože, váhy, trouby Internetový obchod - gastronomické vybavení (nože, váhy, trouby, ...)

Montáž - zabezpečovací a kamerové systémy Opravy - elektrické stroje, zařízení a spotřebiče Elektroinstalační práce včetně vysekání drážek, začištění a vymalování - opravy elektroinstalací budov, domů a bytů Montáž a servis - gastronomická zařízení - nerezové programy (police, regály, stoly, dřezy, digestoře) - ...

Výroba - stroje a nádrže pro potravinářství Kovoobrábění soustružení, frézování Svářečské práce Zámečnické práce Výroba - stroje a doplňky pro farmaceutický průmysl

PM váhy. Zajišťujeme: - nové váhy - tisk etiket a vážních štítků - kalibrace vah, vystavení kalibračních listů - nabízíme a kalibrujeme váhy KPZ, Ohaus, CAS, Digi.

Prodej a servis - stolní zařízení fritézy, gyrosy, toastery, palačinkovače - varné technologie - konvektomaty - technologie chladící stoly, vitríny, skříně a mycí myčky, dřezy, drtiče odpadů - nerezové výrobky digestoře, regály, stoly - kávovary Servis - chladící technologie stoly, vitríny, skříně Prodej ...