V gastronomii se uplatňují známé i méně známé technologie. Vybírejte z bohatého sortimentu chladící a mrazící technologie, drtičů odpadů, konvektomatů, krájecích a nářezových zařízení, lisů, ohřívačů, pecí a trub, robotů anebo vah, vařičů a zásobníků.

V.N.D. s.r.o.
Již od svého vzniku v roce 1996 se naše firma specializuje na prodej velkokuchyňských náhradních dílů. Sortiment našich náhradních dílů dosahuje 70 000 položek, vhodných pro více než 450 výrobců. Náhradní díly máme pro téměř všechny přístroje používané v gastronomických provozech. Našim cílem je spokojenost zákazníků.
V.N.D. s.r.o.
Internetový obchod. Prodejem gastro vybavení a jiných produktů do Vaší kuchyně nebo do Vašeho domu. Naleznete u nás: -sklenice, misky, hrnky, džbány, karafy, láhve -vázy -popelníky -jídelní sady -hrnce, pánve -nože -jídlonosiče -naběračky, obracečky, cedníky -kleště, pinzety, jehly, háky -podnosy, tácy, prkýnka -a mnoho dalších ...

Výhradní dovozce a distributor znač. italské kávy DERSUT pro ČR a SR. Velkoobchod, prodej: -italská káva DERSUT -FRAPPE - ledová káva -čokoláda -čaj. Velkoobchod, maloobchod, pronájem, servis: -stroje na přípravu kávy.

Výroba, prodej: - zařízení pro profesionální gastronomické provozy - konvektomaty, sporáky, digestoře, mycí zařízení, výrobníky ledu a další nábytek a techniku.

Zprostředkování obchodů v komoditě nápojové sklo a gastro vybavení velkokuchyní.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž, projekce, projektování, návrhy: -gastronomických kuchyňských strojů -zařízení a vybavení velkokuchyní a potravinářských provozů: -nářezových strojů -nářezové stroje automatické -mlýnky na maso -mikrovlnné trouby -fritézy -chladící vitríny -salátové bufety -výrobníky ledu ...

Půjčovna, pronájem: - elektrický výčep - párty pípa - malý i velký mobilní univerzální gril - mobilní kovová udírna - džbány, sklenice na víno, pivo, skleněné hrnky na kávu, čaj - půjčujeme na kusy. Prodej: - sudová piva - 50l, 30l, 15l - sudové limonády - kofola, malinovka, kombajnerka, hrozen bílý - plastové jednorázové ...

Prodej: - piva světlá, tmavá, polotmavá, pšeničná, ochucená a speciály - lahvové i sudové pivo - 5l soudky - dárková balení, dárkové poukazy - pivní kosmetika. Pronájem výčepů.

Výroba: - nerezový gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy. Nerezová kovovýroba: - gastronábytek pro velkokuchyně, restaurace, hotely, školy.

Výroba: - celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů - velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi, nábytek - kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Kovovýroba. Výroba: -celonerezové termovárnice na přepravu jídel a nápojů -velkokuchyňské vybavení, gastrozařízení z nerezi: -zakázková výroba z nerezi -zakázková kuchyňská zařízení -kuchyňské nerezové nádobí, gastronádoby.

Prodej: - gastronomické zařízení, pronájem nemovitostí, nejlevňejší brambory na trhu, prodej pro hotely a restaurace.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka, montáže, servis, opravy: -kuchyňská technika: -technologie a stroje pro provozy veřejného stravování -gastro doplňky potřebné pro provozování profesionálních gastronomických provozů -nerez nábytek -chlazení - mrazničky, chladničky.

Nudí Vás klasické svatební cukroví? Chcete do vaše sladkého koutku něco jiného a originálního? Napečeme Vám cupcaky, makronky a jiné sladké dobroty, a to ať už: na Vaši svatbu oslavu narozenin výročí nebo jen tak.

Projektování, realizace, dodávka: -velkokuchyní (kuchyně). Výroba: -pracovní a mycí stoly -výlevky -regály, vozíky, digestoře, výpustě, rošty -výdejní stoly s ohřevem. Práce: -na zakázku s nerez materiálem.

Výroba, obchodní činnost: - vybavení gastronomických provozů(velkokuchyně, hotely, restaurace, školní jídelny, cukrárny - plynové konvektomaty - regenerátory - nápojová technika - pece.

Servis. - pračky, myčky, sporáky. Specializujeme se na prodej gastro zařízení pro veřejné kuchyně. Zajistíme dodávku, montáž a odborný technický servis. Našimi zákazníky jsou školní kuchyně, závodní jídelny i restaurace.

Naše firma je již od roku 1999 partnerem pivovaru plzeňského prazdroje pro oblast Kroměříž. Ve městě sídlíme v okrajové části Dolní Zahrady, v bývalém areálu Řempo na Skopalíkově ulici. Naší hlavní činností je prodej veškerého sortimentu pivovaru, v nabídce jsou ale i další produkty za velkoobchodní ceny. Kromě prodeje provádíme sanitace ...

Firma Kovář působí v oboru zámečnické výroby již od roku 1992 a její specializací je výroba potřeb pro včelaře - nerezové medomety nebo-li nádoby na med. Také se zaměřujeme na výrobu nerezových stolů, regálů nebo konzol. Veškeré služby poskytujeme ve Vsetíne a okolí. Naše výrobky neustále zdokonalujeme, a proto se vyznačují zaručenou kvalitou. ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - somelierské potřeby pro vinaře ( oteviráky, chladiče na láhve - dekorované nápojové sklenice RASTAL pro pivovary a ostatní výrobce nápojů - zakázkově potištěné slunečníky ( od 3 metrů ) pro restaurace - pivní papírové podtácky.

Prodej: - gastronomické vybavení - sklo, porcelán - příbory - kelímky

Výroba, velkoobchod: -gastronomická zařízení: -chlazení i na míru -velkokuchyně. Velkoobchod, servis: -plynospotřebiče

Velkoobchod, prodej: -hotelové, restaurační zařízení -hotelový porcelán -užitkové sklo -hotelové a restaurační textilie -gastronomické zařízení -gastro nádobí-nerez, smalt.

Distribuce, dovoz, prodej, velkoobchod: - italská káva - čokoláda - čaje Prodej, pronájem a servis - repasované kávovary E-shop - výdejní místo - internetový prodej kávy, čajů, čokolád, porcelánu a dárkových balení. Mostní 138, 760 01 Zlín Mobil: 731 169 802 E-mail: info@kavycaje.cz

Výroba: - nerezového zařízení do gastronomických provozů: - pracovní stoly, mycí stoly, regály, skříně - složitější atypické výrobky a výdejní linky. Používaným materiálem při výrobě je nerez potravinářská ocel 17.241.

Technologické projekty gastroprovozů Dodávka, montáž a servis gastrozařízení Poradenská činnost