Speciální a jednoúčelové stroje jsou zpravidla vyráběny na zakázku pro velkosériovou výrobu. Může se jednat o soustruhy, frézy, ale také o různé dopravníky a pásové linky, hydraulické lisy, pneumatické stroje nebo také o zařízení pro sklářský průmysl.

LUX spol. s r.o.
Společnost LUX spol. s r.o. se zaměřuje na konstrukci a výrobu jednoúčelových strojů s rostoucí mírou automatizace a robotizace. Zajišťujeme zakázkovou výrobu automatických výrobních a montážních linek a současně jejich kompletní odbornou instalaci. Naše stroje nachází uplatnění především v automobilovém a elektrotechnickém průmyslu.
LUX spol. s r.o.
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
Chropyňská strojírna, a.s. je společnost, která se mimo hlavní aktivity zabývá průmyslovou automatizací. Cílem je zrychlení všech výrobních systémů a zefektivnění průmyslové výroby. Dodá návrhy, realizuje výrobu jednoúčelových strojů, výrobních linek vč. software. Firma sídlí v Chropyni ve Zlínském kraji, má více než 100 let tradici v oboru ...
Chropyňská strojírna, a.s. - Průmyslová automatizace
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Dodávka vybavení z oblasti antistatiky, pájecí techniky, ručního nářadí a nástrojů a také kontrolních a měřicích přístrojů. V naší rozsáhlé nabídce naleznete ESD pracovní stoly, židle, vozíky, skříně, regály, dílenský nábytek, podavače šroubů, kleště, šroubováky, pájecí stanice, hroty, lázně, pájecí vlny, přetavovací pece a další zajímavé produkty.
ABE.TEC, s.r.o. - vybavení průmyslových firem
Distributor technologie flock ve střední Evropě: - ruční flockovací zařízení, flockovací komory - výplňová polypropylenová vlákna pro stavebnictví.

Společnost Bühler CZ s.r.o. Žamberk svou činnost zaměřila na strojírenskou výrobu. Zejména se specializujeme na výrobu strojů na zpracování potravin, na technologie pro zpracování zrna na mouku a krmiva, na výrobu těstovin a čokolády. Dále působíme v oblasti technologií v oblasti výroby strojů a zařízení pro tlakové lití, mokré broušení a ...

MachineTech s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej obráběcích, svářecích a speciálních storjů.

AZ LASER Systems s.r.o. se zaměřuje na montáž, demontáž, stěhování a repase laserových strojů TRUMPF.

Společnost MEA systems, s.r.o. je dodavatelem víceúčelových měřicích automatů, jednoúčelových strojů, montážních linek, zakázkových dílenských měřidel a přípravků. V naše sortimentu naleznete automatické měřící stanice, automatické linky a manipulační zařízení, měřidla pro kontrolu svítilen, dílenská měřidla a přípravky, kontrolní přípravky tvaru, ...

Společnost METTCON CB s.r.o. se věnuje vývoji, konstrukci a výrobě jednoúčelových strojů, montážních pracovišť, manipulátorů, dopravníků i plně automatizovaných celků. Zajistíme komplexní dodávku zařízení, včetně oživení a uvedení do provozu. Samozřejmostí je individuální řešení zakázek dle požadavků našich klientů. Návrh, vývoj, konstrukce, ...

Pavel Kubů se zaměřuje na prodej, servis a kalibraci vyvažovacích strojů a zařízení.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Chladírenský servis. Oprava, servis: -ledničky, mrazničky. Prodej, montáž: -chladící zařízení -výčepní zařízení -sodobary-výrobník sodové vody -postmixy -gastronomická technologie -digestoře, smažící pánve, varné kotle, sporáky, režony, výčepní pulty. Výroba, prodej: -kondenzační sušičky dřeva.

Společnost LIFETECH s.r.o.LIFETECH je rodinná firma podnikající v oblasti ultrafialového světla, generátorů ozonu, ozonu, UV technologie a zařízení AOP.

Zakázková výroba: - strojů, přístrojů, řídících systémů, jemné mechaniky a robotiky

Automobilový průmysl: Vývoj a výroba jednoúčelových zařízení s využitím automatizačních komponentů (snímačů frekvenčních měničů, PLC systémů a průmyslových počítačů do nových i stávajících zařízení. Vizualizace parametrů na Touch screen. Vývoj a výroba manipulačních zařízení pro zvýšení produktivity výroby (vozíky, zásobníky, pracovní stoly a ...

Servis a repase laserových strojů Triumph. zajistíme montáže, demontáže, stěhování a instalaci. Údržba a dodávka náhradních a spotřebních dílů.

Společnost i-Sol, s.r.o. se specializuje na strojní zařízení, robotizaci a průmyslovou automatizaci.

Elektroinstalační práce v bytech a rodinných domech. Realizaci hromosvodů. Automatizace: - obuvnické stroje, vysekávací stroje, koželužské stroje plastikářské stroje - jednoúčelové stroje pro kovoobrábění.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro dodávku strojů a zařízení pro potravinářství a zemědělství, pak je CAHA GROUP spol. s r.o. tou pravou volbou pro vás. CAHA GROUP je firma s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oboru zpracování obilovin a obilných výrobků. Nabízí komplexní služby od návrhu, realizace až po údržbu provozů pro mlýny, pekárny, ...

PÍSKOVAČKA.CZ nabízí široký sortiment pískovacích zařízení. Od Hobby po Profi tryskací jednotky a boxy po velké tryskací celky.

Výroba: - jednoúčelové stroje a zařízení pro gumárenský a plastikářský průmysl - generální opravy a modernizace stávajících zařízení - zpracování návrhu a technické dokumentace - pneumatické a elektrické rozvaděče včetně instalací

Společnost SPOLMONT s.r.o. je lídrem v oblasti výroby tryskacích zařízení pro povrchové předúpravy. Nabízíme širokou škálu produktů a služeb, které uspokojí vaše potřeby a překonají vaše očekávání. Ať už potřebujete malou tryskací kabinu, tlakovzdušný tryskací box, stříkací kabinu pro nanášení nátěrů nebo prášků, sušící box nebo velký ...

CZ - OCS, s.r.o. je distributor produktů a služeb firmy Lectra - zaměřuje se na oblast oděvnictví, automobilového průmyslu a nábytku.

Návrhy, projekty. dodávky a realizace kompletních aplikačních systémů pro rozvody a nanášení barev, lepidel a tmelů, tuků, přísad a nejrůznějších tekutých chemikálií v lakovnách a výrobních procesech v celé ČR.

Strojní výroba: - ocelové konstrukce - kusové strojní díly - jednoúčelové, jednoduché stroje - soustružení klasicky, CNC soustruhy - frézování, broušení, vyvrtávání - svařování - dělení materiálu - plazma.

Společnost Datronix s.r.o. zajišťuje elektrické vybavení a programování jednoúčelových strojů. Automatizujeme výrobní procesy i pro dopravníky a robotická pracoviště.

Dodávka: -zakázkových jednoúčelových strojů a zařízení včetně související dokumentace -pro nová výrobní zařízení firma zajišťuje vývoj technologií, konstrukci, výrobu a montáž včetně uvedení zařízení do provozu. SKM Litomyšl s.r.o.– konstrukce Severní VI 384/5 141 00 Praha 4 tel., fax: +420 272 766 072