Průmyslové váhy, pokladní systémy a registrační pokladny najdou uplatnění v mnoha typech prodejen. Dále je možné v prodejnách uplatnit i balící a dávkovací zařízení, paletové vozíky, čisticí stroje na podlahy, nářezové stroje nebo balící stroje.

Velkoobchod, distribuce, e-shop: -pokladní tiskárny -pokladní systémy -tiskárny účtenek -bankovní tiskárny -snímače čárového kódu -pokladní zásuvky -zákaznické displeje -snímače magnetických karet -počítačové pokladní systémy -dotykové monitory -dotykové pokladní systémy EUROTOUCH. Zastoupení SAMSUNG BIXOLON.

Prodej, servis - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - obchodní váhy. E-shop - registrační pokladny - snímače čárkového kódu - příslušenství - pokladní software - obchodní váhy.

Drátěný program. Nabízíme: -výhodně vybavení obchodu -regály -pulty -stojany -drátěný program -koše. Dodáváme: -torza -bysty -figuríny -etiketovací kleště -textilní kleště -příslušenství -bezpečnostní etikety -ramínka -materiály pro obchody s textilem a obuvi. Prodej oblečení.

Nabízíme: -elektronické nářadí -kotevní technika -nástroje -pracovní oděvy -servis a půjčovna. Provozovna: Brněnská 488 Tišnov

Prodej, servis, oprava: - počítače (počítač) - výpočetní technika - informační systémy - pokladní a restaurašní systémy.

Obalová a značkovací technika.

Prodej, e-shop: -vybavení do obchodu -figuríny torza, torza 3/4 těla, od pasu -krejčovské panny potažené textilií -dámské manekýny, dětské manekýny, pánské manekýny -aranžerské hlavy -paruky pro aranžování -dámská móda, dětská móda -prodejní stojany -plastové výlisky torza -torza, manekýny -stojany na šperky, dekolt na šperky, bystra na ...

Opravy, prodej, záruční i pozáruční servis: -chladicí zařízení chladniček, mrazniček -vitriny -boxy -pulty -chladicí zařízení pro prodejny, restaurace, jídelny -CALEX, GORENJE, ARDO, POLAR, ELCOLD LEC*. Doprava zboží v okrese Blansko zdarma. Oprava, montáž, servis: -klimatizace aut* -klimatizace bytů.

Prodej a servis: -Vinotéky, -výčepní zařízení pro vinaře, -Parní čištění, -Poradenství zdarma,Blansko-Brno-Vyškov-Znojmo autorizovaná sanitační firma Plzeňský Prazdroj-ev.č.029.

Vývoj, výroba, velkoobchod, prodej, servis: -průmyslové duplikátory disket (manuální a automatické) -etiketovací zařízení (disket, CD**, DVD*) -etiketovače -diskety a CD-R média, spotřební materiál-etikety, obaly CD -komplexní průmyslová duplikace (kopírování) dat* na disketách, CD-R -analyzátory disket a médií ...

Vývvoj, výroba a velkoobchod - dávkovače - horizontální a vertikální balící stroje - balící technika Vývoj a výroba - váhy

Výroba - svařované sítě pro regálové systémy drátěný program Prodej - dráty Výroba - stavební výztuže do betonu Výroba - klece

Licenční zástupce belgické firmy Fountain, zabývají se prodejem kancelářských a mincovních automatů na teplé nápoje, servisem a dodávkami ingrediencí na jejich přípravu.

Zámečnictví,zámečnické práce,zámečník. Výroba,výrobky z nerezu. Tank,tanky z nerezu. Zpracování nerezi. Nerez nádoby,nádoba pro vinaře.

Projekce,prodej,montáž,opravy a servis: -vybavení pro gastronomii -restaurační potřeby -gastrozařízení,gastrotechnika -zařízení pro velkokuchyně,restaurace, hotely -gastronádoby-plné,děrované,smaltované, poklice -příbory a ostatní gastronomické potřeby -záruční i pozáruční servis.

Rudolf Kovařík se zaměřuje na servis a prodej poštovní techniky, vah a prodej samolepících etiket.

Maloobchod, prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -tonery -kancelářská technika -registrační pokladny -kopírky, kopírovací stroje -faxy, faxová zařízení -tiskárny -kalkulačky -spotřební materiál-papírové kotoučky, barvicí pásky, papír, tonery). Služby: -recyklace-tonerové kazety -instalace softwaru do PC na ...

Prodej, montáž, servis: -mobilní telefony T-Mobile -GSM -TWIST sady -handsfree montáž do vozidel -příslušenství -poradenství.

Prodej, montáž, servis: -mobilní telefony T-Mobile, 02 -GSM -TWIST sady, GO sady -handsfree montáž do vozidel -příslušenství -poradenství.