PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Servis a prodej rodinných a průmyslových šicích strojů a strojů pro textilní výrobu. Dodání reklamního textilu, vybavení šicích dílen průmyslovou, šicí, stříhadí a žehlící technikou. Návrh a instalace LED osvětlení vitrín, nábytku, interiérů a exteriérů.

Laser Global s.r.o. se zaměřuje na poradenství při výběru laserových strojů a zprostředkování jejich dovozu.

Nákup, opravy, prodej: -obráběcí a tvářecí stroje -vrtačky, brusky -soustruhy, frézky, ohýbačky, zakružovačky. Upínací prvky AMF, OK-VISE, LENZKES Tlumicí a vyrovnávací prvky FARRAT

Presstechnik s.r.o. se zaměřuje na dodávku strojů, systému a na servis v průmyslovém sektoru, jedná se například o ohýbací a zakružovací stroje a ohraňovací lisy.

Martin Klenor zařizuje: výškové práce Rizikové kácení stromů Vývoz odpadních vod z jímek, žump a septiků Pronájem - montážní plošina - traktor - výpomoc zemědělcům, zimní údržba apod.

Jan Cihlář se zaměřuje na opravy silničních vozidel a zemědělských strojů, opravy brzd, výměnu olejů, diagnostiku, přípravu na STK a výměnu pneumatik.

Elektroinženýring. Automatizace. Kompletní elektro dodávky pro technologické celky hutní, strojní a energetické. Elektroprojekce včetně vysokého napětí.

Opravy - zemědělské stroje Výroba - zemědělské stroje

Servis - automobily Servis - zemědělské stroje

Prodej - zemědělské stroje

Prodej a servis CNC obráběcích strojů - vertikální a horizontální obráběcí centra - systém pokročilé automatizace pro průmysl 4.0 - portálová obráběcí centra - soustruhy.

Servis a prohlídky obráběcích strojů CNC: - generální a střední opravy. Opravy motorů a servopohonů firem Heidenhain, Siemens, Yaskawa, Acramatic, Funac. Přeměření geometrie strojů. Výroba, repasování: - vřetenových jednotek, velkých řemenic aj. Prodej a výroba: - náhradní díly. Stěhování strojů: - demontáž, přeprava, montáž ...

Hlavní činností firmy Jadrníček, s.r.o. je kompletní servis hořáků a kotlů na všechny druhy paliva. Poskytujeme uvádění hořáků a kotlů do provozu jejich montáže, servis, měření a regulaci. Také naší specializací jsou montáže technologií kotelen a souvisejících technologií. Práci provádíme zodpovědně, spolehlivě a kvalitně, v dohodnutém termínu. ...

Stavba, rekonstrukce, modernizace, generální a běžné opravy, servis: -stroje s mechanickým pohonem. Prodej: -koželužské stroje, laboratorní testovací soudky -stroje po GO i před -náhradní díly ke strojům. Práce: -strojírenská činnost: -obráběcí práce, obrábění -zámečnické práce -opravy koželužských strojů Stěhování objemných a ...

Společnost BXP CONTROL AND MACHINES s.r.o. poskytuje CNC stroje pro firmy - technologie Alutex.

Autorizovaný prodej, servis: -lesní nářadí HUSQVARNA. Pobočka firmy SILVACO, a. s.: Na Křečku 365, 109 04 PRAHA 10

Výroba: -knihařské stroje -oklepávací lisy -hladící lisy.

Dodáváme: -zařízení pro povrchové úpravy -předúprava povrchu, odmašťovací linky a kataforézní lakovny. Zajišťujeme: -řezné a lisovací emulze WEDOLIT -obchod, servis pro plastové systémy + GF+, UF moduly MICRODYN-NADIR.

Prodej, servis, rekonstrukce: - zemědělské postřikovače.

Maloobchod, prodej, servis: - šicí stroje Prodej: - zbraně a střelivo - lovecké potřeby

Prodej: -demoliční a bourací stroje: - hydraulická kladiva, - hydraulické drtiče železobetonu, - drtiče - pulverizátory, - demoliční nůžky, - demoliční drapáky, - hutnící pěch, - vibrační beranidlo, - drtíčí lžíce, - hladinoměry.

Činnost: - oblast strojírenství - hydraulika - centrální mazání - slévárenství - pneumatika - elektrické, hydraulické a pneumatické pohony - senzory, měřící diagnostiku - elektrotechnika - průmyslová chladící technika.

Pobočka. Velkoobchod, dodávka: - hydraulické a pneumatické stroje - zařízení do oblastí strojírenského, chemického, petrochemického, plastikářského, gumárenského, farmaceutického, kosmetického, potravinářského a papírenského průmyslu.

Prodej: -hydraulika -pneumatika -strojní části -armatura.

Společnost KONY ZLÍN s.r.o. se sídlem v Březolupech v okrese Uherské Hradiště se již více než 20 let zabývá výrobou, opravami a prodejem strojních součástí se zaměřením na kardanové hřídele a klouby, hydraulické válce apod. Působíme především na českém a slovenském trhu. Výroba, prodej, oprava, servis: - kardanové hřídele a klouby pro nákladní ...