Základem kvalitního tisku jsou moderní tiskařské a polygrafické stroje. Pořiďte si ofsetové archové nebo rotační tiskařské stroje, knihařské stroje, kartonážní stroje, řezačky a další druhy tiskařských strojů – hlubotiskové, flexotiskové a knihtiskové.

Výroba, prodej: - stroje KORNIT DIGITAL pro digitální potisk textilu - stroje a zařízení pro sítotisk a tampónový tisk: GILCO, EVERBRIGHT - SUPER PRIMEX - ruční a automatické Karusely ANATOL – 4 až 20 barvové - sušící tunely a zařízení – ANATOL, CHIUSI E CAVAZZUTI, AEROTHERM - barvy a chemie FUJI FILM - sítovina, těrkové pásy a chemie ...

Prodej: - tiskařský materiál - ražební fólie - laminovací fólie - potřeby pro tiskaře.

Dodávka: - stroje a zařízení pro polygrafii - spotřební materiál pro polygrafický průmysl.

Montáž a servis - polygrafické stroje

Výroba strojů, nástrojů, zařízení pro polygrafii. Strojírenská a nástrojařská výroba. Perforovací stroj. Sušící sítotiskové regály. Sazbové číslovače. Perforovací hřebeny.

Ofset - knihtisk Velkoobchod a servis - polygrafické stroje a zařízení - tiskařské stroje Vazba - lepená - měkká

Prodej - kancelářská technika KONICA MINOLTA, CANON, PANASONIC, KYOCERA, MITA - kopírovací stroje - multifunkční zařízení Prodej - panafax PANASONIC domácí sekretariát Servis - telekomunikační technika Prodej - kancelářský nábytek Dodávka - visačky Prodej - zařízení LAMIREL pro ...

Prodej a koupě - obalové stroje z druhé ruky Prodej a koupě - tiskařské stroje z druhé ruky

Montáž, demontáž: - tiskové stroje. Jeřábnické práce. Výroba, montáž, demontáž: - ocelové konstrukce.

Specialisté na prodej, nákup a obchodování se všemi stroji pro polygrafický průmysl

Dovoz a prodej polygrafických strojů.

Tiskárna, grafické zpracování, tisk - prospekty - brožury - obaly - katalogy - pohlednice - katalogy - tiskopisy - letáky - ceníky - etikety Prodej - knihařské a tiskové stroje ADAST, POLYGRAP Knihařské práce (výsek, laminování, lakování, ...)

Výsekové nástroje a příslušenství pro polygrafický průmysl. Výsekové plechy: - s úhly břitu 60°- 110° - dle vysekávaného materiálu - výška břitu 0, 30 - 1, 00 mm - možnost náseku i průseku, popř. kombinace - perforace. .

Transport a montáže technologických celků. Přeprava nadměrných nákladů a jeřábnické práve

Autorizovaný distributor firem Imation a tiskových barev Coates Lorilleux, Kodak, Agfa, Typon, Tetenal, Fujifilm, Varn, Poola, Zenit.

Servis, montáž a prodej tiskařských strojů a příslušenství.

Dodávky polygrafických materiálů: - software - skenery - osvitky - vyvolávací automaty - nátiskové systémy.

Společnost Poligrafija Dizain RTT Company s.r.o. prodává fólie pro ražbu společnosti Univacco Technology Inc v České republice, na Slovensku a v Chorvatsku. Jsme rádi, žeVám můžeme představit tento kvalitní produkt a doufat, ve vzájemně prospěšnou spolupráci s tiskárnami..

Tiskařské stroje, zařízení a potřeby.

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...